Audi A6 Sedan TFSI e | Mallisto | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro

Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro

Aja edellä aikaasi.
Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro.

Jos haluat päästä muiden edelle, sinun on kuljettava omia teitäsi. Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattrolla se onnistuu uskomattomalla tavalla: ajoneuvo tarjoaa tehokkaan pistokehybridikäytön, uraauurtavan käyttökonseptin, mukavat sisätilat ja urheilullisen muotoilun.

Tarjolla on tällä sivulla esiteltävän A6 Sedan 55 TFSI e:n lisäksi myös A6 Sedan 50 TFSI e, jonka hintaan ja varusteluun voit tutustua hinnastosivulla.

Ota yhteyttä

Osta Audi A6 Sedan TFSI e.

Kiinnostaako tämä auto?
Siirry kaupan puolelle ja kysy koeajoa, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tästä autosta lähimmästä Audi-liikkeestäsi.

A6 Sedan 55 TFSI e:n tekniset tiedot

Teho

270

kW

(367 hv)

Kiihtyvyys

5,6

s

0–100 km/h

Suurin vääntömomentti

500

Nm

Etenemiseen tarvitaan aina moottoria – tai kahta

Tehokkuus on etusijalla Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattrossa – kiitos polttomoottorin ja sähkömoottorin kehittyneen yhdistelmän. Sähköajon toimintamatka on jopa 65* kilometriä WLTP-mittauksen (yhdistetty, Suomen vakiovarusteilla) mukaisesti. 2,0-litraiseen TFSI-moottoriin yhdistettynä järjestelmän yhteisteho on 270 kW (367 hv) ja vääntömomentti on 500 newtonmetriä. Kiihtyminen nollasta sataan kestää 5,6 sekuntia ja huippunopeus on 250 km/h.

*Audi A6 TFSI e -mallien WLTP -testimenetelmän mukainen toimintasäde vakiovarusteilla on sähköllä ajettaessa noin 65-71 km riippuen korimallista ja tehoversiosta.

Tehokkaan toiminnan esikuva

Menestys edellyttää kestävyyttä. Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattroon voit luottaa. Sen älykkäät teknologiat tukevat tehokasta ja vähäkulutuksista ajoa. Yksi ajoneuvon erikoisominaisuus on ilmastointilaitteen lämpöpumppu, joka käyttää sähkömoottorin voimansiirron hukkalämpöä eri tarkoituksiin. Se lämmittää sisätiloja sekä parantaa ajoneuvon energiatehokkuutta ja näin ollen myös sähköajon toimintamatkaa – myös kylmissä ulkolämpötiloissa. Lisäksi voit valita haluamasi toimintatilan ajoneuvon kolmesta ajotilasta: EV, Battery-Hold ja Hybrid. Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro käyttää myös ennakoivaa toimintastrategiaa reittitietojen tallennuksessa. Näin se voi ohjata sinut perille mahdollisimman tehokkaasti ja helposti.

Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro

Lataustila on aina näkyvissä

Audi e-tron -latauspalvelulla on yli 110 000 latauspistettä ympäri Eurooppaa. Tarvitset latauksen aloittamiseen vain e-tron -latauspalvelun latauskortin, palveluntarjoajasta riippumatta. myAudi-sovelluksella¹ voit käyttää Audi connect -palveluvalikoiman palveluja älypuhelimellasi. Tämä on erittäin hyödyllinen toiminto sähköistetyissä malleissa. Sovelluksella voi tarkistaa esimerkiksi akun tilan ja toimintamatkan, aloittaa latauksen, ohjelmoida latausajan ja tarkastella lataus- ja kulutustietoja. Lisäksi sovelluksen reittisuunnittelutoiminto ja Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattron MMI Navigation -järjestelmä näyttävät saatavilla olevat latauspisteet.

Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro sivulta

Uraauurtavaa.
Olitpa matkalla minne tahansa

Vakiovarusteisiin kuuluva infotainment-järjestelmä MMI navigation plus ja MMI-kosketusnäyttö mahdollistavat intuitiivisen käytön kahden kosketusnäytön avulla. Audi connect² -palvelut avaavat sinulle oven digitaaliseen maailmaan. Vakiovarusteisiin kuuluu myös upea ja tarkkanäyttöinen Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo, joka näyttää kaikki ajoneuvon tärkeät tiedot. Voit muun muassa seurata akun varaustilaa, jäljellä olevaa sähköajon toimintamatkaa ja muita pistokehybridin käyttöön liittyviä tietoja.

MMI Navigation plus ja MMI-koketusnäyttö

Ota paikkasi tulevaisuudessa

Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattrossa on runsaasti pääntilaa ja jalkatilaa jokaiselle. Osa S line sport -paketin vakioelementeistä tehostaa dynaamista vaikutelmaa.

 Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro takaistuimet

Atleettinen ja dynaaminen ulkomuoto

Tasapainoiset mittasuhteet, optisesti lyhyet ylitykset ja atleettiset pinnat heijastelevat Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattron dynaamisuutta. Muun muassa S line -ulkonäköpakettipaketti, Musta Optiikka -paketti, 19-tuumaiset vanteet ja Punaisiksi maalatut jarrusatulat kuuluvat vakiovarusteisiin. Todellisia katseenvangitsijoita ovat myös suuri yksiosainen jäähdyttimensäleikkö suurine sivuilmanottoaukkoineen, voimakkaasti korostetut pyöränkotelot ja kaarimaiset olkalinjat ovien yllä. Kiiltävän musta koristelista antaa ajoneuvolle entistä leveämmän ilmeen ja yhdistää takavalot toisiinsa viimeistellen ulkomuodon.

Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro

On parempi nähdä ja tulla nähdyksi

Matrix LED -ajovalot LED-takavaloilla ja takavalojen dynaamisilla suuntavilkuilla ovat Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattron vakiovarusteita. Lisäksi on saatavana lisävarusteiset HD Matrix LED -ajovalot. HD Matrix -teknologia parantaa merkittävästi tien ja sen ympäristön valaistusta ja lisää näin turvallisuutta ja mukavuutta matkantekoon.

Audi A6 Sedan 55 TFSI e quattro takaa
1
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät Apple iOS 10.0 ja Android 6. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjiltä.
3
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.