S6 Avant > A6 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
S6 Avant

S6 Avant

Monipuolinen, fiksu ja urheilullinen.
Audi S6 Avant.

Ajettiinpa Audi S6 Avantilla sitten työmatkalla tai perhelomalla, siitä on moneksi. Se vakuuttaa lisäksi kattavilla infotainment-toiminnoillaan sekä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä urheilullisista ajo-ominaisuuksista ja dynaamisesta muotoilusta puhumattakaan.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
 • Etuspoilerin näyttävä alumiinilevike on yksi S-sarjan erikoispiirteistä Audi S6 Avantissa.

 • Audi S6 Avantin monipuolisuus saa päät pyörälle.

 • Voit valita ajoneuvoosi lisävarusteena 21-tuumaiset vanteet sekä jarrusatulat, joita on saatavilla myös punaisina.

 • Neljä kromista pakoputkenpäätä on upotettu S-sarjan diffuusoriin.

 • Audi S6 Avantissa on jopa 1 680 litran tavaratila, joka taatusti täyttää kasvavan tilantarpeen.

 • Kolmilitrainen TDI-moottori tuottaa 257 kW:n (349 hv:n) tehon.

 • Jo ajoneuvon perässä olevasta S6-logosta näkee, että kyseessä on Audi S6 Avant.

 • S6-tuoteperheeseen kuuluvat Audi S6 Avant ja Audi S6 Sedan.

 • Audi S6 Avantissa on vakiona lukuisia infotainment järjestelmiä, kuten Audi virtual cockpit -mittaristo.

 • Lisävarusteena saatava Audi Connect Key -avain on yksi kattavaan Audi Connect -sarjaamme kuuluvista palveluista.

Suuri tavaratila

Audi S6 Avant täyttää kasvaneet tilantarpeet, sillä siinä on monia säilytystiloja ja käteviä säilytysvaihtoehtoja. Tavaratilan tilavuus on 565 litraa. Jos takaistuimien selkänojat käännetään alas, tilavuus kasvaa jopa 1 680 litraan. Jos vielä valitset lisävarusteiksi Advanced Key -järjestelmän, voit avata takaluukun sähköisesti jalan heilautuksella.

Audi S6 Avant takaa
Lue lisää säilytystilakonseptista

Huipputekniikkaa

Keskeisiä infotainment-järjestelmiä on helppo seurata ja käyttää kuljettajan paikalta. Vakiovarusteisiin kuuluu täysin digitaalinen Audi virtual cockpit -mittaristo, jossa on 12,3 tuuman Full HD -näyttö. Mittaristoa käytetään monitoimiohjauspyörällä. Voit siirtyä kahden näyttötilan välillä painamalla VIEW-painiketta: toisessa näytössä on kierrosluku- ja nopeusmittarit, kun taas toisessa esitetään navigointiohjeita ja muita graafisia tietoja.

Viihdepuolella tarjoamme lisävarusteena Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmän vakiovarusteisiin kuuluvan Audi sound system -äänentoistojärjestelmän rinnalle. Premium-mallissa on 15-kanavainen vahvistin ja 16 kaiutinta. Uusi 3D-ääni luo todellisen Surround-äänimaailman etuistuimille. Advanced-mallissa on 19-kanavainen vahvistin ja 19 kaiutinta, jotka tuottavat 3D-äänen koko ajoneuvoon ja tarjoavat näin konserttia muistuttavan musiikkielämyksen.

Audi S6 Avant ohjaamo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä
Vaikuttavia ominaisuuksia

Teho

257

kW

(349 hv)

Vääntömomentti

700

Nm

Kiihtyvyys

5,1

s

0-100 km/h

Urheilulliset ajojärjestelmät

Monipuolisuutensa lisäksi Audi S6 Avantissa on tehokas dieselmoottori. 3,0 litran V6 TDI -moottori tuottaa 257 kW:n (349 hv:n) tehon sekä 700 newtonmetrin väännön, joten Audi S6 Avant kiihtyy nollasta sataan 5,1 sekunnissa.

Audi S6 Avant - urheilullinen kiihtyvyys
Lue lisää ajodynamiikasta ja -mukavuudesta

Urheilullinen ja tilava – sisätilat

Valaistut alumiiniset ovipaneelit ja vinoneliöllä korostettu S-logo antavat jo esimakua tulevasta, kun kuljettajan ja matkustajan ovi avataan – urheilullinen muotoilu jatkuu Audi S6 Avantin sisätiloissa. Vakiovarusteisiin kuuluvissa S urheiluistuimissa on S-logo, ja lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta niissä on turvallinen ja mukava istua. Myös keskikonsolin valitsinvivussa on S-logo. Saat autolle haluamasi ilmeen valitsemalla sopivat lukuisista lisävarustevaihtoehdoista, kuten nahkaverhoiluista ja koristelistoista.

Kaikille matkustajille – takamatkustajat mukaan lukien – on runsaasti pääntilaa ja jalkatilaa. Lisävarusteena saatavassa ilmanlaatupaketissa on ajomukavuutta parantavat ionisaattori ja säädettävä tuoksuyksikkö. Valittavissa on myös panoraamakattoikkuna tuomaan sisätiloihin lisää valoa ja lisäämään tuuletusmahdollisuuksia.

S6 Avant sisätilat

Näyttävä peräosa

S6-logo on vain yksi Audi S6 Avantin tuntomerkeistä. Muita ominaispiirteitä ovat tummasta kromista valmistettu diffuusori ja pakoputkisto neljällä kromisella pakoputkenpäällä.

Peräosa Audi S6 Avant