S6 Sedan > A6 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
S6 Sedan

S6 Sedan

Digitaalinen, tehokas, tyylikäs.
Audi S6 Sedan.

Audi S6 Sedan on urheilullinen monitaituri. Sen infotainment-järjestelmä ja kuljettajaa avustavat järjestelmät perustuvat kattaviin sarjalle ominaisiin tekniikoihin. Lisäksi autossa on tehokas voimalinja ja vaikuttavat sisätilat.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
  • S-sarjan diffuusori ja neljä kromista pakoputkenpäätä ovat Audi S6 Sedanin takaosan tunnusmerkkejä.

  • Audi S6 Sedanin 3,0 litran TDI-moottori tuottaa 257 kW:n (349 hv:n) tehon.

  • Leveä single frame -jäähdyttimensäleikkö ja sivujen tunnusomaiset ilmanottoaukot antavat Audi S6 Sedanin etuosalle vaikuttavan ilmeen.

  • Vakiovarusteiset ulkopeilien kotelot ovat s-malleille tunnusomaisesti alumiinioptiikkaa.

  • Audi S6 Sedan edustaa urheilullista, Audille ominaista ja uraauurtavaa nykyilmettä.

  • Audi S6 Sedanin urheilullisuus on monien S-sarjalle tyypillisten elementtien ansiota.

  • S6-tuoteperheeseen kuuluvat Audi S6 Sedan ja Audi S6 Avant.

  • Urheilullisuutta, toimivuutta ja ajomukavuutta – Audi S6 Sedanin sisätilat.

  • Lisävarusteena saatava Audi Connect Key -avainjärjestelmä on yksi kattavaan Audi Connect -sarjaamme kuuluvista palveluista.

Infotainment-valikoima

Keskeisiä infotainment-järjestelmiä on helppo seurata ja käyttää kuljettajan paikalta. Vakiovarusteisiin kuuluu täysin digitaalinen Audi virtual cockpit -mittaristo, jossa on 12,3 tuuman Full HD -näyttö. Mittaristoa käytetään monitoimiohjauspyörällä. Voit siirtyä kahden näyttötilan välillä painamalla VIEW-painiketta: toisessa näytössä on kierrosluku- ja nopeusmittarit, kun taas toisessa esitetään navigointiohjeita ja muita graafisia tietoja.

Viihdepuolella tarjoamme lisävarusteena Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmän vakiovarusteisiin kuuluvan Audi sound system -äänentoistojärjestelmän rinnalle. Premium-mallissa on 15-kanavainen vahvistin ja 16 kaiutinta. Uusi 3D-ääni luo todellisen Surround-äänimaailman etuistuimille. Advanced-mallissa on 19-kanavainen vahvistin ja 19 kaiutinta, jotka tuottavat 3D-äänen koko ajoneuvoon ja tarjoavat näin konserttia muistuttavan musiikkielämyksen.

S6 Saloon ohjaamo
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä
Urheiluauton suorituskyky numeroina¹

Teho

257

kW

(349 hv)

Vääntömomentti

700

Nm

Kiihtyvyys

5.0

s

0–100 km/h

Vaikuttavaa suorituskykyä

Audi S6 Sedanin teho tuotetaan kolmelitraisella V6 TDI –moottorilla. Moottorin 257 kW:n (349 hv:n) tehon ja 700 newtonmetrin enimmäisväännön ansiosta pystyt kiihdyttämään nollasta sataan viidessä sekunnissa.

Audi S6 Sedan
Tehoa ja ajomukavuutta

Urheilullisuutta ja ajomukavuutta –
sisätilat

Valaistut alumiiniset ovipaneelit ja vinoneliöllä korostettu S-logo antavat jo esimakua tulevasta, kun kuljettajan ja matkustajan ovi avataan – urheilullinen muotoilu jatkuu Audi S6 Sedanin sisätiloissa. Vakiovarusteisiin kuuluvissa S urheiluistuimissa on S-logo, ja lukuisten sähköisten säätömahdollisuuksien ansiosta niissä on turvallinen ja mukava istua. Myös keskikonsolin valitsinvivussa on S-logo. Saat autolle haluamasi ilmeen valitsemalla sopivat lukuisista lisävarustevaihtoehdoista, kuten nahkaverhoiluista ja koristelistoista.

Interior S6 Sedan

Ilmaisuvoimaa

Audi S6 Sedan erottuu edukseen urheilullisuudellaan: single frame -jäähdyttimen säleikkö S6-logolla, sivujen näyttävät ilmanottoaukot ja edistykselliset ajovalot.

Audi S6 Sedan edestä