Audi A7 Sportback TFSI e | Coupe-mallinen ladattava hybridi | Audi
Audi A7 Sportback TFSI e takaa

A7 Sportback TFSI e

Sähköinen toimintamatka noin

64–66

km²,¹¹

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

5,7

s¹¹

Järjestelmän teho

270

kW¹¹

Audi A7 Sportback TFSI e sivulta

Elegantti ja tehokas

Yhdistelmä suuremman kokoluokan coupémaista estetiikkaa ja innovatiivista pistokehybridiä – A7 Sportback TFSI e.

Audi A7 Sportback

Mittatiedot

Ota yhteyttä

Osta Audi A7 Sportback TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Teemavalaistus ohjaamossaTeemavalaistus ohjaamossa

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

¹Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
²Yhdistetty sähköinen toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti 18–20 tuuman vanteilla.
³Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,1–1,6 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 18,9–21,2 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 25–36 g/km. Autoon on saatavissa kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan.
⁴Fuel consumption combined¹: 1.6–1.3 l/100 km; Power consumption combined¹: 21.2–19.9 kWh/100 km; CO₂ emissions combined¹: 36–30 g/km. Only consumption and emission values according to WLTP and not according to NEDC are available for the vehicle.
⁵Voi aiheuttaa polttoaineenkulutuksen kasvua.
⁶Latauskapasiteetti riippuu toimitetusta voimavirtapistokkeesta ja sähköverkon markkinakohtaisista ominaisuuksista.
⁷Lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli).
¹¹Ilmoitetut arvot koskevat vain mallia Audi A7 Sportback 55 TFSI e: Polttoaineenkulutus (yhdistetty¹): 1,3–1,6 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 19,9–21,2 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 30–36 g/km. Autoon on saatavissa kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan.
¹²Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
¹³Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortti ovat saatavissa Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli). Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Sopimus kestää määräaikaisena 12 kuukautta ja päättyy automaattisesti tämän ajan kuluttua. Tänä aikana sopimusta ei voi päättää.

Lisäkustannuksia saattaa muodostua matkapuhelinsopimuksen mukaan.

Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia. Koskee Saksaa. Muiden maiden hinnat voi selvittää tariffien tiedoista (katso tariffien yleiskatsaus) ja myAudi-sovelluksen kautta. Auton valmistenumeroa tarvitaan autosi profiilin rekisteröimiseen myAudi-sovelluksessa. Audin lataussopimuksen solmiminen on ollut mahdollista 1.1.2023 lähtien.
¹⁴ -
¹⁵Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa lisävarusteena saatavaa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
¹⁶-
¹⁷Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
¹⁸Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.
Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.
3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet)
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.
Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
¹⁹Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.