Uusi A7 Sportback > A7 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
A7 Sportback

A7 Sportback

Tuttu nelirenkainen logo.
Selkeät linjat.
Uusi Audi A7 Sportback.

Upea ja omaleimainen A7. Aina etuosan särmikkäistä ja omaleimaisista ajovaloista ja yksiosaisesta säleiköstä coupémaisiin linjoihin ja veistokselliseen takaosaan – Audi A7 Sportback yhdistää uuden ja mullistavan suunnittelun tunnistettavaan quattro-olemukseen. Uusi Audi A7 todistaa, että omalle tyylilleen voi pysyä uskollisena myös uudistumalla.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
 • Dynaamisuutta kauneimmassa muodossaan: Laajoista pinnoista teräviin ja urheilullisiin linjoihin saakka, A7 Sportback huokuu edistyksellisyyttä kaikista kulmistaan.

 • Coupén design, edustusauton suuret tilat ja rajoja rikkova käytännöllisyys - A7 Sportback yhdistää kaikki parhaat ominaisuudet ja on dynaamisen monipuolinen auto työhön ja vapaa-aikaan.

 • Pitkä akseliväli, lyhyet ylitykset. A7 Sportbackin siluetti on kiehtova ja urheilullinen. Erottuvat ääriviivat korostavat pyöriä ja antavat viittauksia Audin quattro-geeneihin.

 • Pitkä tavaratilan ovi yhdistyy omaleimaiseen kaartuvaan reunaan, johon on integroitu spoileri, joka nousee sähköisesti 120 km/h:n nopeuksissa. Koko auton takaosan yli kulkeva valonauha yhdistää takavalot toisiinsa ja korostaa lisäominaisuuksia.

 • A7 Sportbackin ulkonäkö edustaa uutta ja ainutlaatuista Prologue-konseptin mukaista suunnittelua. Mallin tuntomerkkinä toimii sen omaleimainen valosuunnittelu.

 • Uraauurtavaa suunnittelua edelläkävijöiden sukupolvelle: Audi A7 Sportback -mallissa yhdistyvät futuristisen konseptin mukainen tekninen edistyksellisyys ja ylellisyys.

 • S-line malleille tunnusomaisista etu- ja takapuskureista ja elementeistä korin värisiin kynnyslistoihin ja Tango-punaiseen metalliväriin, S line -ulkonäköpaketilla saat A7 Sportback -mallille lisää urheilullista ilmettä.

 • Urheilullista ilmettä korostavat S-line etupuskuri ja elementit hunajakennomuotoineen sekä S-line malleille ominaiset sivuilla olevat ilmanottosäleiköt mustassa mattatitaanivärissä. Saat ne osana S line -ulkonäköpakettia.

 • Tee urheilullinen vaikutus: Valitse S-malleille tunnusomaiset takapuskurit ja elementit hunajakennomuotoineen, S-line diffuusori mustassa mattatitaanivärissä sekä pakoputki kromikiinnikkeineen.

 • A7 Sportbackin sisätilakonsepti vakuuttaa parannetulla tilavuudellaan ja ajomukavuudellaan. Sisätila on kasvanut 21 millimetrillä aikaisempaan malliin verrattuna ja siinä on enemmän jalkatilaa erityisesti auton takaosassa. Samanaikaisesti sisätilan korkeutta on lisätty, mikä tuo matkustajille entistä enemmän tilan tuntua.

 • Lisävarusteena saatava panoraamalasikatto tekee sisätiloista vieläkin valoisammat ja mukavammat.

 • Yhdistä urheilulliseen tyyliin kiiltävää ja mattaa: Ovipaneelien, kojelaudan ja keskikonsolin tummat mattaharjatut alumiinisomisteet vinoleikkauksineen ja kiiltävine viimeistelyineen. Saatavilla S line sport -paketin yhteydessä.

 • Viimeinen silaus urheilulliseen tyyliin: S line sport -pakettiin on saatavilla valaistut alumiinisäleikköyksityiskohdat auton etu- ja takaosaan sekä etuosan S-logo.

 • Audi design selection -valikoima sisältää upean valikoiman esivalittuja erikoismateriaaleja ja sisätilavärejä. Esimerkiksi korkealaatuiset harmaasta akaattikuvioisesta luonnonkoivusta valmistetut somistelistat ja keinonahasta valmistetut sisätilaverhoilut teräksenharmaine kontrastiompeleineen.

 • Audi design selection -valikoimaan on lisäksi saatavilla lisävarusteena: Beigellä helmiäisenvärisellä nahalla verhoillut muotoillut etuistuimet, joissa on teräksenharmaat kontrastiompeleet.

 • Korkealaatuiset hands-free-puhelut, kätevä USB-latausportti tai lisävarusteena saatava langaton lataus (Qi-standardin mukaisesti) varmistavat, että kätevät ominaisuudet on integroitu sisätiloihin tyylillä. Lisävarusteena saatavassa Audi phone boxissa säilytät kätevästi älypuhelintasi.

 • 20 tuuman alumiinivanteet, joiden 5-puolainen V-rakenne viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

 • Yhtä persoonallinen kuin sinäkin: Tee A7 Sportback -mallistasi ainutlaatuinen – voit valita mallin, nahan värin ja yksilölliset lakkapinnat laajasta värivalikoimastamme. Audi exclusive tekee kaikesta mahdollista.

Uudenlaista vapautta.

Koe aivan uudenlaista tilan tuntua: lisävarusteena saatava panoraamalasikatto tarjoaa jopa 60 % enemmän ikkunapintaa. Nauti valossa kylpevistä sisätiloista ja upeista horisonttimaisemista. Panoraamalasikaton aurinkosuoja tarjoaa 100-prosenttista suojaa auringolta ja vähentää sisätilojen lämpenemistä. Sähkökäyttöistä suojaa on helppo säätää auringonvalon voimakkuuden mukaan.

Uudenlaista tilan tuntua.

Audin sisätilat ovat nyt entistäkin tilavammat. Nauti nyt vieläkin tilavammasta takaosasta – tavaratilan tilavuudesta tinkimättä.

Korosta persoonallista tyyliäsi.

Korosta omaa yksilöllistä tyyliäsi ja auton arvokasta vaikutelmaa ohjaamalla lisävarusteena saatavaa tunnelmavalon väriä mielesi mukaan. Tarkkalinjaiset optiset kuidut korostavat sisäverhoilujen muotoja ja kojelaudan virtaviivaista muotoilua. Ne tarjoavat myös lisävalaistusta noustessasi autoon ja poistuttaessasi siitä.

Lue lisää sisätilasta
Lue lisää käyttökonseptista

Digitaaliset ajovalot

Uutena vaihtoehtona Audiin voidaan asentaa HD Matrix LED -kohdevalot, joiden ainutlaatuinen suunnittelu antaa A7-mallin valoille digitalisoidun muotokielen.

Lue lisää ajovaloista
Lue lisää suosituksista
A7 Sportback – tekniset tiedot
39

kuljettajan avustusjärjestelmää

400

mukautettavaa asetusta

535

l

tavaratila

Uuden sukupolven tyyli

Uusi A7 Sportbackin urheilullinen eleganssi edustaa autojen uutta avantgarde-tyyliä. Terävät linjat ja coupémainen siluetti korostavat sen herkkää mutta samalla tehokasta ulkoasua. Näyttävät ja omaleimaiset A7-valot alleviivaavat auton edistyksellistä muotokieltä. Taakse sijoitettujen A-pilarien ansiosta katto laskeutuu kupumaisesti ajoneuvon atleettiseen rungon yläpuolella ja yhdistyy veistokselliseen takaosaan, jossa on koko perän yli kulkeva LED-valonauha. Ainutlaatuinen ja näyttävä ulkoasu, joka näyttää upealta myös pysäköitynä.