Audi A8 TFSI e quattro | Premium ladattava hybridi sedan | Audi
Audi A8 TFSI e latautumassa

A8 60 TFSI e

Audi A8 TFSI e virtuaalinen mittaristo

Molempien tekniikoiden parhaat puolet

Edustusluokan Audi A8 60 TFSI e² -mallissa yhdistyvät mukavuus ja innovatiivinen käyttövoima.

Ota yhteyttä

Osta Audi A8 TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Audi A8 60 TFSI e² numeroina

Toimintasäde sähköllä n.

58

km⁷

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

4,9

s

Järjestelmän teho

340

kW

*Sähköinen toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti 19–21 tuuman vanteilla. **Yhdistetty polttoaineenkulutus¹,²: 1,9-2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹,²: 22,4 -23,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹,²: 42-48 g/km.

Innovatiivinen latausjärjestelmä

Ladattava Audi A8 60 TFSI e² -hybridijärjestelmä tarjoaa monia etuja: Tehokas sähkömoottori takaa hiljaisen käyntiäänen ja nollapäästöt, ja TFSI-moottorin ansiosta ajat luotettavasti pitkätkin matkat. Voit ladata hybridin kätevästi liikkeellä ollessasi tai kotona.

Sähköinen huipputeho

100

kW*

Sähköinen huippunopeus

135

km/h*

Akun (brutto)kapasiteetti enintään

17,9

kWh

*Yhdistetty polttoaineenkulutus¹,²: 1,9-2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹,²: 22,4-23,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹,²: 42-48 g/km.

Tarkkuutta. Dynamiikkaa. Suunnittelua, josta et voi erehtyä.

Kiehtovaa seuraavan sukupolven valaistustekniikkaa: valitse lisävarusteena saatavat digitaaliset Matrix-ajovalot tai vakiovarusteiset OLED-takavalot. Asiakkaat voivat valita kahden eri takavalovaihtoehdon väliltä ajoneuvon ostamisen yhteydessä. Ajotilasta riippuen takavalojen valaistuskuviota säädetään ajoneuvon ollessa pysähdyksissä.

Sähköistävä ulkonäkö

Lisävarusteena saatavat S line-ulkonäköpaketti ja Audi Exclusive -ulkovärit, kuten plasmansininen metalliväri³, antavat ajoneuvolle urheilullista ilmettä. Tyylikkäät S Line -sisätilapaketti jatkavat urheilullista tyyliä ajoneuvon sisätiloissa. Lisävarusteena saatava vetokoukku tarjoaa käteviä kuljetusratkaisuja.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-järjestelmä ja Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music⁹: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin⁹ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi¹⁰ kohdassa Teemat¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Laajennettu LED sisä- ja ulkovalopaketti säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Audi-teemavalaistusAudi-teemavalaistus

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive¹¹ − koska olet ainutlaatuinen

Tee Audi A8:stasi yhtä ainutlaatuinen kuin itse olet. Yhdistele valikoituja somisteita, tyylikkäästi värjättyjä nahkaverhoiluja ja kustomoituja ulkovärejä − juuri siten kuin itse haluat.

Mukauta tarpeidesi mukaan

Audin alkuperäisillä lisävarusteilla¹² teet edustusluokan ajoneuvostasi entistäkin monipuolisemman. Teknisten ominaisuuksien ja visuaalisten yksityiskohtien avulla mukautat sitä helposti tarpeidesi mukaisesti. Uudelleen ja yhä uudelleen.

A8 L TFSI e sivulta

Audi A8 L 60 TFSI e

Mikä Audi-malli sivulle sopisi?
¹Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
²Yhdistetty polttoaineenkulutus: 1,9-2,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹,²: 22,4-23,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹,²: 42-48 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.
³Audi Sport GmbH.
⁴Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho voi joissakin tapauksissa olla pienempi. Voimavirtapistokkeella varustettu verkkovirtakaapeli ja latausjärjestelmän ohjausyksikkö on sovitettu toisiinsa, ja ne mahdollistavat tietyn lataustehon. Vaikka verkkovirtakaapelin vaihtaminen toiseen voimavirtapistokkeeseen on teknisesti mahdollista myöhemmin, tämä voi johtaa alhaisempaan latauskapasiteettiin.
⁵Saatavilla Volkswagen Group Charging GmbH -yrityksestä (Elli).
⁶Latausverkosto ja sen käyttö: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Audi charging -latauspalvelua voidaan käyttää vain Audi-merkkisissä ajoneuvoissa (kelvollinen auton valmistenumero vaaditaan). Euroopan laajuinen verkosto: Audi charging -latauspalvelu on saatavana 27 Euroopan maassa. Käyttöönottoa suunnitellaan muissa maissa. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa jatkuvasti, mutta se vaihtelee maasta toiseen ja riippuu siitä, missä määrin nykyistä infrastruktuuria laajennetaan. Palveluun ei sisälly oikeutta käyttää kaikkia tietyn maan latauspisteitä. AUDI AG ei takaa latausinfrastruktuurin toimintaa, käytettävyyttä, latauskapasiteettia tai muita ominaisuuksia.
⁷Sähköinen toimintamatka WLTP-mittauksen mukaisesti 19–21 tuuman vanteilla
⁸Voi aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua.
⁹Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
¹⁰Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
¹¹Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
¹²AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
¹³Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
¹⁴Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.