Audi Q2 | Kompakti katumaasturi | Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Q2

Audi Q2

Ei saatavilla Suomessa.

Tämä malli ei ole myynnissä Suomessa. Lähin Audi-jälleenmyyjäsi auttaa sinua kaikissa auton hankintaan liittyvissä kysymyksissä ja vaihtoehtoisten ratkaisujen löytämisessä.

Vaihtoehtona Audi A3 allstreet?

Kävisikö esimerkiksi korkealla maavaralla varustettu uusi Audi A3 allstreet? Tutustu uuteen Audi A3 allstreet -malliin ja sen hintoihin.

Dynaamista muotoilua, verratonta huvia.
Audi Q2.

Urbaani SUV tarjoaa vaikuttavaa muotoilua, runsaasti infotainment-varusteluvaihtoehtoja ja dynaamista teknologiaa. Huippuvarusteet, kuten progressiivinen ohjaus ja lisävarusteena saatava adaptiivinen ajoavustin takaavat, että ajaminen on kätevää ja hauskaa – myös kaupungin ulkopuolella.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
 • Audi Q2 on vaikuttava ja edistyksellisesti muotoiltu urbaani SUV. Ulkonäön kohokohtia ovat uusi etu- ja takapuskuri, C-pilarin ikoninen muoto ja lisävarusteena saatavat LED Matrix -ajovalot.

 • Hauskan ja kätevän ajettavuuden takaavat vakiovarusteena oleva progressiivinen ohjaus sekä lisävarusteena saatava adaptiivinen ajoavustin².

 • Audi Q2:n vaikuttavan takaosan määrittelevät erottuvat puskurit ja katon reunan spoileri.

 • Kokonaisvaltaisen dynaaminen. Myös valaistukseltaan. Uusi Q2.

 • Kiehtovat Audi exclusive³ -ulkovärit, kuten helmiäistehosteinen sand beige, antavat Audi Q2:lle entistäkin vahvemmin profiilia ja luonnetta.

 • Lisävarusteena saatava Carbon-ulkonäköpaketti tukee Audi Q2:n dynaamista luonnetta.

 • Korin värinen katonreunan spoileri viimeistelee mallin takaosan luonteikkaan ilmeen.

 • Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo näyttää tärkeät tiedot suoraan kuljettajan näkökentässä.

Särmikäs katumaasturi

Yllättävän luonteikas: Audi Q2 saa vaikuttavan ulkonäkönsä etu- ja takapuskureiden uudesta muotoilusta sekä korin dynaamisista linjoista. Advanced- ja Q2 S line -varustetasot uusine alumiinivanteineen ja korin väreineen antavat Audi Q2:lle omanlaisensa ilmeen.

virtual cockpit view Audi Q2
 

Löydä uusia yhteyksiä. Joka päivä.

Lisävarusteena saatavilla oleva Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo on innovatiivinen, täysin digitaalinen mittaristo, joka näyttää oikeat tiedot tarpeen mukaan. Sen 12,3 tuuman näyttö on erittäin tarkka. Näyttö voidaan räätälöidä kuljettajan vaatimusten mukaan näyttämään ajonopeutta, moottorin käyntinopeutta, karttoja, Audi connect -palveluita⁴, radion ja median tietoja sekä paljon muuta.

Hauskaa ratin takana

Audi Q2 on hauska ajaa tehokkaan voimalinjan ja innovatiivisten teknologioiden ansiosta: Vakiovarusteena oleva progressiivinen ohjaus tarjoaa vaikuttavaa ajettavuutta, sillä ohjauksen välityssuhde muuttuu ohjauskulman mukaan ja ohjaustehostus riippuu ajonopeudesta. Sähköisesti säädettävä iskunvaimennus mukautuu erilaisiin ajotilanteisiin.

Audi Q2 ajokuva
Audi Q2 sivulta

Parempaa turvallisuutta ja ajomukavuutta

Adaptiivinen ajoavustin on saatavana nyt ensi kertaa lisävarusteena Audi Q2:een. Se yhdistää mukautuvan vakionopeussäätimen ja aktiivisen kaista-avustimen ja auttaa kuljettajaa kiihdyttämään, jarruttamaan, pitämään nopeuden ja etäisyyden tasaisena sekä pysymään kaistalla.

Ulkovärit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vannetyyli – tee uudesta Audi Q2:sta juuri sellainen kuin itse haluat.
1920x728-N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turbo-sininen Turbo-sininen
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Arrow-harmaa, helmiäisväri Arrow-harmaa, helmiäisväri
Ibis-valkoinen Ibis-valkoinen
17" alumiinivanteet, 5-V-puolainen design 17" alumiinivanteet, 5-V-puolainen design
17" alumiinivanteet, 5-puolainen Star-design 17" alumiinivanteet, 5-puolainen Star-design
18" alumiinivanteet, 5-Y-puolainen design 18" alumiinivanteet, 5-Y-puolainen design
19" alumiinivanteet Audi Sport, 5 kaksoispuolainen design, mattatitaaninharmaa, kiiltävä 19" alumiinivanteet Audi Sport, 5 kaksoispuolainen design, mattatitaaninharmaa, kiiltävä
19" alumiinivanteet Audi Sport, 5-puolainen, mattatitaaninharmaa, kiiltävä 19" alumiinivanteet Audi Sport, 5-puolainen, mattatitaaninharmaa, kiiltävä

Muokattava ja urheilullinen

Lisävarusteena saatavan LED-sisävalopaketin avulla voit muokata Audi Q2:n värimaailmaa mieleiseksesi. Heijastamaton, LED-teknologialla toteutettu valaistus tuottaa erityisen sointuvaa ja yhtenäistä valoa. Sisätilojen S line -varustelu mustine nappanahkaisine urheiluistuimineen antaa urheilullisen ilmeen. Urheiluistuimet edessä, sivuosien muotoiluilla, tarjoavat täydellisen istuma-asennon.

360 asteen kokemus
 • 1920x1080-audi-q2-headlights-my2021-0690.jpg
  Matrix LED -ajovalot
 • 1920x1080-audi-q2-roof-spoiler-my2012-0696.jpg
  Korin värinen spoileri katon takaosassa
Audi Q2 etuviistosta

Audi exclusive

Ainutlaatuinen auto juuri sinulle: Audi exclusive³ tarjoaa Audi Q2:llesi laajan valikoiman varusteluvaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Audi exclusive³ -ulkoväreistä sand-beigen ja merlin-violetin.

Tutustu uudelleen Audi Q2:een

360 degree view of the Audi Q2
1
-
2
Huom: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on vastuussa auton ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä.
4
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.