Audi Q3 Sportback TFSI e | Ladattava hybridi copue-SUV | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q3 Sportback TFSI e

Audi Q3 Sportback TFSI e

Sähköistävä ulkonäkö.
Audi Q3 Sportback TFSI e.

Sporttinen ja sähköistetty. Audi Q3 Sportback TFSI e. Innovatiivinen ladattava hybridi, jonka toimintamatka sähkömoottorilla on jopa 50 kilometriä¹ – täysin ilman lähipäästöjä. Ilmeikkäät puskurit ja coupémainen kattolinja antavat autolle urheilullisen ja dynaamisen ilmeen.

Ota yhteyttä

Osta Audi Q3 Sportback TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Urheilullinen yhdistelmä

Sähkömoottorin ja polttomoottorin dynaaminen yhdistelmä. Audi Q3 Sportback TFSI e -mallin moottorit tuottavat yhdessä 180 kW:n tehon ja 400 Nm:n väännön. Huippunopeus on 210 km/h ja kiihtyvyys 0–100 km/h 7,3 sekuntia Boost-toiminnolla². Pidempiä matkoja varten polttomoottori vie sinut helposti perille.

Lyhyet matkat sähköllä

Aja lyhyet matkat sähkömoottorilla miellyttävästi, hiljaisesti ja täysin ilman lähipäästöjä. Toimintamatka sähköllä on jopa 50 km1.

Audi Q3 Sportback TFSI e takaa
 
Audi Q3 Sportback TFSI e MMI-näyttö
 

Sinulle räätälöity

Täydellä latauksella Audi Q3 Sportback TFSI e käynnistyy aina3 täyssähköisessä EV-tilassa. Polttomoottori käynnistyy vain tarvittaessa. Kun määränpää syötetään navigointijärjestelmään, auto siirtyy hybriditilaan. Audi ohjaa moottoreita erilaisten reittitietojen avulla siten, että voit tehdä mahdollisimman monta siirtymää sähkömoottorilla. MMI-järjestelmässä on lisää ajotiloja valittavana: täyssähköinen EV-tila jokapäiväisille lyhyille matkoille tai polttomoottori päävoimanlähteeksi akun varauksen säästämiseksi tulevaa sähkömoottorin käyttöä varten (hybrid hold) tai akun varauksen lisäämiseksi (charge)4 .

Audi Q3 Sportback TFSI e² numeroina

Järjestelmän teho

180

kW*

Kiihtyvyys

7,3

s*

0–100 km/h

E-toimintamatka

Jopa 50

km3

Audi Q3 Sportback TFSI e Audi virtuaalinen mittaristo

Digitaalisia ominaisuuksia

Lisävarusteinen Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittariston tehomittari näyttää järjestelmän kokonaistehon, ajotilan ja akun varauksen. Audi Q3 Sportback TFSI e:n jäljellä oleva toimintamatka näkyy mittariston keskellä, kuten myAudi-sovelluksessakin5.

Audi Q3 Sportback TFSI e kotilataus

Helppo kotilataus

Hyödynnä sähkömoottorin etuja ja lataa Audi Q3 Sportback TFSI e vakiovarusteisella e-tron compact -latausjärjestelmällä kotona kotitalous- tai voimavirtapistorasiasta jopa 3,7 kW6:n latausteholla.

360-näkymä

Tutustu Audi Q3 Sportback TFSI e -malliin eri kuvakulmista.

Audi Q3 Sportback TFSI e

Urheilullisuutta vailla vertaa

Voimakkaita ja tarkkoja yksityiskohtia. Titaaninmusta kahdeksankulmainen yksiosainen jäähdyttimen säleikkö, puolisuunnikkaan muotoiset ilmanottoaukot, ilmeikkäät puskurit ja matalat pyyhkijänsulat edustavat tuttua kolmiulotteista muotoilua ja antavat Audi Q3 Sportback TFSI e:lle itsevarman ja dynaamisen ilmeen. Kontrastiväriset liitännäisosat ja coupémainen kattolinja kattoreunaspoilerin kanssa korostavat auton urheilullista luonnetta.

Audi Q3 Sportback TFSI e head light

Joustava ja miellyttävä

Voit räätälöidä Q3 Sportback TFSI e:n sisätilat haluamallasi tavalla sisätilojen Audi design selection -sisätilapaketin tai S line -sisätilapaketin avulla. Urheiluistuimiin on saatavana kangas-keinonahkaverhoilu kontrastitikkauksella tai kangas-nahkaverhoilu.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee uudesta Audi Q3 Sportback TFSI e -mallista juuri sellainen kuin itse haluat.
6Y6Y-V72_Pyramid_AU32x_Q3SB_001_03.jpg
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
Jäätikönsininen, metalliväri Jäätikönsininen, metalliväri
Dew-hopea, metalliväri Dew-hopea, metalliväri
19” alumiinivanteet 20-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut 19” alumiinivanteet 20-puolainen "V" design, kontrastiharmaat, osittain kiillotetut
19” alumiinivanteet 5-puolainen "Trapezoid" design, titaanioptiikkaa, osittain kiillotetut 19” alumiinivanteet 5-puolainen "Trapezoid" design, titaanioptiikkaa, osittain kiillotetut
19” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, titaaninharmaat, Audi Sport 19” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, titaaninharmaat, Audi Sport
20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Modul" design 20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Modul" design
20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Rotor" design, mattamustat, osittain kiillotetut 20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Rotor" design, mattamustat, osittain kiillotetut
Tutustu sisätiloihin
 

Edistyksellisessä Design selection -sisätilapaketissa on värikkäät alcantara-somisteet kojetaulussa ja ovien käsinojissa. Lisävarusteena saatava Laajennettu LED sisävalopaketti korostaa sisätilojen muotoilulinjoja pimeällä miellyttävästi.

Audi Q3 Sportback TFSI e ohjaamo
 
1
Toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti vakiovarusteilla.
2
Kun kaasupoljin on painettu pohjaan, sähkömoottori aktivoituu hetkeksi (kiihdytystoiminto). Tämän toiminnon saatavuus ja toistettavuus riippuvat monista tekijöistä, kuten akun lataustilasta ja ajokomponenttien lämpötilasta
3
Lämpötilan ollessa -10 asteen yläpuolella.
4
Voi aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.audi.com/myaudi.
6
Voimavirtaliittimellä varustettu virtakaapeli ja latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa. Jos virtakaapeli vaihdetaan jälkeenpäin erilaisella liittimellä varustettuun kaapeliin, kokonaisjärjestelmän käytettävissä oleva latausteho saattaa heikentyä. Vakiomallisen e-tron compact -latausjärjestelmän ajoneuvon liitäntäkaapelin pituus on 4,5 metriä. Latausteho määräytyy toimitetun liittimen ja verkkovirran markkinakohtaisten ominaisuuksien mukaan. Latausteho voi olla jopa 3,7 kW. Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho voi joissakin tapauksissa olla pienempi.