Audi Q3 Sportback | Coupe-mallinen SUV | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Vaikuttava SUV coupé.
Audi Q3 Sportback.

Audi Q3 Sportback on katseidenkääntäjä, jossa coupén tyylikkyys ja tunteita herättävät ominaisuudet yhdistyvät katumaasturin tehokkuuteen ja käytännöllisyyteen. Laaja infotainment- ja yhteysvalikoima sekä monipuoliset vakiovarusteet parantavat ajomukavuutta.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005.jpg
1920x1080-AQ3_191005.jpg
  • Audin malliston uusi tulokas on Q3 Sportback, joka säväyttää coupémaisella tyylikkyydellään.

  • Musta yksiosainen, muotoilultaan kolmiulotteinen jäähdyttimen säleikkö antaa keulalle urheilullisen ilmeen.

  • Tehokkaat TDI- ja TFSI-moottorit varmistavat luotettavan ja miellyttävän ajon.

  • Matala katto jatkuu kalteviin ja kapeisiin D-pilareihin.

  • Saatavana on laaja valikoima alkuperäisiä Audi-lisävarusteita.

  • Osana sisätilojen lisävarusteita saatavilla on myös monivärinen tunnelmavalaistuspaketti.

  • Audi Q3 Sportback tarjoaa myös huippuluokan digitaalisia ominaisuuksia.

  • Lisävarusteena saatava laadukas Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmä 3D-äänellä ja 15 kaiuttimella tuottaa konserttia muistuttavan musiikkikokemuksen.

  • Lisäksi Audi Q3 Sportback -mallissa on useita kuljettajaa liikenteessä avustavia järjestelmiä.

Digitaalinen mittaristo

Audi Q3 Sportback -mallin infotainment-järjestelmä on Audin uusinta sukupolvea. Vakiovarusteisiin kuuluu 10,25 tuuman digitaalinen mittaristo ja Audi virtual cockpit plus -mittaristo on saatavilla lisävarusteena. 12,3 tuuman teräväpiirtonäytössä animaatiot ja ajoneuvon tiedot näkyvät terävinä ja tarkkoina. Monipuolisten liittymien ja liitäntöjen ansiosta mobiililaitteiden¹ yhdistäminen autoon on vaivatonta. Audi connect² taas tarjoaa monipuoliset palvelut.

Digitaalinen mittaristo Audi Q3 Sportback
Lue lisää Bang & Olufsenista

Vakiovarusteena ajomukavuus

Parhaan mahdollisen ajomukavuuden varmistamiseksi Audi Q3 Sportback tarjoaa useita ajodynamiikkaa parantavia ominaisuuksia. Esimerkiksi progressiivinen ohjaus antaa suoran ohjausvasteen – myös mutkaisilla maanteillä. Audi drive select -ajodynamiikkajärjestelmällä kuljettaja voi vaikuttaa ajoneuvon ominaisuuksiin kuudessa eri tilassa.

Audi Q3 Sportback ajomukavuus
Lue lisää kuljettajaa avustavista järjestelmistä
360-näkymä

Sisätilat: yksilöllinen design

Audin varustelutasokonsepti mahdollistaa Q3 Sportbackin sisätilojen yksilöllisen suunnittelun. Valittavana lisävarusteena on esimerkiksi kuvan mukainen sisätilojen design. Se sisältää urheilulliset etuistuimet, monivärisen muoto- ja tunnelmavalaistuspaketin ja laadukkaita somistelistoja. Lisävarusteiseen sisätilojen S line -pakettiin kuuluu mm. S-logolla varustetut urheiluistuimet, nahkainen kolmipuolainen monitoimiohjauspyörä, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet ja jalkatuki.

Audi Q3 Sportback tunnelmavalaistus

Monipuolinen ja käytännöllinen

Audi Q3 Sportback -mallissa on muunneltavat sisätilat. Takaistuimella on tilaa kolmelle hengelle, ja istuinta voi liikuttaa pituussuunnassa 130 millimetriä. Selkänojat voidaan taittaa kolmessa osassa seitsemään asentoon. Tavaratilaa on 530–1 400 litraa.

Audi Q3 Sportback
Lue lisää Audin alkuperäisistä lisävarusteista

Kirkkaat ajovalot

LED-ajovalot kuuluvat Audi Q3 Sportbackin vakiovarusteisiin. Lisävarusteena on saatavilla LED-matrix-ajovalot dynaamisella vilkulla. Audin LED-matrix-ajovalot himmenevät automaattisesti vastaantulevien ajoneuvojen kohdalta tien pysyessä muilta osin kirkkaana. Dynaamiset suuntavilkut erottuvat edukseen.

Audi Q3 Sportback valot

Mikä Audi-malli sivulle sopisi?
1
Lisätietoja yhteensopivista matkapuhelimista saat Audi-liikkeistä.
2
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect ja Audi-liikkeistä.
3
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettajan on huolehdittava aina ajamisen edellyttämästä vastuusta ja riittävästä huomiokyvystä.