Q3 TFSI e > Q3 > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q3 TFSI e

Q3 TFSI e

Sähköistetty monitaituri.
Audi Q3 TFSI e.

Sähköistetty koko perheen katumaasturi. Audi Q3 TFSI e. Innovatiivinen ladattava hybridi, jonka toimintamatka sähkömoottorilla on jopa 50 kilometriä¹ – täysin ilman lähipäästöjä. Runsaasti tilaa ja teknisiä ominaisuuksia sekä dynamiikkaa parantava edistyksellinen alusta.

Vahvuuksien yhdistelmä

Koe sähkömoottorin ja polttomoottorin dynaaminen yhdistelmä. Audi Q3 TFSI e -mallin moottorit tuottavat yhdessä 180 kW:n tehon ja 400 Nm:n väännön. Huippunopeus on 210 km/h ja kiihtyvyys 0–100 km/h 7,3 sekuntia Boost-toiminnolla².

 

Lyhyet matkat
sähköllä

Ladattavalla hybridillä on useita etuja. Toimintamatka sähköllä on jopa 50 km¹ ja huippunopeus 210 km/h. Pidemmillä matkoilla voit luottaa polttomoottorin tarjoamaan toimintamatkaan ja siihen, että pääset varmasti perille.

Räätälöity ajokokemus

Täydellä latauksella Audi Q3 TFSI e käynnistyy aina3 täyssähköisessä EV-tilassa. Polttomoottori käynnistyy vain tarvittaessa. Kun määränpää syötetään navigointijärjestelmään, auto siirtyy hybriditilaan. Audi ohjaa moottoreita erilaisten reittitietojen avulla siten, että voit tehdä mahdollisimman monta siirtymää sähkömoottorilla. MMI-järjestelmässä on lisää ajotiloja valittavana: täyssähköinen EV-tila jokapäiväisille lyhyille matkoille tai polttomoottori päävoimanlähteeksi akun varauksen säästämiseksi tulevaa sähkömoottorin käyttöä varten (pitotila) tai akun varauksen lisäämiseksi (lataustila)4.

 
Q3 TFSI e² numeroina

Järjestelmän teho

180

kW*

Kiihtyvyys

7,3

s*

0–100 km/h

Toimintamatka sähköllä

Jopa 50

km³

Audi Q3 TFSI e digitaalinen mittaristo

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Monien tuttujen toimintojen ja näkymien lisäksi tarkka MMI-näyttö ja lisävarusteinen Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittaristo antavat yleiskatsauksen auton jäljellä olevasta toimintamatkasta ja energiavirrasta. Lisävarusteisen Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittariston tehomittari antaa kattavasti tietoa auton sähköisestä suorituskyvystä, akun varaustilasta ja jarrutusenergian talteenotosta. Audi Q3 TFSI e:n jäljellä oleva toimintamatka näkyy mittariston keskellä, kuten myAudi-sovelluksessakin5.

Audi Q3 TFSI e kotilataus

Helppo kotilataus

Voit ladata Audi Q3 TFSI e:n vakiovarusteisella e-tron compact -latausjärjestelmällä kotona kotitalous- tai voimavirtapistorasiasta jopa 3,7 kW⁶:n latausteholla.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee uudesta Audi Q3 TFSI e -mallista juuri sellainen kuin itse haluat.
2Y2Y-42F_Pyramid_AU32x_Q3_001_03.jpg
Jäätikönsininen, metalliväri Jäätikönsininen, metalliväri
Chronos-harmaa, metalliväri Chronos-harmaa, metalliväri
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Turbo-sininen Turbo-sininen
Tango-punainen, metalliväri Tango-punainen, metalliväri
20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Rotor" design, mattamustat, osittain kiillotetut 20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Rotor" design, mattamustat, osittain kiillotetut
19” alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamik" design 19” alumiinivanteet 5-puolainen "Dynamik" design
19” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, titaaninharmaat, Audi Sport 19” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, titaaninharmaat, Audi Sport
19” alumiinivanteet 7-puolainen "Rotor"-design, antrasiitinmustat, Audi Sport 19” alumiinivanteet 7-puolainen "Rotor"-design, antrasiitinmustat, Audi Sport
Audi Q3 TFSI e tavaratila

Käyttövoima- ja tilavaihtoehdot

Tilan säästämiseksi sähkömoottorin akku sijaitsee tasaisen tavaratilan alla. Sen ansiosta tavaratilaa on 380 ja istuimet taitettuina jopa 1375 litraa. Lisävarusteena saatava takaistuin plus keskikyynärnojalla ja mukitelineellä lisää käyttömahdollisuuksia entisestään. Takaistuinta voidaan siirtää eteen- ja taaksepäin, ja selkänojien kulmaa voidaan säätää. Lisäksi istuimet voidaan taittaa (suhde 40 : 20 : 40).

Urheilullisia ominaisuuksia

Design selection ja S line -sisätilapaketit – kaksi tyylikästä vaihtoehtoa sisätiloihin. Sisätilojen Audi design selection -sisätilapaketissa on alcantara-somisteet kojetauluun ja ovien käsinojiin.

 
 

S line -sisätilapaketissa istuimien selkänojissa on S-kohokuvio ja nahkaisessa sport-ohjauspyörässä S-logo. Tummat alumiinilistat ja ovien kynnyslistojen valaistut alumiinilistat korostavat auton sporttisuutta.

Tutustu sisätiloihin

Erottuva ulkonäkö

Dynaamiset linjat ja jännittävästi muotoillut pinnat erottavat Audi Q3 TFSI e:n joukosta. Näyttävä keula ja lisävarusteena saatavat Matrix LED-ajovalot dynaamisilla vilkuilla muodostavat houkuttelevan ja helposti tunnistettavan ulkoasun. S line -varustetaso korostaa auton urheilullisuutta. S line -puskurit ja muut dynaamiset muotoiluelementit henkivät voimakasta suorituskykyä.

360-näkymä

Tutustu Audi Q3 TFSI e -malliin eri kuvakulmista.

Audi Q3 TFSI e
1
Toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti vakiovarusteilla.
2
Kun kaasupoljin on painettu pohjaan, sähkömoottori aktivoituu hetkeksi (kiihdytystoiminto). Tämän toiminnon saatavuus ja toistettavuus riippuvat monista tekijöistä, kuten akun lataustilasta ja ajokomponenttien lämpötilasta.
3
Akun sisäisen lämpötilan ollessa -10 asteen yläpuolella.
4
Voi aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.audi.com/myaudi.
6
Voimavirtaliittimellä varustettu virtakaapeli ja latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa. Jos virtakaapeli vaihdetaan jälkeenpäin erilaisella liittimellä varustettuun kaapeliin, kokonaisjärjestelmän käytettävissä oleva latausteho saattaa heikentyä. Vakiomallisen e-tron compact -latausjärjestelmän ajoneuvon liitäntäkaapelin pituus on 4,5 metriä. Latausteho määräytyy toimitetun liittimen ja verkkovirran markkinakohtaisten ominaisuuksien mukaan. Latausteho voi olla jopa 3,7 kW. Latausteho määräytyy käytetyn verkkovirtaliittimen tyypin, maassa käytetyn jännitteen, sähköverkossa käytettävissä olevan vaihemäärän ja asiakkaan kotona tehdyn asennuksen mukaan. Sen vuoksi latausteho voi joissakin tapauksissa olla pienempi.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.