Q3 > Q3 > Audi Finland

Q3

Sopivasti kaikkea. Audi Q3.

Tänään täällä, huomenna jossain muualla. Maailma tuntuu muuttuvan pienemmäksi - ainakin etäisyydet näyttävät lyhyemmiltä. Samalla mahdollisuudet ja vaihtoehdot lisääntyvät. Uusi Audi Q3 on auto nykyajan tarpeisiin. Se on voimakas ja ketterä. Kompakti ja samalla tilava. Ja ennen kaikkea se on ilmeikäs, energiatehokas ja urheilullinen. Audi Q3 on vastaus uusiin odotuksiin.

Kuvia ja videoita
 • Edistyksellistä asennetta.

  Audi Q3
 • Business tai Business Sport. Varustelutasot.
  480x270_AQ3_141022_1.jpg

  Istu mukaville istuimille, jotka on verhoiltu korkealaatuisella kankaalla. Nauti ylellisestä tunnelmasta ja avarista tiloista, jotka ovat monipuolisesti muunneltavissa. Lisää tavaratilaa saa kaatamalla alas takaistuimen selkänojat. Business Sport -mallin varusteluun sisältyy sähkötoimisesti avautuva ja sulkeutuva takaluukku, joka tekee lastaamisesta mukavampaa (sisältyy myös edulliseen Comfort-varustepakettiin, joka on tilattavissa Business-mallien yhteydessä).

 • Voimaa. Maksimaalisesti hyödynnettynä. Audi Q3:n moottorit.
  480x270_AQ3_D_141014.jpg

  TFSI: Audin TFSI-bensiinimoottoreissa käytetään erityisen korkeaa puristussuhdetta. Sen tuloksena saavutetaan erinomainen energiatehokkuus yhdistettynä optimaaliseen suorituskykyyn. Turboahtamisen käyttäminen suuremman kuutiotilavuuden sijasta mahdollistaa myös moottorin mittasuhteiden ja painon pienentämisen, dynaamisesta suorituskyvystä tinkimättä. Vaikuttavaa voimantuottoa heti ensimetreiltä lähtien.

  TDI: Turboahtamista ja polttoaineen suoraruiskutusta hyödyntävät Audi TDI -dieselmoottorit tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn - vahvan voimantuoton ja laaja-alaisen vääntömomentin ansiosta. Sen lisäksi ne ovat erittäin energiatehokkaita - tarjoten nautittavaa ajettavuutta pienellä polttoaineenkulutuksella.

 • Enemmän asennetta. Audi Q3:n ulkoasu.
  600x300_0009_AQ3_161006_Katversion.jpg

  Audi Q3 tekee vaikutuksen. Modernia liikkuvuutta itsevarmalla asenteella. Siitä kertovat näyttävä 3-ulotteinen singleframe-etusäleikkö, etupuskurin suuret ilmanottoaukot ja vahvat vaakasuorat korilinjat, jotka korostavat voimaa uhkuvaa vaikutelmaa.

 • Yksilöllisyyttä. Audi Q3:n lisävarusteet.
  480x270_AQ3_D_141092.jpg

  Audi Q3:n sisätiloissa korkealaatuisuus ulottuu viimeiseenkin yksityiskohtaan. Ja laajan lisävarustevalikoiman avulla siihen on helppo luoda oma persoonallinen tunnelma. Tarjolla on mm. erilaisia tyylikkäitä somistelistoja, verhoilumateriaaleja ja LED-sisävalopaketti. Infotainment-lisävarusteista mainittakoon mm. MMI navigointi plus, connectivity-paketti ja Audi music interface. Nautintoa korville tarjoaa lisävarusteinen Bose surround sound system 14:lla korkealuokkaisella kaiuttimellaan.