Audi Q3 | Tilava ja ketterä SUV | Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Q3

Audi Q3

Monipuolinen kokonaisuus.
Audi Q3.

Audi Q3 on koko perheen katumaasturi, joka on todella monipuolinen kokonaisuus. Toisen sukupolven tilava SUV näyttää entistä varmemmalta ja on huomattavasti monipuolisempi arkikäytössä, koska tilaa, muunneltavuutta ja käytännöllisiä yksityiskohtia on entistä enemmän. Kahdeksankulmainen Singleframe-säleikkö ja suuret sivuilla olevat ilman sisäänottoaukot antavat keulalle erittäin itsevarman ilmeen. Takaistuinten ja selkänojien asennosta riippuen tavaratilan kokonaistilavuus on 530 tai 675 litraa. Kun istuimen selkänoja on taitettu alas, tilaa on peräti 1 525 litraa. Lisäksi Audi Q3 sisältää suuren MMI-kosketusnäytön. Uudet apujärjestelmät auttavat kuljettajaa pysäköitäessä, kaupunkiajossa ja pitkillä ajomatkoilla. Lisäksi auto on entistä mukavampi myös kehitetyn jousituksen ansiosta.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_181004.jpg
1920x1080-AQ3_181004.jpg
 • Lisävarusteena hankittava Audi connect ‑moduuli sisältää paljon toimintoja. Käytettävissä on muun muassa navigointi Google Earth™ ‑toiminnolla ja Google Street View™, online-liikennetiedot ja sosiaalinen media, kuten Twitter, joka on kehitetty erityisesti autokäyttöä varten.

 • Muita lisävarusteita ovat kaksialueilmastointi, seisontalämmitys, ohjauspyörän lämmitys ja lasinen panoraamakattoikkuna.

 • Kevytmetallivanteita on saatavilla 17 ja 18 tuumaisista – ulkovarustelusta riippuen – aina 20 tuumaisiin saakka.

 • Erikoismallin muista poikkeavia yksityiskohtia ovat muun muassa musta Audin logo Singleframe-säleikössä ja musta mallimerkintä perässä.

 • Uuteen Audi Q3:een on mahdollista tilata LED-matrix –ajovalot, joiden mukautuva kaukovalo valaisee tien älykkäästi.

 • Takaistuinten ja selkänojien asennosta riippuen tavaratilan kokonaistilavuus on 530 tai 675 litraa.

 • Kun istuimen selkänoja on taitettu alas, tilaa on peräti 1 525 litraa.

 • Analogisten mittareiden poistuminen: Saatavana myös MMI-vakioradion yhteydessä on digitaalinen näyttö, jossa on 10,25 tuuman näyttö. MMI radio plus varustelun yhteydessä asiakkaat voivat päivittää mittariston enemmän toimintoja sisältävään Audin Virtual cockpit-versioon, joka on saatavilla lisävarusteena.

 • Erinomainen kuuntelukokemus: Uuden Audi Q3:n laadukas Bang & Olufsen ‑äänentoistojärjestelmä sisältää virtuaalisen 3D-äänen.

 • Kuljettaja voi vaihdella Audi Q3:n tarjoamaa ajokokemusta ajotilanteen, tien kunnon tai henkilökohtaisten tarpeiden mukaan käyttämällä lisävarusteena saatavaa Audin dynaamista drive select ‑-järjestelmää.

 • Sähköisen takaluukun ansiosta tavaratilaa on vaivatonta käyttää. Yhdistettynä mukavuusavaimeen takaluukun voi myös avata ja sulkea jalkaa heilauttamalla.

 • Eteenpäin hyökkäävä ilme: kontrastiväriset pyöränkotelot korostavat maasturimaista ulkonäköä. Pitkä kattospoileri kiertyy takalasin sivuille ja antaa korille dynaamisen ulkonäön yhdessä jyrkästi kallistettujen D-pilarien kanssa.

Uuden Audi Q3:n tilakonsepti

Jopa

7

asentoon

kallistuvat selkänojat

Jopa

675

litraa

matkatavaratilaa

Jopa

1 525

litraa

tarvaratilaa yhteensä

Suuri ja muunneltava: tilakonsepti

Audi Q3 on kasvanut käytännössä joka suuntaan. Auto sijoittuu kompaktien katumaastureiden ylempään segmenttiin. Se on 4 485 millimetriä pitkä eli kaikkiaan 97 millimetriä edeltäjäänsä pidempi. Leveyttä on tullut lisää 25 millimetriä 1 856 millimetriin, mutta korkeutta autolla on 5 millimetriä vähemmän eli 1 585 millimetriä ensimmäisen sukupolven Q3:een verrattuna. Akseliväli on kasvanut 77 millimetriä 2 680 millimetriin, joten tilaa on paljon enemmän polville, päälle ja kyynärpäille.

Audi Q3
Der Raumkofort des neuen Audi Q3
Lue lisää tilakonseptista

Älykkäät yhteydet

Koko perheen katumaasturin käyttö- ja näyttökonsepti on uudistettu täysin. Myös MMI-vakioradion yhteydessä on saatavana digitaalinen mittaristo, jossa on 10,25 tuuman näyttö, jota kuljettaja voi ohjata monitoimiohjauspyörällä. Valitsemalla MMI radio plus:n asiakkaat voivat päivittää mittariston enemmän toimintoja sisältävään Audin Virtual cockpit -versioon, joka on saatavilla lisävarusteena. Se tuo mukanaan muun muassa MMI-toiminnot ja näyttää auton nopeuden ja moottorin käyntinopeuden lisäksi myös tietoja kuunneltavasta musiikista sekä Audi connect ‑palveluista.

Das Bedienkonzept & Infotainment des neuen Audi Q3
Lue lisää käyttökonseptista

Ketteryys teillä ja maastossa: moottorit ja alusta

Ketteryys kaupungissa, hallittavuus maanteillä, tasapainoisuus moottoriteillä – Audi Q3:n alusta sopii moneen tarkoitukseen. Edeltäneen mallin urheilullinen luonne on säilytetty, mutta kokonaisuutta on parannettu reilulla annoksella lisämukavuutta. Uusi katumaasturi hoitaa epätasaiset tiet vaivatta entistä pidemmän akselivälin ansiosta. Lisävarusteena kuljettaja voi vaihdella Audi Q3:n ominaispiirteitä ajotilanteen, tien kunnon tai henkilökohtaisten tarpeiden mukaan käyttämällä Audin dynaamista drive select ‑järjestelmää. Se sisältää kuusi profiilia: erittäin mukavasta urheilulliseen. Kevytmetallivanteita on saatavilla 17 ja 18 tuumaisista – ulkovarustelusta riippuen – aina 20 tuumaisiin saakka. Suurimmat vanteet tulevat Audi Sport GmbH:lta ja niiden rengaskoko on 255/40.

Die Fahrdynamik des neuen Audi Q3
Lue lisää ajodynamiikasta ja moottorista
Die Fahrerassistenzsysteme des neuen Audi Q3

Kätevyys ja turvallisuus

Audi Q3 on luokkansa huipulla myös avustavien järjestelmien osalta. Kohokohtia ovat mm. mukautuva nopeusavustin, ruuhka-avustin ja aktiivinen kaistanpitoavustin.

Lue lisää kuljettajaa avustavista järjestelmistä

Valaistustekniikka

Ajovalot ovat kapeat ja ne muovautuvat auton keskiosaa kohti kiilamaisesti. Audi toimittaa ajovaloja kolmena versiona, jotka on kaikki varustettu LED-tekniikalla. Malliston parhaiten varustellussa versiossa on LED-matrix -ajovalot, joiden mukautuva kaukovalo valaisee tien älykkäästi.

Die Lichttechnologie des neuen Audi Q3

Entistäkin urheilullisempi erikoisversio

Das Editionsmodell des neuen Audi Q3

Mikä Audi-malli sivulle sopisi?