Q5 Sportback TFSI e > Q5 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Side-front view Audi Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e

Monikäyttöinen, voimakas, tehokas.
Audi Q5 Sportback TFSI e.

Audi Q5 Sportback TFSI e yhdistää polttomoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin. Ensiluokkaisen katumaasturin ominaisuuksiin kuuluu coupémainen kattolinja, ja pelkällä sähköllä ajettaessa se tarjoaa dynaamista suorituskykyä täysin ilman lähipäästöjä.

Audi Q5 Sportback 55 quattro TFSI e lukuina

Enimmäisvääntömomentti

500

Nm*

Kiihtyvyys

5,3

s*

0–100 km/h

Teho

270

kW*

(367 hv)

Yhdistetty kulutus ajettaessa hybrid-käytöllä/polttomoottorilla (akun ollessa tyhjä)¹: 1,6/8,2 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 20,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 37 g/km

Audi Q5 Sportback TFSI e edestä

Tehokas kokonaisuus

Audi Q5 Sportback TFSI e² yhdistää sähkömoottorin vahvuudet ja polttomoottorin edut. Ne tuottavat 55 TFSI e mallissa yhteensä 270 kW:n tehon (yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,6/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 19,3 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 37 g/km) sekä 500 Nm:n vääntömomentin. Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluva quattro-neliveto on jatkuvasti käytettävissä.

Audi Q5 Sportback TFSI e ajokuva takaviistosta

Ajomukavuus edellä

Voit ajaa monia arjen lyhyitä matkoja pelkällä sähkötilalla miellyttävän hiljaisesti ja paikallisesti päästöttömästi. Pidemmillä matkoilla voit turvautua polttomoottorin luotettavaan toimintamatkaan ja päästä näin turvallisesti perille.

MMI system Audi Q5 TFSI e

Ajotilan valinta neljästä eri vaihtoehdosta

Ajotavan tyyppiä voi säätää Audi Q5 Sportback TFSI e mallissa neljällä eri ajotilalla: täysin sähkökäyttöisellä ajotilalla (EV), käyttämällä polttomoottoria ensisijaisesti akun varauksen ylläpitämiseen (varauksen ylläpito) tai sen lisäämiseen (lataaminen)² myöhempää sähkökäyttöä varten tai käyttämällä näitä tiloja tehokkaasti yhdessä (hybridikäyttö).

Visiomme matkalla olosta

Audin virtuaalisen mittariston vasemmassa reunassa oleva tehomittari näyttää sinulle koko ajan järjestelmän kokonaistehon, ajotilan ja akun lataustilan. Keskellä näet kulloinkin jäljellä olevan toimintamatkan sekä sen jakautumisen sähkö- ja polttomoottorin välille. Näet toimintamatkan myös aina myAudi-sovelluksessa³.

Audi Q5 Sportback TFSI e tehomittari

Kotilataus

Kotilataukseen on tarjolla e-tron compact vakiolatausjärjestelmä. Se sisältää ohjainlaitteen, johon kuuluu ajoneuvon liitäntäkaapeli ja kaksi erilaista verkkojohtoa (joista toisessa on kotitalouspistotulppa ja toisessa voimavirtapistotulppa).

Audi Q5 TFSI e sivulta
 
Audi Q5 TFSI e Sportback sivulta
 

Julkiset latauspisteet

Hyödynnä e-tron Charging Service latauspalvelun edut: yli 200 000 latauspistettä 25 Euroopan maassa, erilainen hinnoittelu kaupunkiliikenteelle ja paljon ajaville, älykäs reittiopastus ja kaikkien latausprosessien ja laskujen yleiskatsaus.

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi Q5 Sportback TFSI e:tä juuri sellainen kuin itse haluat.
2D2D_V71_AVP2D_A_2_000.jpg
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Ultra-sininen, metalliväri Ultra-sininen, metalliväri
District-vihreä, metalliväri District-vihreä, metalliväri
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Quantum-harmaa Quantum-harmaa
20” alumiinivanteet, 5-Segment-puolainen design, grafiitinharmaat, osittain kiillotetut 20” alumiinivanteet, 5-Segment-puolainen design, grafiitinharmaat, osittain kiillotetut
20” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut, Audi Sport 20” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut, Audi Sport
21” alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design, Audi Sport 21” alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design, Audi Sport
21” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat, Audi Sport 21” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat, Audi Sport
Audi Q5 Sportback TFSI e panoraamanäkymä

Panoraamanäkymä

Katsele Audi Q5 Sportback TFSI e:tä eri kulmista 360 asteen animaation avulla.

Personoi valoilmettä OLED-takavaloilla

OLED-valot on ryhmitelty pieniin, yksittäin ohjattaviin segmentteihin, joiden kolmiulotteinen asettelu luo näyttävän valaistusvaikutelman ja tarjoaa uudenlaisia valaistusvaihtoehtoja. Asiakas voi autoa ostaessaan antaa sille persoonallista ilmettä valitsemalla kolmesta takavalomallista. Lisäksi ajotilasta riippuen takavalojen valoilme mukautuu automaattisesti käytössä. Lisävarusteena saatavissa OLED-yhdistelmätakavaloissa on valmiina lähestymistunnistin: kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.
OLED rear lights Audi Q5 Sportback TFSI e
Huom. Audi Q5 Sportback TFSI e -mallin yksilöimiseksi on saatavilla lisävarusteena kolme erilaista takavalokuviota. Animaatio näyttää dynaamisen takavalokuvio 1:n.
 • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v1-my2021.jpg
  Takavalokuvio 1
 • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v2-my2021.jpg
  Takavalokuvio 2
 • 1920x1080-audi-q5-sportback-tfsi-e-oled-v3-my2021.jpg
  Takavalokuvio 3

Suuremmat tilat ihastuttavat

Sähkömoottorin akku on sijoitettu tasaisen tavaratilan alapuolelle siten, että matkatavaroille on tilaa noin 455 litraa ja istuimet taitettuina jopa 1 365 litraa. Erityisen kätevä toiminto on joustavasti muunneltava takapenkki, jota voi taivuttaa ja siirtää eteen ja taakse tarpeen mukaan. Sen kolmen segmentin selkänojat voi taittaa alas erikseen tai yhdessä.

Huom. Tutustu Audi Q5 Sportback TFSI e:n suureen tavaratilaan tämän takaistuinanimaation avulla.

A5 Sportback TFSI e takaistuinten kääntö animoidusti
Katsaus sisätiloihin
Audi Q5 TFSI e sisätilat

Edistyksellinen ulkoa. Tyylikäs sisältä

Audi Q5 Sportback TFSI e edustaa myös sisätiloiltaan tyyliä ja urheilullisuutta. Erityisen hyvä esimerkki tästä ovat etuistuimiin lisävarusteina saatava hieno nappanahkaverhoilu, istuinten vinoneliökuviointi sekä kontrastiväriset kivenharmaat tikkaukset. Nahan miellyttävän lämmin ja hengittävä pinta korostaa auton sisätilojen ylellistä luonnetta.

 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181010.jpg
  Functions on Demand

  Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

  Katso lisää
 • 1920x1080-audi-phev-technology.jpg
  Audi plug-in hybrid -mallit

  Tutustu Audin muihin ladattaviin hybrideihin.

  Katso lisää
1
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
2
Saattaa liittyä kasvaneeseen polttoaineen kulutukseen.
3
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät: Apple iOS 10.0 ja uudemmat versiot, Android 6 ja uudemmat versiot. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.audi.com/myaudi.
4
Saatavilla vain yhdessä Audin aktiivisen kaista-avustimen, Audin mukautuvan vakionopeussäätimen tai kaistaltapoistumisvaroittimen kanssa. Huomaa: Järjestelmät toimivat vain rajojensa puitteissa ja avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja muun liikenteen seuraamisesta.