Audi Q5 Sportback TFSI e | Mallisto | Audi
Audi Q5 TFSI e sivulta

Audi Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e takaa

Monikäyttöinen, voimakas ja tehokas

Audi Q5 Sportback TFSI e on tyylikäs coupémainen katumaasturi, jossa on innovatiivinen voimalinja.

Audi Q5 TFSI e dynaaminen sivukuva

Mittatiedot

Osta Audi Q5 Sportback TFSI e

Osta Q5 Sportback TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Q5 Sportback 55 TFSI e² – tärkeitä lukuja

Toimintamatka sähköllä jopa

56–61

km*

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

5,3

s**

Järjestelmän teho

270

kW**

*Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 18–21 tuuman vanteilla. **Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,5–1,8 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 20,5-21,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 36–42 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.

Kehitetty vastaamaan tarpeitasi

Audi Q5 Sportback TFSI e:ssä yhdistyvät molempien maailmojen parhaimmat puolet. Täyssähköajossa se etenee tiellä hiljaisesti ilman paikallisia päästöjä. TFSI-polttomoottori puolestaan pitää huolen Audille tunnusomaisesta dynamiikasta.

Lataa vaivattomasti

Audi Q5 Sportback TFSI e:n lataamiseen on useita eri vaihtoehtoja sekä kotona että tien päällä.

Audi Q5 Sportback TFSI e kotilatauksessa

Lataaminen kotona: Kotilataus enimmillään 7,4 kW:n latausteholla⁵ onnistuu vakiona e-tron compact -latausjärjestelmällä, ja lisävarusteena saatavat Audi Wallbox⁶ -mallit tekevät lataamisesta vieläkin kätevämpää.

Personoi valoilmettä OLED-takavaloilla

Audi Q5 Sportback TFSI e -mallin lisävarusteena saatavat digitaaliset OLED-takavalot on aseteltu kolmiulotteisesti yksittäin ohjattaviin segmentteihin, mikä mahdollistaa uusien, näyttävien valaistussekvenssien toteuttamisen. Voit mukauttaa Q5 Sportback TFSI e -mallin takavaloja valitsemalla ostohetkellä haluamasi takavaloilmeen kolmesta saatavilla olevasta vaihtoehdosta. Lisäksi ajotilasta riippuen takavaloilme mukautuu automaattisesti käytössä. Lisävarusteena saatavissa digitaalisissa OLED-takavaloissa on myös lähestymistunnistin⁸: kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.

Suuremmat tilat ihastuttavat

Sähkömoottorin akku on sijoitettu tasaisen tavaratilan alapuolelle siten, että matkatavaroille on tilaa noin 455 litraa ja istuimet taitettuina jopa 1 365 litraa. Erityisen kätevä toiminto on joustavasti muunneltava takapenkki Plus (vakiovaruste), jota siirtää eteen ja taakse tarpeen mukaan. Kolmesta osasta koostuvan takapenkin istuimia voidaan taittaa alas myös erikseen.

Functions on Demand -toiminnot

Audi tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat varusteluvaihtoehdot myöhemmin toimitettavien Functions on Demand -toimintojen myötä. Monia eri toimintoja on mahdollista lisätä koska tahansa. Toimintojen valinta on nopeaa ja helppoa myAudi-sovelluksessa⁹.

Mobile phone with Audi app
  • L-stage.png
    Audin ladattavat hybridit ja täyssähköautot – katso lisätietoja sähköisestä autoilusta.
    Katso lisää
Audi Q5 TFSI e

Audi Q5 TFSI e

1
WLTP testimenetelmä. Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (COC-todistus).
2
Yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 1,5–1,8 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 20,5-21,6 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 36–42 g/km.
3
Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 18–21 tuuman vanteilla.
4
Voi lisätä polttoaineen kulutusta.
5
Latauskapasiteetti riippuu toimitetusta teollisuuspistokkeesta ja sähköverkon markkinakohtaisista ominaisuuksista.
6
Toimittaja: Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
7
Lisätietoja e-tron Charging Service -latauspalvelusta on osoitteessa https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-fi.
8
Saatavilla vain yhdessä Audin aktiivisen kaista-avustimen, Audin mukautuvan vakionopeussäätimen (ACC) tai kaistaltapoistumisvaroittimen kanssa. Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
9
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.