Audi Q5 Sportback - Q5-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q5 Sportback

Q5 Sportback

Uuden ajan katumaasturi.
Uusi Audi Q5 Sportback.

Audi Q5 Sportbackissa katumaasturin suorituskyky yhdistyy erinomaiseen käytännöllisyyteen. Sen coupémainen kattolinja korostaa uutta sporttista muotokieltä, ja quattro-neliveto takaa kiehtovan ajokokemuksen joka kerta.

Jokainen ajokerta on uusi elämys

Audi Q5 Sportbackin muotoilu antaa ajoneuvolle vaikuttavaa dynaamisuutta ja karismaa. Toinen erityispiirre on leveä, loivasti kaartuva takaosa, joka antaa coupémaiselle kattolinjalle ilmettä ja tehostaa ajoneuvon aerodynaamisuuden tuntua. Vaakasuuntaisella koristelistalla varustettu diffuusori, koko ajoneuvon leveyden kattava kromilista ja sporttinen kattoreunaspoileri viimeistelevät dynaamisen muotoilun. S line -varustelu tuo autoon lisää urheilullisia yksityiskohtia.

Tunnistettavat OLED-takavalot

Audi Q5 Sportbackin lisävarusteena saatavat OLED-takavalot on aseteltu kolmiulotteisesti pieniin, yksittäin ohjattaviin segmentteihin, mikä mahdollistaa uusien, näyttävien valaistussekvenssien toteuttamisen. Ajoneuvon hankinnan yhteydessä on mahdollista valita kolmesta vaihtoehtoisesta takavaloilmeestä. Lisäksi takavaloilme muuttuu automaattisesti ajon aikana käytössä olevan ajotilan mukaan. Lisävarusteena saatavissa innovatiivisissa OLED-takavaloissa on lähestymistunnistin¹: kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Takavalokuvio 1
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Takavalokuvio 2
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Takavalokuvio 3
Audi Q5 Sportback ylhäältä

Valloittava ajodynamiikka

Audi Q5 Sportback tarjoaa vaikuttavan spontaanin ja dynaamisen kiihdytyksen, ja sen käsittely on ketterää. Ajoneuvossa on vakiona huipputeknologiaan perustuva quattro-neliveto, joka valvoo ajo-olosuhteita jatkuvasti ja jakaa voimaa eri pyörille tarpeen mukaan. Näin saadaan aikaan tarkka ja sporttinen takapainotteinen ajotuntuma. Kun haluat vaatimustesi mukaan räätälöidyn ajonautinnon, Audi drive selectin avulla voit valita käyttöön erilaisia ajotiloja, jotka muuttavat ajoneuvon ominaisuuksia eri tavoilla. Voit painottaa suorituskykyä tai ajomukavuutta taikka valita kumpiakin piirteitä tarjoavan yhdistelmän.

Sporttiset ja tyylikkäät sisätilat

Loivasti kaartuvasta takaosastaan huolimatta Audi Q5 Sportback tarjoaa viidelle hengelle runsaasti pääntilaa ja jalkatilaa. Urheilullisuuteen keskittyvä lisävarusteena saatava S line -sisätilapaketti lisää näyttäviä elementtejä: edessä urheiluistuimet tarjoavat täydellisen istuma-asennon, ja niiden sivuosat on muotoiltu. Ajoneuvon sporttista luonnetta korostavat Criollo-ruskeiden istuinten värisävytetyllä kontrastitikkauksella viimeistelty nappanahkainen verhoilu sekä etuistuinten selkänojan S-kohokuviointi.

Audi Q5 Sportback ohjaamo
Audi Q5 Sportback digitaalinen mittaristo

Todellinen edelläkävijä

Audi Q5 Sportback on yhteydessä sinuun ja ympäröivään maailmaan. Lisävarusteena saatavilla olevien Audi connect -palveluiden² ansiosta lisävarusteena saatava MMI Navigointi ja kiinnostavat paikat helpottavat huoltoasemien, pysäköintialueiden ja muiden kohteiden löytämistä. Näytöllä näkyvät myös aukioloajat, saatavuustiedot ja hinnat. Valittavissa on myös online-liikennetiedot plus³, joka esittää yksityiskohtaista reaaliaikaista tietoa liikennetilanteesta, esteistä sekä ruuhkien muodostumisesta ja selviämisestä.

1
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
2
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
3
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.