Audi Q5 Sportback | Mallisto | Audi
Audi Q5 Sportback sivulta

Audi Q5 Sportback

Kehittynyt katumaasturi

Audi Q5 Sportbackissa katumaasturin suorituskyky yhdistyy erinomaiseen käytännöllisyyteen.

Audi Q5 Sportback sivulta

Mittatiedot

Osta Audi Q5 Sportback

Osta Audi Q5 Sportback.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Jokainen ajokerta on uusi elämys

Audi Q5 Sportbackin muotoilu vakuuttaa dynaamisuudellaan ja karismallaan. S line -varustelu tuo autoon lisää urheilullisia yksityiskohtia.

Audi Q5 Sportback takaviistosta

Urheilullinen kaikista suunnista: Toinen erityispiirre on leveä, loivasti kaartuva takaosa, joka antaa coupémaiselle kattolinjalle ilmettä ja tehostaa ajoneuvon aerodynaamista ilmettä. Horisontaalisella koristelistalla varustettu diffuusori ja urheilullinen kattospoileri viimeistelevät dynaamisen ulkoasun.

Tunnistettavat OLED-takavalot

Audi Q5 Sportbackin lisävarusteena saatavat OLED-takavalot on aseteltu kolmiulotteisesti pieniin, yksittäin ohjattaviin segmentteihin, mikä mahdollistaa uusien, näyttävien valaistussekvenssien toteuttamisen. Ajoneuvon hankinnan yhteydessä on mahdollista valita kolmesta vaihtoehtoisesta lisävarusteena saatavasta takavaloilmeestä. Lisäksi takavaloilme muuttuu automaattisesti ajon aikana käytössä olevan ajotilan mukaan. Lisävarusteena saatavissa innovatiivisissa OLED-takavaloissa on lähestymistunnistin²: kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.

Valloittava ajodynamiikka

Audi Q5 Sportback tarjoaa vaikuttavan dynaamisen ajokokemuksen. Ajoneuvossa on vakiovarusteena huipputeknologiaan perustuva quattro-neliveto, joka valvoo ajo-olosuhteita jatkuvasti ja jakaa voimaa eri pyörille tarpeen mukaan. Näin saadaan aikaan tarkka ja sporttinen takapainotteinen ajotuntuma. Kun haluat vaatimustesi mukaan räätälöidyn ajonautinnon, Audi drive selectin avulla voit valita käyttöön erilaisia ajotiloja, jotka muuttavat ajoneuvon ominaisuuksia eri tavoilla. Voit painottaa suorituskykyä tai ajomukavuutta taikka valita kumpiakin piirteitä tarjoavan yhdistelmän.

Audi Q5 Sportback dynamisches Fahren

Käytännölliset ja toiminnalliset sisätilat

Audi Q5 Sportbackin koko, suorituskyky ja toiminnallisuus ovat vertaansa vailla kilpailijoihin verrattuna. Tavallista korkeamman istuinkorkeuden ansiosta liikennettä on helppo havainnoida. Vaakasuuntaiset linjat lisäävät tilan ja mukavuuden tuntua. Kolmiulotteisesti muotoiltu somistelista koristaa ohjaamoa koko sen leveydeltä.

Aidot Audi-lisävarusteet

Lukuisilla Audi Genuine Accessories-lisävarusteilla⁴ saat Audi Q5 Sportback -malliisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia.

Audi Q5 Journey

Functions on Demand -toiminnot

Audi tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat varusteluvaihtoehdot myöhemmin toimitettavien Functions on Demand -toimintojen myötä. Monia eri toimintoja on mahdollista lisätä koska tahansa. Toimintojen valinta on nopeaa ja helppoa myAudi-sovelluksessa⁵.

Functions on Demand
Audi Q5

Audi Q5

1
WLTP testimenetelmä. Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (COC-todistus)
2
Saatavilla vain yhdessä Audin aktiivisen kaista-avustimen, Audin mukautuvan vakionopeussäätimen (ACC) tai kaistaltapoistumisvaroittimen kanssa. Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
4
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.