Audi Q5 TFSI e - Q5-mallisto - Audi.fi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Q5 TFSI e

Q5 TFSI e

Tehokas hyötysuhde.
Audi Q5 TFSI e.

Audi Q5 TFSI e antaa sinulle mahdollisuuden nauttia TFSI-polttomoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin yhdistelmästä. Audin tunnusomaisesta dynamiikasta tinkimättä. Ja puhtaasti sähkötilassa ajaessasi paikalliset päästöt ovat nollassa.

Audi Q5 TFSI e edestä

Aina oikeanlainen käyttövoima

Audi Q5 TFSI e yhdistää sähköisen voimansiirron vahvuudet ja polttomoottorin edut. Ihanteellinen käyttövoima valitaan ajotilanteen mukaan: sähkö, hybridi tai polttomoottori. Tehokasta, mukavaa ja urheilullista ajoa. Urheilullinen suorituskyky kohtaa hyötysuhteen 7-vaihteisen S tronic -vaihteiston ja quattro-nelivedon ansiosta.

Audi Q5 55 TFSI e quattro lukuina

Enimmäisvääntömomentti

500

Nm*

Kiihtyvyys

5,3

s*

0–100 km/h

Teho

270

kW*

(367 hv)

*Yhdistetty kulutus ajettaessa hybrid-käytöllä/polttomoottorilla (akun ollessa tyhjä): 1,5/8,1 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 20,4 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 36 g/km

Paljon hyviä puolia

Sähkömoottorilla hoidat monet arjen lyhyet ajomatkat. Pidemmillä matkoilla voit luottaa polttomoottorin tarjoamaan toimintamatkaan, ja pääset varmasti perille. Tämä tila säästää akkua ja jopa lataa sitä jonkin verran jarrutusenergian talteenoton ansiosta, joten voit pitkän maantieajon jälkeen vaihtaa takaisin puhtaaseen sähkötilaan ja ajaa rennosti kaupungin halki.

MMI system Audi Q5 TFSI e

Ajotilan valinta neljästä eri vaihtoehdosta

Ajotavan tyyppiä voi säätää Audi Q5 TFSI e mallissa neljällä eri ajotilalla: täysin sähkökäyttöisellä ajotilalla (EV), käyttämällä polttomoottoria ensisijaisesti akun varauksen ylläpitämiseen (varauksen ylläpito) tai sen lisäämiseen (lataaminen)² myöhempää sähkökäyttöä varten tai käyttämällä näitä tiloja tehokkaasti yhdessä (hybridikäyttö).

Audi Q5 TFSI e tehomittari

Kaikki näkökentässä

Audin virtuaalisen mittariston vasemmassa reunassa oleva tehomittari näyttää järjestelmän kokonaistehon, ajotilan ja akun lataustilan. Keskeltä – ja myAudi-sovelluksesta² – voit tarkistaa sekä sähkö- että polttomoottorin jäljellä olevan toimintamatkan.

Kotilataus

Kotilataukseen on tarjolla e-tron compact -vakiolatausjärjestelmä. Se sisältää ohjainlaitteen, johon kuuluu ajoneuvon liitäntäkaapeli ja kaksi erilaista verkkojohtoa (joista toisessa on kotitalouspistotulppa ja toisessa voimavirtapistotulppa).

Audi Q5 TFSI e sivulta
 
Audi Q5 TFSI e sivulta
 

Julkiset latauspisteet

Hyödynnä e-tron Charging Service latauspalvelun edut: yli 200 000 latauspistettä 25 Euroopan maassa, erilainen hinnoittelu kaupunkiliikenteelle, älykäs reittiopastus ja kaikkien latausprosessien ja laskujen yleiskatsaus.

Uudenlaista liikkuvuutta

Tutustu uudenlaiseen liikkuvuuteen esimerkiksi kuuntelemalla musiikkia ennenkokemattoman laadukkaasti, kun ajat pelkällä sähkömoottorilla, joka on lähes äänetön ja täysin päästötön. Rentouttava tapa tehdä jotakin hyvää – itsellesi ja ympäristölle. Jos haluat kokea Audin tunnusomaista dynamiikkaa, paina kaasupoljinta vastuskohdan yli: Boost-toiminto1 tekee vaikutuksen.

Audi Q5 TFSI e takaa

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi Q5 TFSI e:tä juuri sellainen kuin itse haluat.
6Y6Y_54U_AVP2D_A_2_000.jpg
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
Quantum-harmaa Quantum-harmaa
District-vihreä, metalliväri District-vihreä, metalliväri
Ultra-sininen, metalliväri Ultra-sininen, metalliväri
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
20” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut, Audi Sport 20” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut, Audi Sport
21” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat, Audi Sport 21” alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat, Audi Sport
21” alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design, Audi Sport 21” alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design, Audi Sport
360-näkymä Audi Q5 TFSI e

Panoraamanäkymä

Katsele Audi Q5 TFSI e:tä eri kulmista 360-asteen animaation avulla.

Valaistuksen uudet muodot

OLED-valot on ryhmitelty pieniin, yksittäin ohjattaviin segmentteihin, joiden kolmiulotteinen asettelu luo näyttävän valaistusvaikutelman ja tarjoaa uudenlaisia valaistusvaihtoehtoja. Asiakas voi autoa ostaessaan antaa sille persoonallista ilmettä valitsemalla kolmesta takavalomallista. Lisäksi ajotilasta riippuen takavalojen valoilme mukautuu automaattisesti käytössä. Lisävarusteena saatavissa OLED-yhdistelmätakavaloissa on valmiina lähestymistunnistin: Kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.

OLED-valot Audi Q5 TFSI e
Huom. Audi Q5 TFSI e -mallin yksilöimiseksi on saatavilla lisävarusteena kolme erilaista takavalokuviota. Animaatio näyttää dynaamisen takavalokuvio 2:n.
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v3-my2021.jpg
  Takavalokuvio 1
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v1-my2021.jpg
  Takavalokuvio 2
 • 1920x1080-audi-q5-tfsi-e-oled-v2-my2021.jpg
  Takavalokuvio 3

Nosta arkesi uudelle tasolle

Koon, urheilullisen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden suhteen uusi Audi Q5 TFSI e on premium-luokan katumaasturi arkikäyttöön. Takaistuimen selkänoja on kolmiosainen, ja sitä voi siirtää eteen- ja taaksepäin ja sen kulmaa voi säätää. Sähkömoottorin akku on integroitu tilaa säästäen tavaratilan alle. Näin tavaratilan tilavuus on 465 litraa tai jopa 1 405 litraa, kun istuinten selkänojat on taitettu alas. Kun autossa on mukavuusavain ja anturilla ohjattava tavaratilan luukun lukitus, jalan liike (potkaisuliike) auton takana riittää avaamaan takaluukun lukituksen ja takaluukun sekä sulkemaan sen. Manuaalinen ajoneuvon korkeuden madaltaminen lisävarusteena saatavalla mukautuvalla ilmajousituksella helpottaa auton pakkaamista.

Audi Q5 TFSI e takaistuimet animoituna
Katsaus sisätiloihin
Audi Q5 TFSI e sisätilat

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Q5 TFSI e:n avara tilakonsepti tarjoaa runsaasti pää- ja jalkatilaa viidelle hengelle. Normaalia korkeamman istuinkorkeuden ansiosta liikennetilanteita on helppo havainnoida. Ajoneuvon horisontaalinen korilinja korostaa leveyden ja mukavuuden vaikutelmaa. Veistoksellinen koristelista on koko mittariston levyinen ja korostaa tyylikkäästi eleganttia kokonaisvaikutelmaa. Uusi varustelutaso- ja pakettikonsepti tarjoaa valittavaksi useita värejä ja materiaaleja.

 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181010.jpg
  Functions on Demand

  Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

  Katso lisää
 • 1920x1080-audi-phev-technology.jpg
  Audi plug-in hybrid -mallit

  Tutustu Audin muihin ladattaviin hybrideihin.

  Katso lisää
1
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
2
Saattaa liittyä kasvaneeseen polttoaineen kulutukseen.
3
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät: Apple iOS 10.0 ja uudemmat versiot, Android 6 ja uudemmat versiot. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.audi.com/myaudi.
4
Saatavilla vain yhdessä Audin aktiivisen kaista-avustimen, Audin mukautuvan vakionopeussäätimen tai kaistaltapoistumisvaroittimen kanssa. Huomaa: Järjestelmät toimivat vain rajojensa puitteissa ja avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja muun liikenteen seuraamisesta.