Audi Q5 TFSI e | Mallisto | Audi
Audi Q5 TFSI e sivulta

Audi Q5 TFSI e

Videoesittely

Tutustu Audi Q5 TFSI e Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00

Tehokas hyötysuhde

Innovatiivisen ladattavan hybridijärjestelmän ansiosta voit ajaa noin 58−62 kilometriä (WLTP-mittauksen mukaisesti)² täysin sähköisesti.

Audi Q5 TFSI e dynaaminen sivukuva

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi Q5 TFSI e

Osta Audi Q5 TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Q5 55 TFSI e³ – tärkeitä lukuja

Toimintamatka sähköllä jopa

58–62

km*

Kiihtyvyys (0–100 km/h)

5,3–6,1

s**

Järjestelmän teho

220–270

kW**

*Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 18–21 tuuman vanteilla. **Polttoaineenkulutus (yhdistetty¹): 1,6–1,9 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 22,1–23,4 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 35–42 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.

Tarkan valinnan edut

Audi Q5 TFSI e -mallissa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet: täyssähköisessä tilassa auto tuottaa erittäin vähän melua eikä yhtään paikallisia päästöjä. Yhdessä TFSI-polttomoottorin kanssa voit myös nauttia Audille luonteenomaisesta ajodynamiikasta. Energian talteenoton ansiosta järjestelmä syöttää akkuun virtaa ajon aikana.

Audi Q5 sivulta

Aina oikeanlainen käyttövoima: Ihanteellinen käyttövoima valitaan ajotilanteen mukaan: sähkö, hybridi tai polttomoottori. Urheilullinen suorituskyky kohtaa hyötysuhteen 7-vaihteisen S tronic -kaksoiskytkinvaihteiston ja quattro-nelivedon ansiosta.

Helppoa latausta

Audi Q5 TFSI e -mallin lataamiseen on useita eri vaihtoehtoja sekä kotona että tien päällä.

Audi Q5 TFSI e lataaminen kotona

Lataaminen kotona: Latauskapasiteetti⁷ on enintään 7,4 kW. Lataaminen on helppoa vakiovarusteisen e-tron compact -latausjärjestelmän avulla.

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Q5 TFSI e -mallin avara tilakonsepti tarjoaa runsaasti pää- ja jalkatilaa viidelle hengelle.

Audi Q5 TFSI e sisätilat

Tilaa ja selkeyttä: Normaalia korkeamman istuinkorkeuden ansiosta liikennetilanteita on helppo havainnoida. Kolmiulotteinen koristelista on koko mittariston levyinen ja korostaa tyylikkäästi eleganttia kokonaisvaikutelmaa.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-System ja Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music¹²: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹² avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi sisäänrakennetulta näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Huomaa: Kuva Audi Q5 Sportback -mallista.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi⁶ kohdassa Teemat⁵,¹⁰ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Laajennettu LED -sisävalopaketti¹⁴-paketti säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Teemavalaistus sisätiloissaTeemavalaistus sisätiloissa

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

  • L-stage.png
    Audin ladattavat hybridit ja täyssähköautot – katso lisätietoja sähköisestä autoilusta.
    Katso lisää
Audi Q5 Sportback TFSI e

Audi Q5 Sportback TFSI e

1
WLTP testimenetelmä. Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (COC-todistus)
2
Yhdistetty toimintamatka sähköllä WLTP-mittauksen mukaisesti 18–21 tuuman vanteilla.
3
Polttoaineenkulutus (yhdistetty¹): 1,6–1,9 l/100 km; yhdistetty virrankulutus¹: 22,1–23,4 kWh/100 km; yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 35–42 g/km. Vaihteluväleinä ilmoitetut polttoaineenkulutuksen, sähkönkulutuksen ja CO₂-päästöjen arvot määräytyvät autossa käytetyn rengas-/vannesarjan mukaan.
4
Voi lisätä polttoaineen kulutusta.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
6
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
7
Latauskapasiteetti riippuu toimitetusta teollisuuspistokkeesta ja sähköverkon markkinakohtaisista ominaisuuksista.
8
Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortti ovat saatavissa Volkswagen Group Charging GmbH:lta (Elli). Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Sopimus kestää määräaikaisena 12 kuukautta ja päättyy automaattisesti tämän ajan kuluttua. Tänä aikana sopimusta ei voi päättää. Lisäkustannuksia saattaa muodostua matkapuhelinsopimuksen mukaan. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia. Koskee Saksaa. Muiden maiden hinnat voi selvittää tariffien tiedoista (katso tariffien yleiskatsaus) ja myAudi-sovelluksen kautta. Auton valmistenumeroa tarvitaan autosi profiilin rekisteröimiseen myAudi-sovelluksessa. Audin lataussopimuksen solmiminen on ollut mahdollista 1.1.2023 lähtien.
9
Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
10
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
11
Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.
Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.
3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet)
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
12
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa lisävarusteena saatavaa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.