Audi Q5 - Q5-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q5

Q5

Enemmän kuin katumaasturi.
Audi Q5.

Uusi Audi Q5 yhdistää urheilullisen luonteen arkiseen käytännöllisyyteen. Sen uusi dynaaminen ja sporttinen muotokieli valloittaa ensi silmäyksellä.

Tunteita herättävä muotoilu

Uuden Audi Q5:n muotokieli huokuu urheilullisuutta ja itsevarmaa karismaa. Korkeat ilmanottoaukot sekä matala ja leveä kahdeksankulmainen jäähdyttimen säleikkö luovat pystysuuntaisen laskostetun vaikutelman, ja veistoksellinen etuosa kertoo ajoneuvon omaleimaisesta itsevarmuudesta.

Valaistuksen uudet muodot

Tilattavissa olevat OLED-valot on ryhmitelty pieniin, erikseen ohjattaviin segmentteihin, joiden kolmiulotteinen asettelu luo näyttävän valaistusvaikutelman ja tarjoaa uudenlaisia valaistusvaihtoehtoja. Asiakas voi autoa ostaessaan antaa sille halutessaan persoonallista ilmettä valitsemalla kolmesta takavalomallista. Ajotilasta riippuen takavalojen linjaus mukautuu lisäksi automaattisesti käytössä. Digitaalisissa OLED-takavaloissa on lähestymistunnistin¹: Kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin näkyvyysaluetta.
OLED rearlights Audi Q5
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v3-my2021.jpg
    Takavalokuvio 1
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v1-my2021.jpg
    Takavalokuvio 2
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v2-my2021.jpg
    Takavalokuvio 3
Audi Q5 ajokuva sivulta

Valloittava ajodynamiikka

Uusi Audi Q5 tarjoaa vaikuttavan spontaanin ja dynaamisen kiihtyvyyden, ja sitä on kätevä käsitellä. Autossa on vakiona quattro-neliveto joka jakaa käyttövoimaa tarpeen mukaan eri renkaille. Tuloksena on mm. erinomainen vetokyky ja suuntavakaus. Autoon on saatavissa myös sähköisesti ohjattu ilmajousitus, jossa on jatkuvasti säätyvä ja mukautuva kaikkien neljän renkaan vaimennusjärjestelmä. Järjestelmä säätelee automaattisesti ajoneuvon korkeutta ja iskunvaimennusta ja Audi drive select -järjestelmä antaa lisäksi kuljettajan muokata ajoneuvon ominaisuuksia eri tilojen avulla.

Värejä ja vanteita

Luo oma Audi Q5. Yhdistä ulkovärit ja vanteet mieleiseksesi kokonaisuudeksi.
5J5J_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_00.jpg
Quantum-harmaa, metalliväri Quantum-harmaa, metalliväri
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Daytona-harmaa, helmiäisväri Daytona-harmaa, helmiäisväri
District-vihreä, metalliväri District-vihreä, metalliväri
20" Alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut 20" Alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Star" design, antrasiitinmusta, osittain kiillotetut
20"Alumiinivanteet, 5-puolainen design 20"Alumiinivanteet, 5-puolainen design
21" Alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat 21" Alumiinivanteet, 5-V-puolainen "Offset" design, antrasiitinmustat
21" Alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design 21" Alumiinivanteet, 5-puolainen "Polygon" design

Arjesta tulee luksusta

Koon, suorituskyvyn ja toiminnallisuuden suhteen uusi Audi Q5 on premium-luokan katumaasturi arkikäyttöön. Helposti käytettävien ominaisuuksien ansiosta hallitset arjen haasteita luottavaisin mielin. Uuden Audi Q5:n takaistuimen selkänoja on kolmiosainen, ja sitä voi siirtää eteen- ja taaksepäin ja sen kulmaa voi säätää.

Audi Q5 tavaratila
360°-näkymä

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Avara tilakonsepti tarjoaa runsaasti pää- ja jalkatilaa viidelle hengelle. Normaalia korkeamman istuinkorkeuden ansiosta liikennetilanteita on helppo havainnoida. Ajoneuvon horisontaalinen korilinja korostaa leveyden ja mukavuuden vaikutelmaa. Veistoksellinen koristelista on koko mittariston levyinen ja korostaa tyylikkäästi eleganttia kokonaisvaikutelmaa. Istuinten varustelussa on mahdollisuus jopa hierontatoimintoon. Lisävarusteena saatava tunnelmavalaistus luo pimeässä houkuttelevaa ilmettä.

MMI system Audi Q5

Etsiminen on menneisyyttä

Yhteydessä maailmaan – Audi Q5 on sitä ja paljon muuta. Esimerkiksi autoon saatavissa olevan kiinnostavien kohteiden verkkohaun avulla voit navigointitietoja hyödyntämällä etsiä ja tuoda näytölle tankkauspaikkoja tai pysäköintialueita.

Anna Audi Q5:n
tehdä vaikutus jälleen kerran.

Audi Q5 360-kamera-ajo
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

¹Huomautus: Järjestelmät toimivat vain järjestelmän rajojen puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on vastuussa ajoneuvolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.