Audi Q5 SUV | Mallisto | Audi
Audi Q5 edestä

Audi Q5

Enemmän kuin katumaasturi

Audi Q5 -mallissa yhdistyvät urheilulliset ja käytännölliset ominaisuudet.

Audi Q5 sivulta

Mittatiedot

Osta Audi Q5

Osta Audi Q5.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Muotoilu saa ihon kananlihalle

Audi Q5:n muotokieli huokuu urheilullisuutta ja itsevarmaa karismaa. Korkeat ilmanottoaukot sekä matala ja leveä Audi Singleframe -säleikkö luovat pystysuuntaisen laskostetun vaikutelman. Veistoksellinen etuosa kertoo siten ajoneuvon omaleimaisesta itsevarmuudesta. Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät, horisontaalisella koristelistalla varustettu diffuusori sekä takavalojen alla kulkeva koko ajoneuvon levyinen kromilista viimeistelevät dynaamisen muotoilun.

Audi Q5 side view

Valaistuksen uudet muodot

OLED-valot on ryhmitelty pieniin, yksittäin ohjattaviin segmentteihin, joiden kolmiulotteinen asettelu luo näyttävän valaistusvaikutelman ja tarjoaa uudenlaisia valaistusvaihtoehtoja. Asiakas voi autoa ostaessaan antaa sille persoonallista ilmettä valitsemalla kolmesta lisävarusteena saatavasta takavalomallista. Lisäksi ajotilasta riippuen takavalojen valoilme mukautuu automaattisesti käytössä. Lisävarusteena saatavissa digitaalisissa OLED-takavaloissa on lähestymistunnistin²: Kun ajoneuvo on paikallaan ja toinen ajoneuvo tai tienkäyttäjä tulee sen taakse alle kahden metrin etäisyydelle, kaikki OLED-segmentit aktivoituvat automaattisesti ja laajentavat näin valaistua aluetta.

Audi Q5 tail light

Valloittava ajodynamiikka

Audi Q5 tarjoaa vaikuttavan dynaamisen ajokokemuksen. Audi Q5 -malleissa on vakiovarusteena jatkuvasti säätyvä quattro-neliveto. Se jakaa käyttövoimaa tarpeen mukaan eri renkaille. Audi drive select -järjestelmä antaa lisäksi kuljettajan muokata ajoneuvon ominaisuuksia eri ajotilojen avulla.

Audi Q5 Dynamic Driving

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Istuintoimintojen valikoimaan kuuluu jopa hierontatoiminto. Lisävarusteena saatavat LED-sisävalopaketit luovat pimeässä houkuttelevaa ilmettä. Yhteydessä maailmaan – Audi Q5 on sitä ja paljon muuta. Saat näkyviin läheiset huoltoasemat ja pysäköintipaikat lisävarusteena saatavaan MMI Navigointi plus -järjestelmän MMI Touch -kosketusnäyttöön kiinnostavien kohteiden verkkohaun avulla. Lisäksi näet niiden aukioloajat, hinnat ja käytettävyystiedot.

Tunnistettavampi. Audi exclusive³: Tee Audi Q5:stä itsesi näköinen Audi exclusive -varusteilla. Valitse haluamasi somistelistat, verhoilujen värit sekä yksilölliset ulkovärit useista saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Voit mukauttaa myös Audisi ulkoväriä yksilöllisillä Audi exclusive -väreillä, kuten Ascari-sininen metalliväri.

Aidot Audi-lisävarusteet

Lukuisilla Audi Genuine Accessories-lisävarusteilla⁴ saat Audi Q5 -malliisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia.

Audi Q5 Reise

Functions on Demand -toiminnot

Audi tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat varusteluvaihtoehdot myöhemmin toimitettavien Functions on Demand -toimintojen myötä. Monia eri toimintoja on mahdollista lisätä koska tahansa. Toimintojen valinta on nopeaa ja helppoa myAudi-sovelluksessa⁵.

Functions on Demand
Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

1
WLTP-testimenetelmä. Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (COC-todistus).
2
Saatavilla vain yhdessä Audin aktiivisen kaista-avustimen, Audin mukautuvan vakionopeussäätimen (ACC) tai kaistaltapoistumisvaroittimen kanssa. Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Audi exclusive on Audi Sport GmbH:n lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
4
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
5
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on kerrottu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.