Audi Q7 TFSI e | Mallisto | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q7 TFSI e

Audi Q7 TFSI e

Uusi Audi Q7 TFSI e tulossa myyntiin pian.Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.


Innovatiivinen katumaasturi.
Audi Q7 TFSI e plug-in hybrid.

Mitä tahansa haasteita kohtaatkin – Audi Q7 TFSI e auttaa sinua ylittämään ne kaikki. Tästä vaikuttavasta kookkaasta katumaasturista löydät mm. pistokehybriditeknologiaa, erittäin laadukkaasti suunnitellut sisätilat ja upean uuden ulkonäön, joten se on oikea vastaus moniin eri tarpeisiin.

Audi Q7 TFSI e
Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB.jpg
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB.jpg
  • Takana vaakasuuntainen alumiinilista yhdistää takavalot. Diffuusoria ja pohjapanssaria ympäröi koristelista.

  • Audi Q7 TFSI e:n etuosaa dominoi kahdeksankulmainen, kuudella kromisäleellä koristettu Singleframe-säleikkö.

  • Voit valita Audi Q7 TFSI e -malliisi haluamasi moottorin, 55 quattron tai 60 quattron.

  • Leveät pyöränkaaret korostavat Audi Q7 TFSI e:n off-road kykyjä.

  • Audi Q7 TFSI e on jokapäiväinen tehokas kumppanisi.

  • Aja arkiajot sähköllä. Pidemmät matkat sähkö- ja polttomoottorin yhteisvoimin.

  • Voit ladata Audi Q7 TFSI e:tä sekä tien päällä että kotona.

  • Audi Q7 TFSI e:n matkustamossa on runsaasti tilaa, mukavuutta ja digitaalisuutta.

  • MMI-kosketuspaneelilla varustettu MMI Navigation plus -järjestelmä sisältää kaksi näyttöä. Järjestelmän avulla voit myös käyttää digitaalisia Audi connect¹-palveluja.

Innovatiivista ajoa

Audi Q7 TFSI e: sähkömoottori ja 3,0-litrainen V6 TFSI-moottori tuottavat yhdessä 280 kW:n kokonaistehon (381 hv) 55 TFSI e quattrossa ja 335 kW:n kokonaistehon (456 hv) 60 TFSI e quattrossa. Auto on tarpeen tullen myös maastossa kyvykäs – sen takaavat mm. ilmajousitus, Audi drive select -ajodynamiikkajärjestelmän offroad-tila sekä quattro-neliveto.

Audi Q7 TFSI e
Audi Q7 TFSI e

Tehokkaasti liikkeellä

Audi Q7 TFSI e:n älykkäät teknologiat tukevat tehokasta ja pienikulutuksista ajoa ja mahdollistavat pitkät matkat – myös vähemmän ajetuilla teillä. Valitsemalla jonkin näistä kolmesta tilasta voit päättää itse, käytätkö pelkkää sähköä, etkö käytä sähkömoottoria lainkaan tai käytätkö hybriditilaa: EV, Battery Hold ja Hybrid. Lisäksi ajoneuvo analysoi reittitietoja tehdäksesi matkastasi mahdollisimman sujuvan ja mukavan. Kun ulkolämpötila on alhainen, ilmastointilaitteen lämpöpumppu käyttää sähköisen voimansiirron hukkalämpöä sisätilojen lämpötilan ohjauksen lisäksi myös akun lämmittämiseen. Näin voidaan maksimoida sähköajon toimintamatka.

Audi Q7 TFSI e

Huipputasoista latausta

Kotona tai tien päällä – voit ladata Audi Q7 TFSI e:tä missä ikinä liikutkin. Esimerkiksi Audi e-tron -latauspalvelulla on Euroopassa lähes 120 000 latauspistettä. Palveluntarjoajasta riippumatta voit käynnistää latausprosessin e-tron -latauspalvelun latauskortilla. Sähköistetyissä malleissa voit käyttää myAudi App² -sovelluksen avulla Audi connect¹ -palveluvalikoiman palveluja älypuhelimessasi. Sovelluksella voi tarkistaa akun tilan ja toimintamatkan, aloittaa latauksen, ohjelmoida latausajan ja tarkastella lataus- ja kulutustietoja.

Audi Q7 TFSI e

Käytettävyyttä ja huipputason mukavuutta

Audi Q7 TFSI e on käytettävyyden ja mukavuuden ilmentymä.

Audi Q7 TFSI e

Huomiota herättävä muotoilu

Audi Q7 TFSI e ilmentää myös muotoilultaan tehokkuutta ja edistyksellistä teknologiaa. Sen terävät kulmat ja urheilulliset linjat jatkavat Audin nykyistä muotoilulinjaa, ja korkea laatu ulottuu saumattomasti kaikkialle.

Valaiseva esimerkki

Audi Q7 TFSI e:llä ajaminen on valaiseva kokemus – monin eri tavoin. Ajoneuvon HD Matrix LED -ajovalot valaisevat tietä uskomattomalla teholla muita tienkäyttäjiä häikäisemättä. Myös lisävarusteena saatavat Audi-laservalot vielä vahvistavat tätä valaisutehoa merkittävästi. Ajovalojen puhdistusjärjestelmä takaa, että valaistus pysyy entisellään myös maastossa ajamisen jälkeen.

1
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjääsi.
2
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. Tuetut käyttöjärjestelmät Apple iOS 10.0 ja Android 6. Edellytyksenä rekisteröityminen etukäteen osoitteessa www.audi.com/myaudi. Verkkomedian suoratoistoon vaaditaan aktiivinen WLAN-yhteys älypuhelimen ja Audi MMI:n välillä.
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.