Audi Q7 TFSI e | Iso ladattava hybridi | Audi
Audi Q7 TFSI e sivulta

Uusi Q7 TFSI e

Toimintamatka sähköllä jopa

83

km¹

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

5,0

Järjestelmän kokonaisteho

360

kW²

Uusi Audi Q7 TFSI e.
Myynti on alkanut.Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää.
#

Tyylikäs ja taloudellinen.

Audi Q7 TFSI e tarjoaa plug-in hybrid -voimalinjallaan parempaa suorituskykyä alhaisemmalla polttoaineenkulutuksella. Koe nyt estetiikka, ensiluokkainen mukavuus ja erinomainen suorituskyky.

Osta Audi Q7 TFSI e

Osta Audi Q7 TFSI e.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Vaikuttava etenemiskyky: Valittavissa on kaksi suorituskykyistä voimalinjaa – 290 kW (yhdistetty polttoaineenkulutus Suomen vakiovarustein, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 28,2; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 29)¹ tai 360 kW (yhdistetty polttoaineenkulutus Suomen vakiovarustein, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km:28,2; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km:30)¹. Joka tapauksessa voit nauttia pidemmästä jopa 83 kilometrin¹ sähköisestä toimintamatkasta.

Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.

Huom. Kuva Audi Q8 SUV -mallista.

Audi Q8 Amazon Music

Amazon Music aina mukana: Kun yhdistät Amazon Musicin¹¹ Audiisi, voit käyttää myös suosittua Amazon-musiikkipalvelua tien päällä. Kaikki onnistuu helposti ilman älypuhelinta tai sovellusta.

Huomio. Kuva Audi Q8 SUV -mallista.

Audi A6 Avant ohjaamoAudi A6 Avant ohjaamo

Huom. Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI:n tausta © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q7 SUV TFSI dynamic side view
¹Audi Q7 SUV 55 TFSI e: 290 kW (yhdistetty polttoaineenkulutus Suomen vakiovarustein, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km: 28,2; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 29).
²Audi Q7 SUV 60 TFSI e: 360 kW (yhdistetty polttoaineenkulutus Suomen vakiovarustein, l/100 km: 1,3; yhdistetty virrankulutus, kWh/100 km:28,2; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km:30).
³Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
⁴Saattaa lisätä polttoaineen kulutusta. Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
⁵Latausteho määräytyy toimitetun voimavirtapistokkeen ja verkkovirran markkinakohtaisten ominaisuuksien mukaan.
⁶-
⁷Ilmoitetut lataustariffit ja latauskortin tarjoaa Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Näiden tariffien käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja myAudi-sovellusta. Audin malli (auton valmistenumero) ja pääkäyttäjä pitää olla rekisteröitynä myAudi-sovellukseen. Katso tariffien tarkemmat tiedot myAudi -sovelluksesta.

Maakohtaiset hinnat voi selvittää tariffien tiedoista (katso tariffien yleiskatsaus) ja myAudi-sovelluksen kautta. Auton valmistenumeroa tarvitaan autosi profiilin rekisteröimiseen myAudi-sovelluksessa. Audin lataussopimuksen solmiminen on ollut mahdollista 1.1.2023 lähtien.
⁸Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁹Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne avustavat kuljettajaa ajon aikana. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
¹⁰Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.

Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Espanja, Italia ja USA. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI Navigation Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta.
¹¹Amazon Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Amazon Alexa on osa Audin sovelluskauppaa ja älypuhelimen rajapintaa.

Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Amazon Alexa -sovellus on saatavissa vain seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Espanja, Italia ja USA. Käyttö edellyttää Amazon-tiliä. Amazon vastaa Amazon Alexan toiminnoista ja sisällöstä. Tietyt Alexan toiminnot määräytyvät älykotitekniikan mukaan. MMI-kosketusnäytöllä varustetun MMI Navigation Plus -järjestelmän kieleksi on asetettava Amazon Alexa -integraation tukema kieli. Saat lisätietoja saatavuudesta ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään. Amazon vastaa pääsystä Amazon Alexaan eikä sitä voida taata yli kolmeksi vuodeksi auton ostamisesta. Alexan kautta tapahtuva äänen suoratoisto edellyttää maksettua tiedonsiirtopakettia Audin yhteistyökumppanilta. Amazon Music -palvelun käyttö saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.
¹²-
¹³Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
¹⁴Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.