• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

Q7 > Q7 > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Q7 2019

Q7

Paljon tilaa. Huippuluokan mukavuutta.
Audi Q7.

Tämä suuri katumaasturi heijastelee Audin ja Q-tuoteperheen muotoilun ominaispiirteitä. Joustavasti muotoiltu Singleframe-säleikkö kiinteän reunuksen kanssa tekee etuosasta omaleimaisen. Voimakkaat pyöränkotelot ja olkalinja korostavat pyöriä, takaluukku kulkee D-pilareiden ympäri.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Tehokas ja dynaaminen: Audi Q7.

 • Audi Q7 kulkee rennosti moottoriteillä ja ketterästi mutkaisilla maanteillä.

 • LED- tai Audi Matrix LED -ajovalot: kaikki käytetyt teknologiat takaavat tien tasaisen ja pitkälle ulottuvan valaisun.

 • Audi Q7 -mallin vaikuttava Singleframe-säleikkö 3D-optiikoineen on etuosan keskeinen elementti.

 • Audi Q7 -mallissa on lisävaloyksiköt takahelmassa. Puskurin alaosassa on pakoputkiston kaksi suurta, suorakulmaista pakoputkea.

 • Audi Q7 -mallin sisätila tuntuu tilavalta, ylelliseltä ja hienostuneen tyylikkäältä.

 • Erittäin mukavat istuimet toisella rivillä: suhteessa 35:30:35 jaetut selkänojat voidaan säätää kallistumaan 16 eri asentoon.

 • Tavaratilan enimmäistilavuus on 2075 l Audi Q7 -versiossa, jossa on kaksi istuinriviä.

 • Kuljettajaa varten suunniteltu: Audi virtual cockpit ja tarkka 12,3-tuumainen näyttö ovat saatavilla lisävarusteena.

 • Lisävarusteena saatava Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän kuuntelukokemuksen.

 • Kaikki materiaalit on valittu ja käsitelty erittäin huolellisesti.

 • Audi Q7 -mallissa on suuri, helposti muokattava tavaratila.

Vakuuttava kaikissa maastoissa

Erinomaisen ajomukavuuden takaavat muun muassa tarkka sähkömekaaninen ohjaus sekä etu- ja taka-akselin painon kevennys. Audi Q7 kulkee rennosti moottoriteillä ja ketterästi mutkaisilla maanteillä. Lisävarusteisen nelipyöräohjauksen ansiosta sitä on erittäin näppärä käsitellä ahtaissa paikoissa. Lisäksi quattro-neliveto, nopeasti vaihtava tiptronic ja alhainen kokonaispaino takaavat vakaan ajon myös päällystämättömillä teillä. Kun käytössä on mukautuva ilmajousitus, auton korkeustaso ja vaimennus mukautetaan jokaiselle akselille ajoneuvon kuorman mukaan. Audin drive select -järjestelmä täydentää kokonaisuutta niin, että kuljettaja voi säätää alustan ja ajovalinnan suoraan Sport-tilasta Comfort-tilaan.

Ajodynamiikka

Tyylikäs ja ylellinen

Audi Q7 -mallin sisätila tuntuu tilavalta, ylelliseltä ja hienostuneen tyylikkäältä. Selkeä arkkitehtuuri ja looginen käyttökonsepti toimivat täydellisesti yhdessä – kaikki kytkimet ja säätimet ovat kätevästi ulottuvilla. Sisätilan värit ja materiaalit on valittu huolellisesti. Lisää ajomukavuutta tuovat lisävarusteena saatavilla olevat yksilölliset muotoillut istuimet, joissa on hierontatoiminto. Nahkaverhoilu on perforoitu, ja kuljettajan ja etumatkustajan istuimet voidaan jäähdyttää tai lämmittää yhdellä painalluksella. Lisävarusteena saatava tunnelmavalaistus sisältää valaistut ovikynnyslistat ja lisäkorostusvalon keskikonsolissa, mikä takaa miellyttävän tunnelman pimeällä. Lisäksi hyvin alhainen melutaso tukee miellyttävää tilantunnetta.

ambient light
Lue lisää varusteista

Innovatiivinen ja intuitiivinen

Audi Q7 -mallin käyttökonsepti tarjoaa paljon huipputekniikkaa: MMI touch -kosketuspaneeli tekee käytöstä intuitiivista ja helppoa. Lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit, täysin digitaalinen mittaristo korkearesoluutioisella 12,3-tuuman näytöllä, voidaan säätää hetkessä omien mieltymystesi mukaan: esimerkiksi klassinen nopeuden ja kierrosluvun näyttö pyöreillä mittareilla tai navigoinnin, radion ja mediatietojen progressiivinen, suuri näyttö. Ajomukavuutta lisää lisävarusteena saatava heijastusnäyttö, joka heijastaa tärkeimmät näytöt sekä avustinjärjestelmien ja navigoinnin tiedot tuulilasiin suoraan kuljettajan näkökenttään. Pimeänäköavustimen lämpökamera parantaa ajoturvallisuutta pimeällä. Se havaitsee ihmiset ja suuret eläimet, jotka tunnistetaan suoraan Audin virtuaalisessa mittaristonäytössä ja heijastusnäytössä. Lisävarusteena saatavilla oleva Bang & Olufsen -äänentoistojärjestelmä 3D-äänellä ja takaistuimen Audi-tabletit viihdelaitteistona takaavat mukavan matkan.

operating concept
Lue lisää käyttökonseptista & infotainment-järjestelmästä
Lisää tilaa

2075

litran

kokonaistilavuus

890

litran

tavaratila

18

eri asentoon

kallistuvat takaistuimet

Erittäin muunneltava: tavaratila

Audi Q7 -mallin tavaratila on suuri ja helposti muokattava. Kun kaikki seitsemän istuinta ovat käytössä, sen tilavuus on 295 litraa. Viisi-istuimisessa mallissa tilavuus on jopa 890 litraa, ja kun toisen istuinrivin selkänojat on käännetty, enimmäistilavuus on 2 075 litraa. Mallissa on vakiona sähkökäyttöinen takaluukku. Lisävarusteena on saatavilla eleohjaus comfort-avaimen yhteydessä, mikä helpottaa edelleen avaamista ja sulkemista. Audi Q7 on ihanteellinen kumppani vapaa-ajan matkoille tarjoten joustavan tilakonseptinsa ansiosta riittävästi tilaa matkatavaroille sekä koko perheelle. Optimaalisen tavaroiden säilytyksen varmistamiseksi jo perusversiossa on laukkukoukut, tavaratilan peite ja erotusverkko. Lisäksi mukavuutta ja joustavuutta lisäävät sähköinen tavaratilan suojus ruostumattomasta teräksestä valmistetun puskurisuojan kanssa, kaksipuolinen matto ja kiskojärjestelmä teleskooppitangolla, kiinnityshihna ja muunneltavat kiinnitysrenkaat.

tavaratila

Vaikuttava grafiikka: ajovalot

Lisävarusteena saatavilla olevat LED- ja Matrix LED -ajovalot yhdessä dynaamisen vilkkuvalon kanssa tekevät valaistustekniikasta visuaalisen tavaramerkin. Lisävarusteena saatavat Audi Matrix LED -ajovalot takaavat tien kirkkaan ja yhtenäisen valaisun: lähestyvät ja edellä ajavat ajoneuvot tunnistetaan järjestelmän rajojen puitteissa ja pimennetään niin, että muut alueet niiden välillä ja vieressä ovat lähes täysin valaistuja. Aktiivinen ja dynaaminen valon jakautuminen saadaan aikaan sekä lähi- että kaukovaloilla ilman mitään mekaanisia komponentteja yksinkertaisesti kytkemällä yksittäiset valosegmentit päälle ja pois. Tämä parantaa tien pinnan valaisua, mutta lisää myös turvallisuutta ja mukavuutta.

valot
Lisätietoja valaistustekniikasta

Suvereeni ja monipuolinen

Olipa kyseessä mukava työmatka tai rento perheloma, Audi Q7 on aina ihanteellinen seuralainen. Tyylikäs kokonaisuus ja huolellisesti viimeistelty korkea laatu yhdistyvät kaikissa laajan vakio- ja lisävarustevalikoiman yhdistelmissä lisäten yksilöllisyyttä ja mukavuutta.

Audi Q7 2019