Q7 > Q7 > Audi Finland

Q7

Aito suuruus ei tunne rajoja. Audi Q7.

Juuri niin kuin Audi Q7:n pitääkin olla: atleettinen, ajaton ja ainutlaatuinen. Upea voimalaitos toteutettuna uudella muotokielellä. Tyypillistä sille ovat koripintojen täsmälliset taitteet ja terävät linjat. Pienet yksityiskohdat, jotka kasvavat suureksi kokonaisuudeksi. Edeltäjäänsä kompaktimpi ulkomitoiltaan, vaikka akseliväli onkin pidentynyt. Lyhentynyt takaylitys korostaa olemuksen urheilullisuutta ja vaikuttavaa läsnäoloa. Maskuliinisuutta ja keveyttä samanaikaisesti. Uusi Audi Q7 on kunnianhimoisen päämäärän tulos: Pyri koko ajan parempaan.

Galleria – Audi Q7

Lisää kuvia ja videoita
Katso videoesittely!

Liity mukaan seuraamaan esittelyä, jossa pääset tutustumaan uuden Audi Q7:n hienoihin ominaisuuksiin ja erilaisiin varustevaihtoehtoihin. Samalla saat hyviä vinkkejä oman toiveautosi suunnitteluun. Esittely on englanniksi.

00:00 | 00:00
 • Voimaa & näyttävyyttä.

  Audi Q7.
 • Tilaa ja monipuolista muunneltavuutta on runsaasti tarjolla. Niin monta istumapaikkaa ja niin paljon tavaratilaa, kuin kulloinkin tarvitaan. Toiselle penkkiriville voi valita joko mukavan vakiovarusteisen yhtenäisen istuimen tai lisävarusteena saatavat monipuolisesti säädettävät erillisistuimet. Lisävarusteena on tarjolla myös kolmas istuinrivi, jossa on kaksi erillistä istuinta ja sähkötoimisesti alastaittuvat/ylösnousevat selkänojat. Tällöin myös toisen istuinrivin istuimet ovat erilliset ja niissä on easy entry -toiminto.

  Katso video
 • Näyttävät ja hyvältä tuntuvat korkealaatuiset verhoilumateriaalit luovat elegantin ilmapiirin. Kaksoissomistelistat mahdollistavat monipuolisen eri somisteyhdistelmien valikoiman, juuri oman maun mukaan. Myös automaatti-ilmastoinnin voi räätälöidä omien toivomusten mukaiseksi, ja haluttessa myös matkustajien toiveiden mukaiseksi - lisävarusteisen 4-alueilmastoinnin avulla

  Katso video
 • Audi Q7 muotoilun pääteemoja ovat virtaviivaiset pinnat ja terävät linjat. Mitoiltaan se on kompaktimpi kuin edetäjänsä. Kuitenkin sen korkeus ja ja leveys ovat kasvaneet, minkä ansiosta sen olemuksessa on enemmän maskuliinisuutta ja läsnäoloa. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö ja lisävarusteena tarjolla olevat Matrix LED-ajovalot korostavat sen ajatonta, atleettista ulkomuotoa.

  Katso video
 • Olivatpa kyseessä vakiovarusteiset LED-ajovalot tai innovatiiviset Matrix LED-ajovalot - on tien valaisu edessäsi kirkas ja selkeä. Värilämpötilaltaan päivänvaloa muistuttava valaistus sekä lähi- että kaukovaloilla. Valaistus on paras mahdollinen, pimeällä tai huonossa säässä.

  Katso video
 • 563x317_AQ7_151013.jpg
  S line - näyttävää urheilullisuutta.

  S line-pakettien avulla voit korostaa Audisi urheilullista olemusta.

  Lisätietoa
 • 563x317_AQ7_E-TRON_151016_1.jpg
  Audi Q7 e-tron quattro

  Maailman ensimmäinen TDI-pistokehybridi quattro-nelivedolla.

  Lisätietoa