• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

Q7 > Q7 > Audi Finland
Audi Q7

Q7

Monipuolinen ja ylellinen SUV.
Audi Q7.

Audi Q7 – uusimmat infotainment-järjestelmät ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, quattro-nelivedon ja älykkäiden jousitusratkaisujen ansiosta ylivertainen ajomukavuus, voimakas muotoilu ja tilat jopa seitsemälle.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ7_191009.jpg
1920x1080-AQ7_191009.jpg
 • Yli viiden metrin pituinen Audi Q7 on vaikuttava näky.

 • Audi Q7:n keulassa on suuri yksiosainen jäähdyttimen säleikkö, joka on muodoltaan kahdeksankulmainen.

 • Takavalot on yhdistetty toisiinsa kromilistalla.

 • Lisävarusteena saatavaan musta optiikka -pakettiin kuuluu urheilullisia tehosteita esimerkiksi maskiin ja ilmanottoaukkoihin.

 • Audi Q7:n suunnittelussa voi käyttää mielikuvitusta ja valita vaikka Barrique-ruskean ulkovärin ja 22 tuuman 5-puolaiset ”Trapezoiz” design Audi Sport -alumiinivanteet.

 • Lisävarusteinen Prestige-paketti sisältää HD Matrix LED -ajovalot Laser-kaukovaloilla ja LED-takavalot.

 • Audi Q7:n sisätilat ovat yhdistelmä mukavuutta ja digitaalisia ominaisuuksia.

 • Audi Q7:ssä on lisävarusteena tilat jopa seitsemälle henkilölle.

 • Huippuluokan MMI Navigointi plus -infotainment-järjestelmä MMI touch -kosketusnäytöllä on Audi Q7:ssä vakiovarusteena.

Valmiina uuteen digitaaliseen aikakauteen

Audi Q7:n innovatiivinen ja helppokäyttöinen infotainment-järjestelmä istuu hyvin digitaaliseen elämäntyyliin. Suoraan kuljettajan edessä on lisävarusteena saatava Audi virtual cockpit plus -mittaristo. Nopeus, kierrosluku ja muut ajoneuvon tiedot esitetään täysin digitaalisen mittariston erittäin tarkassa 12,3 tuuman näytössä. Klassisen mittariston lisäksi valittavana on kaksi muuta näyttövaihtoehtoa: dynaaminen ja urheilullinen. Lisätoimintoja voidaan hallita vakiovarusteisen MMI Navigointi plus -järjestelmän MMI touch -kosketusnäytöstä.

MMI Navigation plus Audi Q7
Lue lisää MMI-järjestelmästä

Dynaamisesti menossa mukana

Audi Q7 selviytyy vaivattomasti tienpintaan, kuormaan ja nopeuteen liittyvistä haasteista tuottaen samalla dynaamisen ajokokemuksen. Vakiovarusteisen quattro-nelivedon ansiosta käsittely on urheilullista. Vakiovarusteisiin kuuluu myös Audi drive select -ajodynamiikkajärjestelmä, jossa on seitsemän erilaista ajoneuvon ominaisuuksiin vaikuttavaa tilaa. Järjestelmän piirissä on myös lisävarusteena saatava urheilullinen ilmajousitus, joka säätää ajoneuvon korkeutta. Lisävarusteinen sähkötoiminen kallistuksevakautusjärjestelmä pienentää Audi Q7:n sivusuuntaista kallistusta, ja myöskin lisävarusteena saatava nelipyöräohjaus helpottaa ohjaamista ja urheilullista ajamista. Moottorivaihtoehtoja ovat 170 kW:n (231 hv) ja 210 kW:n (286 hv) V6 TDI. Molemmissa on käytetty kevythybriditeknologiaa, joka parantaa ajamisen taloudellisuutta ja vähentää polttoaineen kulutusta.

Der Audi Q7 in der Heckansicht
Full 360-degree view
Audi Q7 HD Matrix LED

Kirkkaasti valaistu

Audi Q7:n vakiovarusteluun kuuluu Matrix LED -ajovalot, ja lisävarusteena on saatavilla HD Matrix LED-ajovalot Audi Laser -kaukovalolla. Innovatiivinen monirivinen HD Matrix LED -ajovalojärjestelmä mahdollistaa tien tarkemman valaistuksen sokaisematta muita ajoneuvoja. Audi Laser -kaukovalo täydentää LED-kaukovaloa suuremmilla nopeuksilla ja lähes kaksinkertaistaa kaukovalon kantaman.

Monipuoliset kuljetusmahdollisuudet

Audin alkuperäiset lisävarusteet tarjoavat arkielämää helpottavia mahdollisuuksia. Sellainen on esimerkiksi kattoboksi. Lukittava boksi voidaan täyttää molemmilta sivuilta, ja se tarjoaa mallikohtaisesti jopa yli 400 litraa säilytystilaa.

Kuljetusmahdollisuudet, lukittava kattoboxi
1
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjältä.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.