Q8 e-tron > q8-e-tron > Audi Finland
Audi Q8 e-tron takaa

Jos et saa sitä mielestäsi, saat sen kaupasta.

Uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron nyt alkaen 75 590 €. Koe ajoelämys Audi-liikkeissä.

Ota yhteyttä

Aloita uusi ajoelämyksesi.

Siirry kaupan puolelle ja aloita uusi ajoelämyksesi täyssähköisen
Audi Q8 e-tronin ratissa!

Latausaika 10%:ta 80%:iin

31**

min

suurteholatauksella

Toimintamatka (WLTP), jopa

575**

km

Latauskapasiteetti, jopa

170**

kW

A3 Sportback

Tekniset tiedot ja mitat

Q8 e-tron

74 990,00 EUR*

Sähkön kulutus yhdistetty*: 20,4 kWh/100 km

CO₂-päästöt, yhdistetty*: 0 g/km

Jatka konfiguroimaan
Audi exclusive

Audi exclusive

Juuri niin kuin itse haluat. Audi exclusiven ulkoväri- ja sisustusvaihtoehdoilla teet autostasi ainutlaatuisen.

Tutustu tarkemmin Audi exclusiveen

Valmiina ajelulle?

Innostu, koeaja ja pyydä tarjous!

Maksimiteho

300**

kW

Maksimivääntö 664 Nm

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

5,6**

s

Akun nettokapasiteetti, jopa

106**

kWh

Audi Q8 e-tron MMI-lähikuva
Audi Q8 e-tron MMI
Close-up MMI display Audi Q8 e-tron
People playing virtual games with Holoride in the rear of the Audi Q8 e-tron
Audi Q8 Sportback e-tron sivulta

Audi Q8 Sportback e-tron

1
Q8 e-tron Progress 55 quattro, kulutus EU-yhd. 20,7-24,4 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km.
2
Vieraile osoitteessa www.audi.fi/connect tai ota yhteyttä Audi-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja Audi connectista.
3
Riippuu maakohtaisesta saatavuudesta. Nykyinen yhteensopivuus iOS/Android-käyttöjärjestelmän kanssa löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com.
4
Range-tila rajoittaa huippunopeuden noin 90 km/h, esimerkiksi säätää mukavuustoimintojen asetuksia, kuten automaattisen ilmastointilaitteen ja poistaa istuinlämmityksen käytöstä.
5
Osa Audi connect navigation & infotainment -palveluita. Riippuen maakohtaisesta saatavuudesta. iOS/Android-käyttöjärjestelmän nykyinen yhteensopivuus löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com.
6
Lisävarusteena saatavilla oleva e-tron latausjärjestelmä Compactin maksimi latausteho on 11 kW. Lisävarusteena saatavilla oleva e-tron latausjärjestelmä Connetin maksimi latausteho on 22 kW (Jos autoon on tilattu toinen sisäinen latauslaite (OBC) 22 kW). Latausteho riippuu siitä minkä tyyppistä verkkoliitintä käytetään, maakohtaisesta jännitteestä, saatavilla olevien vaiheiden määrästä sekä asiakkaan asuinkiinteistön sähköjärjestelmästä. Joissain tapauksissa maksimi latausteho voi siis olla alhaisempi. Verkkoliitin voimavirtapistokkeella sekä latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa ja mahdollistavat tietyn latauskapasiteetin. Akun latausaika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, muun muassa ympäristön lämpötila, muiden maakohtaisten liittimien käyttö ja esivalmistelun käyttö (esim. ajoneuvon kauko-ohjattu ilmastointi). Kotitalousliittimiä käytettäessä e-tron-latausjärjestelmä rajoittaa latauskapasiteettia.
7
Edellytetään olemassa olevaa sopimusta e-tron Charging Servicen² kanssa ennen kuin toiminto aktivoidaan. Palvelu voidaan tämän jälkeen aktivoida myAudi-sovelluksen³ kautta ja vastaava sähköinen Plug & Charge -varmenne palvelun käytöstä välitetään suoraan valittuun Plug & Charge -yhteensopivaan ajoneuvoon. Plug & Charge -toiminnon käyttöpalvelu on – kuten e-tron Charging Service – saatavilla maissa Itävalta, Belgia, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari. Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta. Palvelu Euroopassa on toistaiseksi saatavilla vain Plug & Charge -toiminnolla varustetuilla IONITY-verkon latausasemilla. Palvelua laajennetaan kattamaan muut latauspisteoperaattorit maakohtaisesti. Pääsy ja verkko: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan. e-tron-Charging Serviseä voi käyttää vain sähköistetyissä Audi-merkin malleissa (voimassa oleva ajoneuvon tunnusnumero vaaditaan). Euroopan laajuinen pääsy: e-tron Charging Service on saatavilla 26 Euroopan maassa. Palvelua suunnitellaan myös muihin maihin. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan, mutta vaihtelee maittain ja riippuu siitä, missä määrin olemassa olevaa infrastruktuuria laajennetaan. Tietyn maan kaikkiin latauspisteisiin ei ole oikeutta. AUDI AG ei takaa toimintaa, saatavuutta, latauskapasiteettia ja muuta latausinfrastruktuurin ominaisuuksia. Sijaintitietoa latauspisteiden määrästä päivitetään säännöllisesti; ei ole velvollisuutta antaa täydellisiä tietoja. e-tron Charging Service -asiakaskorttia voi käyttää verkossa vasta 24 tunnin kuluttua kortin aktivoinnista. Näiden ensimmäisten 24 tunnin aikana korttia voidaan käyttää tarvittaessa paikallisin rajoituksin. MyAudi-sovelluksen kautta tapahtuva todennus (QR-koodi latauspisteessä) vaatii aktiivisen radio- ja internetyhteyden. Tämä todennusmenetelmä ei ole käytettävissä kaikissa latauspisteissä. Hinnat on yhdenmukaistettu yksittäisten Euroopan maiden sisällä, mutta ne voivat poiketa Saksassa määrätyistä hinnoista. Maasi viimeisimmät hinta- ja sopimustiedot löytyvät osoitteesta www.e-tron.charging-service.audi. Audi e-tron -latauspalvelu on saatavilla Digital Charging Solutions GmbH:lta (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 München, Saksa).
8
Huomaa: kahta AC-latausporttia ei voi käyttää samanaikaisesti. Molempien AC-latausporttien samanaikainen käyttö on estetty latausläppien lukituskonseptilla.
9
Kotona lataaminen 22 kW:lla vaatii lisävarusteisen e-tron latausjärjestelmä Connectin tai muun vaihtoehtoisen kodin latausratkaisun, joka tukee 22 kW:n vaihtovirtaa. e-tron latausjärjestelmä Compactin teho on rajoitettu 11 kW:iin.
10
Pääsy ja verkko: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan. e-tron-Charging Serviseä voi käyttää vain sähköistetyissä Audi-merkin malleissa (voimassa oleva ajoneuvon tunnusnumero vaaditaan). Euroopan laajuinen pääsy: e-tron Charging Service on saatavilla 26 Euroopan maassa. Palvelua suunnitellaan myös muihin maihin. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan, mutta vaihtelee maittain ja riippuu siitä, missä määrin olemassa olevaa infrastruktuuria laajennetaan. Tietyn maan kaikkiin latauspisteisiin ei ole oikeutta. AUDI AG ei takaa toimintaa, saatavuutta, latauskapasiteettia ja muuta latausinfrastruktuurin ominaisuuksia. Sijaintitietoa latauspisteiden määrästä päivitetään säännöllisesti; ei ole velvollisuutta antaa täydellisiä tietoja. e-tron Charging Service -asiakaskorttia voi käyttää verkossa vasta 24 tunnin kuluttua kortin aktivoinnista. Näiden ensimmäisten 24 tunnin aikana korttia voidaan käyttää tarvittaessa paikallisin rajoituksin. MyAudi-sovelluksen kautta tapahtuva todennus (QR-koodi latauspisteessä) vaatii aktiivisen radio- ja internetyhteyden. Tämä todennusmenetelmä ei ole käytettävissä kaikissa latauspisteissä. Hinnat on yhdenmukaistettu yksittäisten Euroopan maiden sisällä, mutta ne voivat poiketa Saksassa määrätyistä hinnoista. Maasi viimeisimmät hinta- ja sopimustiedot löytyvät osoitteesta www.e-tron.charging-service.audi. Audi e-tron -latauspalvelu on saatavilla Digital Charging Solutions GmbH:lta (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 München, Saksa).
11
Riippuen maakohtaisesta saatavuudesta. iOS/Android-käyttöjärjestelmän nykyinen yhteensopivuus löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com
12
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjiltä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Apple Music on osa lisävarusteena saatavaa Audi connect navigation & infotainment -palveluita. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Tietopaketti ja Apple Music -tili vaaditaan. Tästä voi aiheutua lisäkustannuksia. Apple Music pidättää oikeuden poistaa palvelun käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-kumppaniltasi. Apple on tarkastanut ja hyväksynyt tekstit. Käännöksiä/sovituksia varten ota yhteyttä Audi Marketing Communication Manageriin (MCM) osoitteessa VM-24 ja jaa käännös Applen kanssa tarkistettavaksi/hyväksyttäväksi: JeD Ton (jton@apple.com) Becca Lin (becca_lin@apple.com)
13
Lisätietoja vanteista: Vanteita, joissa on kiiltävä pinta, sekä kiillotettuja tai galvaanisesti kromattuja vanteita ei saa käyttää talvisissa tieolosuhteissa. Valmistussyistä vanteen pinnalla ei ole riittävää korroosiosuojaa tällaiseen käyttöön ja se voi vaurioitua pysyvästi tiesuolan takia.
14
Holoride -teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin. 3D VR -kuulokkeiden käyttö matkan aikana: · on sallittu vain matkustajille toisella istuinrivillä sivuistuimissa · on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille · on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi saavuttaa edessään olevaa esinettä (esim. etuistuimen takapinta) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet) · on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -kuulokkeisiin
Audi Yksityisleasing:
*Audi Q8 e-tron 50 quattro Progress yksityisleasing M-taso esim. 888 €/kk, ensierä 0 €, kiinteä kk-erä koko sopimuskauden ajan, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 31 968 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastukset, määräaikaishuollot sekä tekniset korjaukset. Auto palautuu sopimuskauden jälkeen rahoitusyhtiölle. Audi Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.