• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

Q8 > Q8 > Audi Finland
Q8

Q8

Q-malliston huipulla.
Audi Q8.

Uudessa Q8-mallissa yhdistyvät neliovisen luksus-coupén tyylikkyys ja suuren katumaasturin monipuolinen käytännöllisyys. Maastoajoonkin suunniteltu vankkarakenteinen Q8 on monipuolisten toimintojensa ja kattavien liitettävyysominaisuuksiensa ansiosta luotettava kumppani niin työmatkoilla kuin vapaa-ajan reissuillakin. Ilmeikäs muotoilu ja uusi singleframe-säleikkö tuovat mieleen alkuperäisen Audi quattron. Runsaasti varusteltu ja tyylikäs sisätila kosketusnäyttöineen ja huipputeknisine navigointiominaisuuksineen takaa, että Audi Q8 on aina valmis kaikille matkoillesi.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGallery_AQ8_D_181008.jpg
1920x1080_InlineMediaGallery_AQ8_D_181008.jpg
 • Tuttu logo takaa laadun. 4,99 metriä pitkä, 2 metriä leveä ja 1,71 metriä korkea katumaasturi-coupé on saman tuoteperheen Q7-mallia leveämpi, lyhyempi ja matalampi.

 • Takaosan takavalot yhdistyvät toisiinsa huomiota herättävällä valonauhalla.

 • Uudessa Q8-mallissa yhdistyvät neliovisen luksus-coupén tyylikkyys ja suuren katumaasturin monipuolinen käytännöllisyys.

 • Tyylikkäästi laskeutuva katon linja, hieman viistot D-pilarit ja pyöränaukkojen quattro-levikkeet jopa 22 tuuman vanteineen viimeistelevät uuden ja urheilullisen ilmeen.

 • Audi Q8:n yksityiskohdat korostavat auton maastoajovaikutelmaa.

 • Audi Q8–malliin on saatavilla huippuluokan infotainment-järjestelmä, MMI navigation plus. Siihen kuuluu Audi connect -tiedonsiirtomoduuli, joka tukee LTE Advanced -standardia sekä Wi-Fi-tukiasemaa.

 • Maastoajoon soveltuva vankkarakenteinen Q8 on monipuolisten toimintojensa ja kattavien liitettävyysominaisuuksiensa ansiosta luotettava kumppani niin työmatkoilla kuin vapaa-ajan reissuillakin.

 • Lisävarusteena saatavalla Audi connect -avaimella voit lukita ja avata ajoneuvon lukituksen sekä käynnistää moottorin yhteensopivalla Android-älypuhelimella.

 • Audi Q8 tukee kuljettajaa monissa eri tilanteissa niin pysäköitäessä, kaupungissa kuin pidemmilläkin matkoilla.

 • Kasvaviin haasteisiin: Audin aidot lisävarusteet takaavat, että myös perheen pienimpien matka sujuu turvallisesti.

 • Takaosan kolmi-istuinjärjestelmää voi säätää pituussuunnassa. Selkänojat alas taitettuina tavaratilan tilavuudeksi saadaan huikeat 1 755 litraa.

 • Omaperäiset ovikynnyslistat ovat vain yksi esimerkki yksityiskohtien tärkeydestä ja Audi Q8 -mallin ensiluokkaisesta laadusta.

Lue lisää ulkoasusta

Urheilullinen ajokokemus täynnä ajodynamiikkaa ja tehoa

Täysin mekaaninen keskitasauspyörästö jakaa voiman vakiona 40:60-suhteessa etu- ja taka-akselin kesken. Tarvittaessa se siirtää suurimman osan voimasta paremmin pitävälle akselille. Progressiivisen ohjauksen lisäksi, Audi Q8 tarjoaa myös nelipyöräohjauksen. Se voi kääntää takapyöriä jopa 5 astetta kiertosuunnan vastaisesti hitailla nopeuksilla, mikä parantaa vakautta suuremmilla nopeuksilla ja lisää ketteryyttä.

Lisätietoa moottorista

Sisätilojen selkeät linjat

Helposti ymmärrettävät symbolit ja digitaalinen tarkkuus kertovat Audin pyrkimyksestä digiarkkitehtuurin ja toiminnan vahvaan integrointiin. MMI-kosketusnäytöllä on tässä keskeinen tehtävä. Musta näyttö sulautuu kauniisti ympäröiviin mustiin pintoihin. Kaikki elementit ovat loogisesti yhteydessä toisiinsa aina kapeasta nauhamaisesta ilmastointiaukosta leveään keskikonsoliin ja tiptronic-valitsimeen. Lisävarusteena saatavat mukautetut ja muotoillut istuimet hierontatoimintoineen ja erillisine ilmastointeineen, nelivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi ja ilmalaatupaketti korostavat entisestään sisätilan hienostunutta vaikutelmaa.

Interieur Design
Lue lisää sisätilasta

Älykkäät liitettävät järjestelmät

Audi Q8-mallin varusteluun voi valita huippuluokan infotainment-järjestelmä, MMI navigation plus. Siihen kuuluu Audi connect -tiedonsiirtomoduuli, joka tukee LTE Advanced -standardia sekä Wi-Fi-tukiasema. Audi connect -moduulin tarjoamat verkkopalvelut tuovat reitinsuunnitteluprosessiin ennakoivia toimintoja. Tämän lisäksi luonnolliseen ääneen perustuva ääniohjausjärjestelmä tekee Audi Q8 -mallista älykkään keskustelukumppanin.

Bedienkonzept & Infotainment
Lue lisää käyttökonseptista

Korostusvalot

Lisävarusteena saatavat korostusvalot mukailevat pimeässä sisätilojen muotoja ja valaisevat hansikaslokeron yläpuolella olevan kolmiulotteisen quattro-logon. Tämä kaikki kertoo Audin rakkaudesta yksityiskohtiin.

Bedienkonzept & Infotainment

Omaleimaiset valot

Tietä valaisevat LED-ajovalot, ja saatavana ovat myös HD Matrix LED -tekniikkaa hyödyntävät ajovalot. Kun sinulla on Audi Q8, voit käyttää useita ajoneuvon valaistustoimintoja älypuhelimen myAudi-sovelluksella.

Bedienkonzept & Infotainment
Lisätietoja valaistustekniikasta
Fahrassistenzsysteme

Avustusjärjestelmät parantavat turvallisuutta

Audi Q8 tukee kuljettajaa monissa eri tilanteissa niin pysäköitäessä, kaupungissa kuin pidemmilläkin matkoilla. Tällaisia avustavia järjestelmiä ovat muun muassa mukautuva vakionopeudensäätö, taloudellisen ajon avustin, poikittaisen liikenteen avustin, kaistanvaihdon avustusjärjestelmä, kaarrevaroitus sekä 360 asteen kamerat. Kaikkien näiden toimintojen takana on kuljettajan avustusjärjestelmien keskusohjausyksikkö. Se mallintaa jatkuvasti ajoneuvon ympäristöä laskemalla ja käyttää saamiaan tietoja avustusjärjestelmien hallintaan. Tietolähteinä toimivat valituista lisävarusteista riippuen viisi tutkatunnistinta, kuusi kameraa, kaksitoista ultraäänitunnistinta sekä laserskanneri.

Perinteet innovaation rinnalla

Audi Q8 -mallin takaosa vakuuttaa heti ensi näkemältä: Katumaasturin ja coupén yhdistelmän hillityt ja selkeät linjat kertovat sen ensiluokkaisesta laadusta ja hienostuneesta dynamiikasta. Ilmeikäs muotoilu ja alkuperäisen Audi quattron ominaisuudet. Uusi Audi Q8.

Bedienkonzept & Infotainment