Audi RS Q8 - Q8-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS Q8

RS Q8

Suorituskyvyn uusi ulottuvuus.
Uusi Audi RS Q8.

Audi Sportin uskomattoman voimakas SUV coupé: Audi RS Q8, jonka kokonaisteho on 441 kW (600 hv). RS-suorituskykynsä lisäksi se tekee vaikutuksen poikkeuksellisella monipuolisuudellaan – joka näkyy sekä ajokokemuksessa että muotoilussa.

Suorituskyky kuvina

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
  • Erityispiirteenä keulassa: kiiltävä Audi Singleframe-jäähdyttimen säleikkö RS hunajakenno optiikalla.

  • Audi RS Q8: Audi Sportin uskomattoman tehokas SUV coupé.

  • Lisävarusteisiin kuuluvan panoraamalasikaton suuri lasipinta tuo paljon lisävaloa Audi RS Q8:n sisätiloihin.

  • Vakiovarusteisiin kuuluvat tummennetuilla kehyksillä varustetut RS HD Matrix LED-ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla valaisevat tietäsi.

  • Alaspäin laskeva kattolinja korostaa urheilullista luonnetta.

  • Saatavilla lisävarusteena: 23 tuuman 5-Y-puolaiset "Rotor"-design alumiinivanteet sekä keraamiset etujarrut.

  • Suuren, jopa 1 755 litran vetoisen tavaratilan ansiosta Audi RS Q8 sopii todella hyvin myös päivittäiseen käyttöön.

  • Vaikuttavat sisätilat henkivät kauttaaltaan RS-designia.

  • RS-sarjan näkymät vakiovarusteisiin kuuluvassa Audi virtual cockpit ‑digitaalimittaristossa kertovat sinulle auton tärkeimmistä toiminnoista.

Suorituskyky lukuina

Teho

441

kW

(600 hv)

Kiihtyvyys

3,8

s.

0–100 km/h

Suurin vääntömomentti

800

Nm

Jännitystä napin painalluksella

Seuraa viettejäsi: Audi RS Q8:n kanssa se onnistuu ylivertaisella itseluottamuksella. 4,0 litran V8 TFSI-moottori, 441 kW:n (600 hv) teho ja 800 Nm:n vääntömomentti yhdistettynä jatkuvaan quattro-nelivetoon ja 8-vaihteiseen triptroniciin takaavat puhtaasti dynaamisen ajokokemuksen. Kuitenkin se tarjoaa myös erinomaista taloudellisuutta. 48 V:n kevythybridijärjestelmä sekä cylinder on demand -tekniikka, joka siirtää tarvittaessa neljä sylinteriä lepotilaan, parantavat ajamisen polttoainetaloutta.

Audi RS Q8 taklaa

Dynamic front view Audi RS Q8

Fiksu tapa tuoda puhdasta voimaa tielle

Anna itsellesi etumatkaa – paljon etumatkaa. Audi RS Q8 tarjoaa avuksesi legendaarisen quattro-nelivedon. Lisävarusteena saatavilla on quattro Sportdifferential - aktiivinen takatasauspyörästön lukitusjärjestelmä, joka jakaa voimaa pyörille erikseen. Tämän tukena on vakiona RS-malliston mukaisesti viritetty mukautuva urheilullinen ilmajousitus sekä vakiona ketterää ajotuntumaa ja vakautta parantava nelipyöräohjaus. Lisävarusteena saatava aktiivinen kallistuksenvakaaja parantaa dynaamista käsiteltävyyttä erityisesti mutkissa. Audi drive selectin ansiosta voit vaihtaa ajoneuvon ominaisuuksia yhdellä ohjauspyörässä sijaitsevan RS MODE -painikkeen painalluksella. Lisävarusteena auton huippunopeuden voi nostaa 250 km/h:stä 305 km/h:iin.

Audi RS Q8 edestä
Lue lisää ajodynamiikasta
Lue lisää yksilöinnistä

Jatkuvuus kautta linjan: sisätilat

Sinä tiedät, minne olet menossa – eikä mikään saa sinua poikkeamaan kurssistasi. Audi RS Q8 pysyy uskollisena dynaamiselle olemukselleen myös sisätilojensa puhtaassa designissa. Sen kapea mittaristo ja vahvat horisontaaliset muodot välittävät tilavuuden tunnetta. Leveä, symmetriseksi tyylitelty hiilikuitusomisteilla ympäröity keskikonsoli on keskeinen design-elementti. Vakiovarusteiset sähkösäätöiset sekä ilmastoidut RS erikoisurheiluetuistuimet ovat rei'itettyä Valcona-nahkaa hunajakennotikkauksilla ja tarjoavat kunnollisen sivuttaistuen myös haastavassa ajossa. Lisävarusteena saatavana punaiset tai harmaat RS-sarjan design -paketit. Materiaalina on alcantara ja nahka, ja niiden kontrastisaumat luovat tarkkaan mietityillä yksityiskohdilla sporttista vaikutelmaa.

Katso. Kosketa. Koe

Audi RS Q8:n sisätilojen varusteluun kuuluva digitaalinen tekniikka tukee sinua eri tavoin jokaisella ajokerrallasi. RS-sarjan näkymät vakiomallisessa Audi virtual cockpit ‑mittaristossa näyttävät valintasi mukaan vääntömomentin, tehon, kiihtyvyyden, kierrosajat ja g-voimat.

Suorituskyky ja jokapäiväinen käytettävyys samassa

Audi RS Q8 on avoinna erilaisille mahdollisuuksille. Henkeäsalpaavan suorituskyvyn lisäksi se tarjoaa käytettävyyttä päivittäisessä ajossa. Takaistuinten taittaminen alas kasvattaa tavaratilaa 1 755 litralla. Kolmiosaisia takaistuimia voi myös vakiomallisina siirtää eteen- ja taaksepäin.