Audi SQ8 TFSI - Q8-mallisto - Audi.fi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi SQ8 TFSI

SQ8 TFSI

Urheiluauto, coupé ja kaupunkimaasturi.
Audi SQ8 TFSI.

Edistyksellinen muotoilu, tehokas moottori, jatkuvatoiminen quattro-neliveto ja runsaasti mukavuusvarusteita kaikille matkustajille – Audi SQ8 TFSI on samalla kertaa dynaaminen ja ylellinen coupé, intohimoja herättävä urheiluauto ja tilava kaupunkimaasturi. Monipuolinen infotainment-vakiovarustelu täydellistää kokonaispaketin.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
 • Coupén tyylikkyys, kaupunkimaasturin suuret mitat, urheiluauton dynamiikka: Audi SQ8 TFSI.

 • 373 kW:n (507 hv) 4,0 litran V8 -bensiinimoottori tuottaa Audi SQ8 TFSI:lle 0–100 km/h -kiihtyvyydeksi 4,1 sekuntia.

 • Neljä pakoputken päätä antavat urheilullisen vaikutelman.

 • Audi SQ8 TFSI:n tunnusomainen piirre on keulassa oleva Seleniitinharmaa Audi Singleframe jäähdyttimen säleikkö.

 • Audi SQ8 TFSI -mallissa on vakiovarusteena 21 tuuman vanteet. Lisävarusteena on saatavilla jopa 23-tuumaiset vanteet.

 • Vakiovarusteiset HD Matrix LED-ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla tuottavat kirkkaan valaistuksen ja kääntävät katseita.

 • Audi SQ8 TFSI erottuu perusmallista muun muassa ulkopeilien alumiinikoteloillaan.

 • Arras-punainen istuinverhoilu korostaa Audi SQ8 TFSI:n sisätilojen urheilullisuutta.

 • Monipuolisten infotainment-ominaisuuksiensa ansiosta Audi SQ8 TFSI istuu luonnollisella tavalla digitaaliseen elämäntyyliin.

 • Infotainment-järjestelmää, mukavuusominaisuuksia ja ilmastointia säädetään vakiovarusteisen MMI navigation plus -järjestelmän kahdelta korkearesoluutioiselta MMI-kosketusvärinäytöltä.

Sporttinen luonne numeroina

Teho

373

kW

(507 hv)

Vääntömomentti

770

Nm

Kiihtyvyys

4,1

s.

0–100 km/h

Tehokas moottori

Audi SQ8 TFSI -mallissa on 4,0 litran bensiinimoottori. Tuplaturbolla varustetun V8-moottorin teho on 373 kW (507 hv) ja suurin vääntömomentti 770 Nm. Auto kiihtyy nollasta sataan 4,1 sekunnissa, ja huippunopeudeksi on rajoitettu 250 km/h.

Audi SQ8
Lue lisää ajodynamiikasta

Digitaalinen kokemus

Audi SQ8 TFSI tarjoaa innovatiivisen käyttökonseptin sekä monipuolisen valikoiman vakiovarusteisia infotainment-ominaisuuksia ja lisävarusteisia Audi connect -toimintoja1. Nopeus, kierrosluku, kello, polttoainemäärä, jäljellä oleva toimintamatka ja muut tärkeät tiedot näkyvät selkeinä vakiovarusteisen Audi virtual cockpit -mittariston erittäin tarkalla 12,3 tuuman näytöllä. Vakiovarusteisen huippuluokan MMI navigation plus -infotainment-järjestelmä kahdella MMI touch -kosketusnäytöllä avaa digitaalisten ominaisuuksien maailman.

Audi SQ8
Lue lisää käyttökonseptista ja infotainment-järjestelmästä

Tilava, tyylikäs, urheilullinen

Audi SQ8 TFSI -mallissa on runsaasti tilaa kaikille matkustajille, ja lisäksi sisätilojen design on hienostunut ja urheilullinen: Valaistut ovien kynnyslistat S logolla edessä ja takana ja sähkösäätöiset S erikoisurheiluetuistuimet Valcona –nahkaverhoilulla sekä timanttitikkauksilla kuuluvat vakiovarusteisiin. Lisävarusteena istuimiin on saatavilla ilmastointi ja hierontatoiminto. Vakiovarusteita ovat myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut polkimet ja jalkatuet sekä nahkaverhoiltu 3-puolainen monitoimi-urheiluohjauspyörä vaihteenvalitsimilla sekä tasaisella alaosalla. Vakiovarusteinen LED sisävalopaketti luo miellyttävän ympäristön. Lisävarusteena saatava ilmanlaatupaketti tai panoraamakattoluukku tekee ajosta vieläkin mukavampaa. Suurten mittojen ansiosta Audi SQ8 TFSI tarjoaa myös suuren tavaratilan. Kuormausta ja purkua helpottavana lisävarusteena on saatavilla kiinnityssarja sekä kiinnityskiskot tavaratilaan.

Audi SQ8

Taustatukea

Audi SQ8 TFSI -mallissa on erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä3. Yksittäisten toimintojen lisäksi lisävarusteina on saatavilla esimääritettyjä paketteja. Esimerkiksi Teknologia-paketti ”City” sisältää kaupunkiliikenteeseen liittyviä avustavia järjestelmiä kuten poistumisvaroittimen, joka tunnistaa takaa päin lähestyvät tienkäyttäjät. Jos tilanne luokitellaan vaaralliseksi, ovessa syttyy varoituspalkki ja ulkopeilissä LED-merkkivalo. Lisäksi oven avausmekanismia viivästetään hieman, jotta mahdollinen onnettomuus pyöräilijän tai jalankulkijan kanssa vältetään.

Audi SQ8

Kirkkaat ajovalot

Audi SQ8 TFSI -mallissa on vakiovarusteena HD Matrix LED-ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla, jotka tuottavat päivänvaloon verrattavissa olevan kirkkauden parantaen myös turvallisuutta. Edistyksellinen design istuu hyvin Audi SQ8 TFSI:n sporttiseen tyyliin, ja innovatiivinen teknologia valaisee tien tarkasti häikäisemättä muita tienkäyttäjiä. Dynaaminen valaistus ja dynaamiset vilkut ovat omiaan kääntämään katseita.

Audi SQ81
Lisätietoja Audi connectista saat osoitteesta www.audi.fi/connect sekä Audi-jälleenmyyjältäsi.
2
Google ja Google-logo ovat Google Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
3
Huomaa, että avustavat järjestelmät ainoastaan tukevat kuljettajaa ajamisessa järjestelmän rajojen puitteissa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja siihen tarvittavasta huomiokyvystä.