Audi e-tron S Sportback - e-tron-mallisto - Audi.fi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Urheilullisen elegantti.
Audi e-tron S Sportback.

Täyssähkökäyttöinen Audi e-tron S Sportback tekee vaikutuksen kolmella sähkömoottorilla, sporttisella muotoilulla ja toimintamatkallaan, joka on jopa 366 km* (WLTP) yhdellä latauksella. 370 kW:n tehoinen katumaasturi-coupé kiihdyttää nollasta sataan vain 4,5 sekunnissa ja tekee jokaisesta ajokerrasta nautinnon.

Koe sähkömoottori

Audi e-tron S Sportback tarjoaa liikkeellelähdöstä saakka vaikuttavan sporttista suorituskykyä, joka tekee ajokokemuksesta elämyksen. Kahdella sähkömoottorilla ajettaessa ajotuntuma on takapainotteinen ja kiihtyvyys erittäin vauhdikas. Kolmas sähkömoottori aktivoituu salamannopeasti tarpeen mukaan tuottamaan vielä enemmän vääntöä. Sekä kiihdytys nollasta sataan 4,5 sekunnissa, että ajo huippunopeudella 210 km/h ovat tilanteita, joissa 370 kW:n teho, erinomainen ketteryys ja upea pito pääsevät oikeuksiinsa.

Suorituskyky numeroina

Järjestelmän teho

370

kW

(503 hv)

Kiihtyvyys

4,5

s

0–100 km/h

Huippunopeus

210

km/h

rajoitettu

Audi e-tron-laskurit

Laskureilla lisätietoa.

Kuinka pitkä toimintamatka täyssähköautolla on? Kuinka kauan lataaminen kestää? Mitä säästöjä täyssähköautolla saavutetaan?

Tutustu laskureihin ja totea itse.

e-tron-laskurit
Audi e-tron S Sportback ajokuva ylhäältä

Sähäkkää suorituskykyä

Audi e-tron S Sportback tarjoaa entistä paremman ajonautinnon sähköisen Torque Vectoring -teknologian avulla. Nauti urheilullisesta tuntumasta, paremmasta dynamiikasta ja uudenlaisesta hallinnasta lähes millä tahansa alustalla ja melkein missä tahansa sääolosuhteissa. Ajo-olosuhteita jatkuvasti valvovat anturit jakavat voimaa takapyörien välillä oman ajotapasi mukaisesti. Lisäksi järjestelmä tukee pyöräkohtaista momentinohjausta: se jarruttaa ulompaa etupyörää kaarreajossa lähes huomaamatta, mikä estää aliohjautumista ja tekee käsittelystä ketterämpää ja neutraalimpaa.

Audi e-tron S Sportback 360-näkymä

Anna Audi e-tron S:n tehdä sinuun vaikutus, katso 360°-video.

Kiistatta sporttinen muotoilu

Audi e-tron S Sportbackin voimakas, sporttinen muotoilu kuvastaa edistyksellistä muotokieltämme. Kaartuva takaosa ja pyöriä korostavat näyttävät linjat viimeistelevät mieleenpainuvan kokonaisuuden. Kahdeksankulmainen vaaleanharmaa Singleframe jäähdyttimensäleikkö edustaa sähköisen liikkuvuuden aikakauden muotoilua.

360 asteen panoraamakuva sisätiloista

Urheilullinen luonne

Tilavan Audi e-tron S Sportbackin sisätiloissa urheilullisuus ja eleganssi kohtaavat. Autoon on saatavana lisävarusteena Mukavuusistuimet edessä, joissa on rei’itetty nahkaverhoilu ja ilmastointi. Vakiovarusteiset somistelistat ovat harjattua tummaa alumiinia. Lisävarusteena voit yksilöidä sisätiloja esimerkiksi hiilikuitu -somistelistoilla. Valaistut alumiiniset etu- ja takaovien kynnyslistat ovat vain yksi esimerkki laadukkaasta viimeistelystä. Lisävarusteena saatava laajennettu LED sisä- ja ulkovalopaketti luo pimeällä aivan omanlaisensa tunnelman.

Värit ja vanteet

Yhdistele erilaisia ulkovärejä ja vanteita ja luo uusi Audi e-tron S Sportback, joka vastaa täysin omaa tyyliäsi.
2D2D_CA0-Pyramid_AU51x_etronSB_001_01.jpg
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Antigua-sininen, metalliväri Antigua-sininen, metalliväri
Plasma-sininen, metalliväri Plasma-sininen, metalliväri
Foil-hopea, metalliväri Foil-hopea, metalliväri
Mythical-musta, metalliväri Mythical-musta, metalliväri
20 ”alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design 20 ”alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design
21” alumiinivanteet 5-puolainen "Star" design (S style), grafiitinharmaat, osittain kiillotetut 21” alumiinivanteet 5-puolainen "Star" design (S style), grafiitinharmaat, osittain kiillotetut
21” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Rotor" design, musta, osittain kiillotetut, Audi Sport 21” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Rotor" design, musta, osittain kiillotetut, Audi Sport

Nopea. Myös latautumaan

Audi e-tron S Sportback tarjoaa kiehtovaa nopeutta ja jopa 366 km:n* toimintamatkan (WLTP) yhdellä latauksella. Täyssähköinen katumaasturi-coupé on kuitenkin nopea myös latautumaan – suurteholatausasemalla sen akku latautuu 5 %:sta 80 %:iin noin puolessa tunnissa. Kotona ajoneuvon lataus onnistuu kätevästi e-tron compact -latausjärjestelmällä. Ja 155 000 latauspistettä Euroopassa kattavan e-tron -latauspalvelun ansiosta matka päättyy vasta kun itse haluat.

myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.