Audi e-tron S > tron > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S

Ripeä ja sähköinen.
Audi e-tron S.

Täyssähköinen Audi e-tron S tarjoaa joka ajokerralla kiehtovan dynaamisen kokemuksen, joka on mahdollinen vain tehokkaan sähköisen voimansiirron ansiosta. Erittäin vauhdikkaan kiihtyvyyden ansiosta Audi e-tron S pääsee nollasta sataan 4,5 sekunnissa lähes äänettömästi. Ajoneuvo tarjoaa yhdellä latauksella vaikuttavan 360 km:n* toimintamatkan (WLTP), ja myös sen ketteryys ja pito ovat huippuluokkaa.

Valloittavaa voimaa

Audi e-tron S on varustettu kolmella sähkömoottorilla, joista kaksi on sijoitettu taakse. Etuosaan sijoitettu kolmas moottori aktivoituu salamannopeasti tarpeen mukaan tuottamaan vielä enemmän vääntöä – tai tukemaan avustavia järjestelmiä jäisissä olosuhteissa tai tiukissa kaarteissa. Ajoneuvon kokonaisteho on kaikkiaan 370 kW.

Suorituskyky numeroina

Järjestelmän teho

370

kW

(503 hv)

Kiihtyvyys

4,5

s

0–100 km/h

Huippunopeus

210

km/h

rajoitettu

Audi e-tron-laskurit

Laskureilla lisätietoa.

Kuinka pitkä toimintamatka täyssähköautolla on? Kuinka kauan lataaminen kestää? Mitä säästöjä täyssähköautolla saavutetaan?

Tutustu laskureihin ja totea itse.

e-tron-laskurit
Audi e-tron S etukuva

Edistyksellistä teknologiaa

Audi e-tron S tarjoaa entistä paremman ajonautinnon sähköisen Torque Vectoring -teknologian avulla. Nauti urheilullisesta tuntumasta, paremmasta ajodynamiikasta ja uudenlaisesta hallinnasta lähes millä tahansa alustalla ja melkein missä tahansa sääolosuhteissa. Ajo-olosuhteita jatkuvasti valvovat anturit jakavat voimaa takapyörien välillä oman ajotapasi mukaisesti. Lisäksi järjestelmä tukee pyöräkohtaista momentinohjausta: se jarruttaa ulompaa etupyörää kaarreajossa lähes huomaamatta, mikä estää aliohjautumista ja tekee käsittelystä ketterämpää ja neutraalimpaa.

360-näkymä Audi e-tron S

Anna Audi e-tron S:n tehdä sinuun vaikutus, katso 360°-video.

Silminnähtävää suorituskykyä

Audi e-tron S:n dynaaminen suorituskyky on tunnistettavissa yhdellä silmäyksellä. Erottuvia elementtejä ovat esimerkiksi näyttävä etupuskuri, jopa 23 mm:n levennyksen saaneet pyöränkotelot ja diffuusorin sisäosa, joka kulkee lähes koko takaosan leveydeltä puskurin yhteydessä. Hopeanväriset tehosteosat tekevät myös vaikutuksen – etupuskurin huulloksesta Singleframe jäähdyttimensäleikköön ja diffuusorin sisäosaan.

360 asteen panoraamakuva sisätiloista

Kauttaaltaan sporttiset sisätilat

Myös Audi e-tron S:n sisätilat ilmentävät sporttisuutta ja tyylikkyyttä. Sähköisesti säädettävät urheiluetuistuimet on verhoiltu Frequenz Alcantara nahkaverhoilulla ja selkänojissa on S logot. Runsaiden sisätilojen ansiosta ajoneuvossa mahtuu viihtymään.

Värit ja vanteet

Yhdistele erilaisia ulkovärejä ja vanteita ja luo uusi Audi e-tron S, joka vastaa täysin omaa tyyliäsi.
6Y6Y_CA0-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Daytona-punainen, helmiäisväri Daytona-punainen, helmiäisväri
Antigua-sininen, metalliväri Antigua-sininen, metalliväri
Navarra-sininen, metalliväri Navarra-sininen, metalliväri
Katalonia-punainen, metalliväri Katalonia-punainen, metalliväri
Jäätikönvalkoinen, metalliväri Jäätikönvalkoinen, metalliväri
20 ”alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design 20 ”alumiinivanteet, 5-puolainen "V" design
21” alumiinivanteet 5-puolainen "Star" design (S style), grafiitinharmaat, osittain kiillotetut 21” alumiinivanteet 5-puolainen "Star" design (S style), grafiitinharmaat, osittain kiillotetut
21” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Rotor" design, musta, osittain kiillotetut, Audi Sport 21” alumiinivanteet 5-Y-puolainen "Rotor" design, musta, osittain kiillotetut, Audi Sport

Lataa nopeasti. Ota rennosti

Vauhdikas Audi e-tron S on nopea myös latautumaan. Ajoneuvon lataus onnistuu kotona kätevästi e-tron compact -latausjärjestelmällä ja tien päällä e-tron-latauspalvelulla, joka kattaa jopa 155 000 latauspistettä Euroopassa. Suurteholatausasemalla e-tron S:n akku latautuu 5 %:sta 80 %:iin noin puolessa tunnissa. Kehittyneen jarrutusenergian talteenottojärjestelmän kanssa tällä täyssähköisellä katumaasturilla saavutetaan jopa 360 km:n* toimintamatka (WLTP) yhdellä latauksella.

myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.