Audi e-tron Sportback concept > tron > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron Sportback -konseptiauto

Ladattu tunteella

Maailma muuttuu ja liikkuminen sen mukana. Anna itsellesi lupa inspiroitua ja koe tulevaisuuden progressiivinen liikkumistapa. Sähköautoilu on e-tronin ansiosta kestävän kehityksen lisäksi myös innostavaa. Kiehtova muotoilu, huikea ajokokemus ja innovatiivinen teknologia tarjoavat lähes rajattoman vapauden. E-tron käyttää sähköä ja on täynnä odotuksia. Osallistu kehitykseen jo tänään. Tutustu e-troniin ja Audi e-tron Sportback -konseptiautoon Auto Shanghaissa.

Galleria
Lataa kaikki
00:00 | 00:00
  • Audi e-tron Sportback - ja Audi e-tron quattro -konseptiautot.

  • Audi e-tron quattro ja Audi e-tron Sportback -konseptiautot.

Numeroina

Kiihtyvyys
0–100 km/h

4,5

sekuntia

E-toimintamatka
jopa

500

kilometriä

Teho
jopa

320

kW

Erinomainen mukavuus.

Audi e-tron Sportback -konseptiauto ilmentää sähköistymisen ja päivittäisen käytännöllisyyden symbioosia: erinomaisen kiihtyvyyden (0–100 km/h vain 4,5 sekunnissa) ja peräti 320 kW:n tehon (boost-toiminnolla jopa 370 kW) ansiosta urheilullinen ajettavuus yhdistyy erinomaiseen mukavuuteen ja jopa 500 kilometrin toimintamatkaan. Luotu päivittäiseen elämään ja paljon muuhunkin.

Tuntuu ja näyttää kiehtovalta. Audi e-tron Sportback -konseptiauto on henkeäsalpaava sähköauto, joka vakuuttaa erittäin urheilullisella muotoilulla, laajoilla pinnoilla ja litteällä perälinjalla. Valaistut Audi-renkaat ja virtuaaliset ulkopeilit ovat esimerkkejä upeista yksityiskohdista. Auto on ulkoasultaan samanaikaisesti voimakas ja tyylikäs. Sisustusta on tehostettu luminoivalla lakalla, jolla saadaan aikaan poikkeuksellisen kiinnostavia yksityiskohtia.

Voimakas muotoilu.

Audi e-tron Sportback -konseptiauton valoteknologia antaa osviittaa Audin dynaamisesta ja älykkäästä tulevaisuudesta. Tulevaisuudessa esimerkiksi takavaloilla voidaan digitaalisten animaatioiden avulla näyttää huomattavasti enemmän tietoa takana oleville ajoneuvoille. Lisäksi etu- ja takavaloilla voidaan heijastaa lisätietoa tiehen. Takana olevien ajoneuvojen kohdalla voidaan varmistaa entistäkin parempi turvallisuus esimerkiksi näyttämällä tietoa jarrutusprosessista. Ajoneuvon edessä jalankulkijoiden turvallisuutta voidaan parantaa heijastamalla tiehen suojatiemerkintä.

Valotaidetta.

Audi herättää konseptiauton henkiin innovatiivisilla valotehosteilla. Audi e-tron Sportback -konseptiauto ulottaa valosignaalit ajoradalle ja muuttaa tien näyttämöksi. Näin voidaan varmistaa parempi turvallisuus.

Aika kestävän kehityksen liikkumiselle on tullut.

Audin vaihtoehtoiset ajoteknologiat tarjoavat mielenkiintoisen tulevaisuuden ilman kompromisseja. Sähköllä ajamisessa nautinto on taattu erityisesti e-tronin kanssa. Audi e-tron Sportback -konseptiauto osoittaa, että täysin sähköinen tulevaisuus on lupaava, mutta Audi tarjoaa jo nyt laajan valikoiman erittäin suorituskykyisiä hybridiautoja. Ensimmäinen quattro-nelivedolla varustettu pistokehybridi Audi Q7 e-tron quattro vakuuttaa erinomaisella hyötysuhteella ja luokkansa pisimmällä sähköajon toimintamatkalla. Kompaktissa Audi A3 Sportback e-tronissa sähköisen voimansiirron vahvuudet yhdistyvät polttomoottorin etuihin. Päivittäinen käytännöllisyys on erittäin hyvä sähköllä ajamisen ja tehokkaiden 4-sylinteristen moottoreiden tarjoaman pitkän toimintamatkan ansiosta.