Audi e-tron > tron > Audi Finland
The Audi e-tron

Sävähdyttävä ajokokemus.
Audi e-tron.

Sähköauton parhaat ominaisuudet ja tyylikkään mukavat sisätilat – Audi e-tron tarjoaa aivan uudenlaisen tavan liikkua. Audi e-tron helpottaa käyttäjänsä elämää monissa eri arjen tilanteissa niin pysäköitäessä, kaupungissa kuin pidemmilläkin matkoilla. Suuremman kokoluokan katumaasturissa yhdistyvät urheilullisuus ja päivittäinen käytännöllisyys. Kaksi sähkömoottoria ja sähköinen neliveto takaavat mahtavan suorituskyvyn ja ketterän käsiteltävyyden. Pitkän toimintamatkan perustana on suuri korkeajänniteakku. Laaja valikoima latausvaihtoehtoja niin kotona kuin liikkeellä ollessasi takaavat, että voit nauttia sähköisestä ajokokemuksesta täysillä ilman kompromisseja.

Audi e-tron
Lataa kaikki
00:00 | 00:00
 • Ennakkovaraa Audin ensimmäinen täysin sähköinen katumaasturi ennakkoon jo tänään.

 • quattro-neliveto kytkeytyy käyttöösi tarvittaessa. Nauti mukaansatempaavasta Audi e-tron -ajokokemuksesta missä tahansa maastossa.

 • Laaja valikoima latausvaihtoehtoja niin kotona kuin liikkeellä ollessasi takaavat, että voit nauttia sähköisestä ajokokemuksesta täysillä ilman kompromisseja.

 • Pitkän toimintamatkan perustana on Audi e-tronin suuri korkeajänniteakku.

 • Brändin katumaastureiden tapaan myös Audi e-tronissa on kahdeksankulmainen singleframe-säleikkö.

 • Ensimmäisessä täysin sähköisessä katumaasturissa yhdistyvät urheilullisuus ja päivittäinen käytännöllisyys.

 • Audi e-tronin veistoksellinen perä, pitkä kattospoileri ja leveä diffuusori korostavat täysin sähköisen katumaasturin urheilullisen leveää vaikutelmaa.

 • Audi e-troniin lisävarusteena saatava lasinen panoraamakatto valaisee auton sisätilat ja korostaa ilmavaa ja tilavaa vaikutelmaa.

 • Laaja valikoima latausvaihtoehtoja niin kotona kuin liikkeellä ollessasi takaavat, että voit nauttia sähköisestä ajokokemuksesta täysillä ilman kompromisseja.

 • Yksi Audi e-tronin muotoilun kohokohtia ovat lisävarusteena saatavat virtuaaliset sivupeilit.

 • Auton tilavuuden lisäksi sen mukavuuden ja helppokäyttöisyyden taso on juuri niin korkealla kuin Audin suuremman kokoluokan mallilta voi odottaakin.

 • Kuljettajan alue on suunniteltu täysin kuljettajan käyttömukavuutta silmällä pitäen, ja kaksi suurta MMI-kosketusnäyttöä on suunnattu kuljettajan suuntaan.

 • Audi virtual cockpit -mittaristosta näet kaikki tärkeät tiedot ja e-tron-ominaisuudet ja -palvelut vain yhdellä vilkaisulla.

 • Audi e-tronin kaareva olkalinja on tärkeä osa auton muotoilua.

 • Audin huippumalleille tyypillinen valonauha yhdistää Audi e-tronin LED-takavalot toisiinsa.

 • Audi e-tron ei ole ainoastaan käytännöllinen päivittäisessä käytössä, vaan myös erittäin kätevä ja ketterä maastoajo-ominaisuuksiltaan.

 • Audi e-tron helpottaa käyttäjänsä elämää monissa eri arjen tilanteissa niin pysäköitäessä, kaupungissa kuin pidemmilläkin matkoilla.

Tehokasta dynamiikkaa sähköllä

Audin kaksi sähkömoottoria takaavat, ettei katumaasturista puutu tehoa, ja se kiihtyykin nollasta 100 km/h-nopeuteen hetkessä. Sen paikaltaanlähtönopeus on verrattavissa urheiluautoon. Uusi sähköinen nelivetojärjestelmä tarjoaa optimaalisen vedon ja käsiteltävyyden kaikissa ajotilanteissa. Siksi Audi e-tron ei ole ainoastaan käytännöllinen päivittäisessä käytössä, vaan myös erittäin kätevä ja ketterä maastoajo-ominaisuuksiltaan. quattro-neliveto kytkeytyy käyttöön tarvittaessa ja voit nauttia tilannekohtaisesta väännön jakautumisesta ja vertaansa vailla olevasta ajomukavuudesta kaikissa maastoissa.

Tehokasta dynamiikkaa sähköllä
Lue lisää ajodynamiikasta
Range

”Spontaanit retket ovat osa elämääni.”

Lue lisää toimintamatkasta

Älykkäät latausratkaisut kotiin ja matkalle

Audi tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja kotilataukseen. Vakiona mukana tulevaa compact-latausjärjestelmää voidaan käyttää joko 230 voltin kotitalouspistorasian tai 400 voltin kolmivaihevirtapistorasian kautta. Voit hallita kaikkia latausprosesseja sekä esilämmitys- ja -jäähdytystoimintoja älypuhelimesi myAudi-sovelluksen kautta.

Älykkäät latausratkaisut kotiin ja matkallecharging concepts
reliability

”Yksi huoli vähemmän.”

Lue lisää turvallisuudesta ja laadusta

Nopea lataus

Päivittäinen ajo ei yleensä edellytä pysähtymistä latauspisteille. Pidemmillä matkoilla, kuten lomamatkoilla, tasavirtaa (DC) voi ladata pikalatausasemilla jopa 150 kW:n teholla – ensimmäisenä sarjatuotettuna autona maailmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Audi e-tron on valmiina jatkamaan pitkänkin matkan tekoa jo noin puolen tunnin kuluttua. Audi e-tronia voidaan ladata myös vaihtovirralla (AC) jopa 11 kW:n teholla.

Nopea lataus
Lue lisää latauksen hallinnasta
Valoa tulvivat sisätilat ja ensiluokkainen ilmanlaatu

Auton tilavuuden lisäksi sen mukavuuden ja helppokäyttöisyyden taso on juuri niin korkealla kuin Audin suuremman kokoluokan mallilta voi odottaakin. Lasinen panoraamakatto valaisee auton sisätilat ja korostaa ilmavaa ja tilavaa vaikutelmaa. Vaihtoehtona vakiomalliselle kaksivyöhykkeiselle automaatti-ilmastoinnille Audi tarjoaa nelivyöhykkeisen automaatti-ilmastoinnin ja ilmanlaatupaketin. Jälkimmäisessä ensiluokkaista ilmanlaatua pidetään yllä ionisaattorilla ja aromatisoinnilla, jonka voimakkuus voidaan säätää usealle eri tasolle. Ilmanlaaduntunnistin tunnistaa myös haitalliset kaasut ja ottaa tarvittaessa käyttöön ilmankierrätystilan.

Lue lisää tilakonseptista

Yksityiskohdilla on suuri merkitys

Audi on tuonut Audi e-tron -mallillaan brändille ominaisen muotokielen uuteen sähköiseen aikakauteen – auton sisä- ja ulkopuolta myöten. Uudet tyylikkäät yksityiskohdat, kuten omaleimainen päiväajovalojen valosuunnittelu, latausliitännän luukku, pakoputkien poissaolo ja istuimien sähköpiirilevyjä jäljittelevät tikkaukset tuovat selkeästi esille Audi e-tronin täyssähköisen luonteen. Audi e-tronin muotoilun kohokohtiin kuuluvat myös sen lisävarusteena saatavat virtuaaliset sivupeilit.

virtual side mirrors
Lue lisää virtuaalisista sivupeileistä

Suorituskykyä, älykkäitä ratkaisuja ja ilmavuutta

Täydellinen yhdistelmä upeaa muotoilua ja älykästä teknologiaa: Ylellisesti kaartuva wrap-around-linja ympäröi linjakasta ja selkeän virtaviivaista kojelautaa sekä veistoksellisia oviverhouksia. Se integroi harmonisesti Audi virtual cockpit -mittariston yläpuolella olevan ulokkeen osaksi kojelautaa. Mittariston tyylikkäät näytöt ja lisävarusteena saatavat virtuaaliset sivupeilit näyttävät kelluvan ilmassa. Navigointijärjestelmä tekee älykkäitä määränpääehdotuksia aiempien reittien perusteella.

cockpit
Lue lisää kuljettajan avustusjärjestelmistä
Lue lisää muotoilun parhaista puolista
Audi e-tron Manifesto
Audi e-tron outro