Audi e-tron - e-tron-mallisto - Audi.fi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron

Audi e-tron

Tulevaisuuden muotoilua.
Audi e-tron.

Yhdistetty sähkönkulutus (kWh / 100 km*): 24,6–23,7 (NEDC); 26,2–22,6 (WLTP)
Yhdistetyt CO₂-päästöt (g/km): 0

Audi e-tron vie sinut sähköisen liikkumisen jännittävään maailmaan. Sinulla on nyt tilaisuus auttaa luomaan uudenlaista tulevaisuutta. Audin ensimmäinen täysin sähköinen katumaasturi on urheilullinen kumppani uudelle aikakaudelle – jokaisena päivänä.

Kaksi sähkömoottoria tuottavat 265 kW:n (boost toiminnolla 300kW) huipputehon ja 561 Nm:n (boost toiminnolla 664Nm) maksimiväännön.

alt
Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
 • Ensimmäisessä täysin sähköisessä katumaasturissa yhdistyvät urheilullisuus ja päivittäinen käytännöllisyys.

 • Yhtä nopea kuin moottoripyörä, mutta vahvempi: Audi e-tron.

 • Ota kaikki tarvittava mukaan ja nauti mukaansatempaavasta Audi e-tron -ajokokemuksesta missä tahansa.

 • Audi e-tron helpottaa käyttäjänsä elämää monissa eri arjen tilanteissa niin pysäköitäessä, kaupungissa kuin pidemmilläkin matkoilla.

 • Audi e-tronin veistoksellinen perä, pitkä kattospoileri ja leveä diffuusori korostavat täysin sähköisen katumaasturin urheilullisen leveää vaikutelmaa.

 • Laaja valikoima latausvaihtoehtoja niin kotona kuin liikkeellä ollessasi takaavat, että voit nauttia sähköisestä ajokokemuksesta täysillä ilman kompromisseja.

 • Brändin katumaastureiden tapaan myös Audi e-tronissa on kahdeksankulmainen singleframe-säleikkö.

 • Audi e-troniin lisävarusteena saatava lasinen panoraamakatto valaisee auton sisätilat ja korostaa ilmavaa ja tilavaa vaikutelmaa.

 • Laaja valikoima latausvaihtoehtoja niin kotona kuin liikkeellä ollessasi takaavat, että voit nauttia sähköisestä ajokokemuksesta täysillä ilman kompromisseja.

 • Yksi Audi e-tronin muotoilun kohokohtia ovat lisävarusteena saatavat virtuaaliset sivupeilit.

 • Auton tilavuuden lisäksi sen mukavuuden ja helppokäyttöisyyden taso on juuri niin korkealla kuin Audin suuremman kokoluokan mallilta voi odottaakin.

 • Kuljettajan alue on suunniteltu täysin kuljettajan käyttömukavuutta silmällä pitäen, ja kaksi suurta MMI-kosketusnäyttöä on suunnattu kuljettajan suuntaan.

 • Audi virtual cockpit -mittaristosta näet kaikki tärkeät tiedot ja e-tron-ominaisuudet ja -palvelut vain yhdellä vilkaisulla.

Audi e-tron-laskurit

Laskureilla lisätietoa.

Kuinka pitkä toimintamatka täyssähköautolla on? Kuinka kauan lataaminen kestää? Mitä säästöjä täyssähköautolla saavutetaan?

Tutustu laskureihin ja totea itse.

e-tron-laskurit
Lue lisää muotoilun parhaista puolista
Kokonaisvaltainen näkymä toiseen kotiisi

Audi e-tronissa saat innovatiivisen sähköauton ja modernin katumaasturin edut samassa paketissa. Sisätilat ovat tilavat ja korkealaatuiset. Korkean sisäkaton ja leveän jalkatilan ansiosta sinulla ja neljällä matkustajalla on tarpeeksi tilaa nauttia mukavasta matkasta. Tavaratilan 660 litran kokonaistilavuuden ansiosta pakkaat Audi e-troniin kaiken tarpeellisen lomamatkaa varten.

Lue lisää tilakonseptista

Tehoa ja ohjattavuutta

Koe Audi e-tronin vertaansa vailla olevat ominaisuudet (yhdistetty virrankulutus kWh / 100 km*: 26,2–22,6 (WLTP); Yhdistetyt CO2-päästöt (g/km: 0). 265 kilowatin teho on käytettävissä välittömästi sekä kiihdytettäessä pysähdyksistä että ohitettaessa moottoritiellä. Suuri vääntömomentti tuntuu jopa peruutettaessa. Uuden sukupolven quattro-neliveto tarjoaa optimaalisen vedon, ja se voidaan kytkeä käyttöön aina tarvittaessa. Tulos – täydellinen ohjattavuus.

Audi e-tron dynamic
Lue lisää vedosta ja ajodynamiikasta

Pitkä toimintamatka

Audi e-tronilla voit ajaa yhdellä latauksella jopa 436 km (WLTP). Tämä on paljolti jarrutusenergian talteenoton ansiota. Yli 90 prosentissa jarrutuksista Audi e-tron lataa itse akkujaan sähkömoottoreidensa kautta. Olemme ensimmäinen sähköautovalmistaja maailmassa, joka käyttää ajoneuvoissaan sähköhydraulisesti integroitua jarruohjausjärjestelmää. Näin sähköinen katumaasturi voi hyödyntää jarrutusenergian talteenottoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Audi e-tron rear
Lue lisää toimintamatkasta

Värit ja vanteet

Yhdistä haluamasi värisävy ja vanne – tee Audi e-tronista juuri sellainen kuin itse haluat.
S1S1_40V-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Galaksi-sininen, metalliväri Galaksi-sininen, metalliväri
Antigua-sininen, metalliväri Antigua-sininen, metalliväri
Jäätikönvalkoinen, metalliväri Jäätikönvalkoinen, metalliväri
Taifun-harmaa, metalliväri Taifun-harmaa, metalliväri
Mythos-musta, metalliväri Mythos-musta, metalliväri
19” alumiinivanteet 5-puolainen "Aero" design 19” alumiinivanteet 5-puolainen "Aero" design
20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Edge" design, matta titaani look, Audi Sport 20” alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen "Edge" design, matta titaani look, Audi Sport
21” alumiinivanteet 5-puolainen "Turbine" design, kontrastimusta, osittain kiillotetut 21” alumiinivanteet 5-puolainen "Turbine" design, kontrastimusta, osittain kiillotetut
21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Star"-design, matta platina look, Audi Sport 21” alumiinivanteet 5-V-puolainen "Star"-design, matta platina look, Audi Sport

Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön

Olemme testanneet Audi e-tronin erityisesti sen sähköisten ominaisuuksien käytettävyyden kannalta. Näin voimme varmistaa ennen kaikkea paitsi yksittäisen ajoneuvon turvallisuuden, myös sinun turvallisuutesi.

Audi e-tron ja traileri
Lue lisää laadusta ja turvallisuudesta

Lataa vaivattomasti

Audi e-tronin myötä käytettävissäsi on laaja valikoima eri latausvaihtoehtoja. Sekä kaupunkialueilla että moottoriteiden varsilla käytettävissä on pikalatauspisteitä. Kotona lataamiseen on saatavilla kestäviä ratkaisuja. Ajoneuvon energia ladataan kodin sähköverkosta. Laajan digitaalisen palveluvalikoiman ansiosta pysyt ajan tasalla lataustiedoista kaikkina aikoina niin Audi e-tronin Audi virtual cockpit -mittariston kuin myAudi-sovelluksen kautta.

Audi e-tron lataus
Lue lisää lataamisesta

Tyylikäs suunnannäyttäjä

Tehokkuus, turvallisuus, aivan uudenlainen teknologia ja ajokokemus – Audi e-tronin lisävarusteena saatavat virtuaaliset ulkopeilit tarjoavat sinulle todellista lisäarvoa. Litteät tuet kaventavat ajoneuvon leveyttä 15 senttimetrillä perinteisiin ulkopeileihin verrattuna. Lisäksi ne parantavat ilmanvastusta ja tuulesta johtuvaa melutasoa. Pieni kamera heijastaa kuvat digitaalisesti sisätilojen suurikontrastisiin OLED-näyttöihin. Erityisesti iltahämärässä ja yöllä voit nähdä takana ajavat ajoneuvot erittäin terävinä ajovalojen heijastuksista huolimatta. Audi e-tron on ensimmäinen tuotantomalli, jossa virtuaaliset ulkopeilit ovat käytössä.

virtuaalinen peili
Lue lisää virtuaalisista ulkopeileistä

Digitaaliset avustimet

Audi connectin e-tron-palveluiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi jäljellä olevasta etäisyydestä tai lähimmän latausaseman sijainnista. Käytät vain myAudi-palvelua verkkoportaalissa tai myAudi-sovelluksessa. Suunnittele tulevan päivän reitti vaikka jo aamiaispöydässä. E-tronin reitinsuunnittelutoiminto laskee tehokkaimman reitin tarvittavine latauspysähdyksineen.

Audi connect
Lue lisää digitaalisista palveluista

Ajan tasalla ja turvassa

Kun sinulla on Audi e-tron, voit luottaa älykkäisiin teknologioihin ja keskittyä liikenteeseen. Saat tärkeitä tietoja ja ilmoituksia vakiovarusteisiin kuuluvasta Audi virtual cockpit -mittaristosta ja huippuluokan MMI navigointi plus -infotainment-järjestelmästä. Useat kuljettajan avustusjärjestelmät takaavat turvallisuutesi.

MMI Navigation plus Audi e-tron
Lue lisää kuljettajan avustusjärjestelmistä
myAudi App älypuhelimessa ja Functions on Demand
 

Functions on Demand

Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa. Tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa.

This is the Audi e-tron
Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.