• Q7 TFSI e
    Q7 TFSI e
    Hinta: alkaen 78 533,65 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

Q4 e-tron -ennakkovaraus > tron > Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron -ennakkovaraus

Täynnä sähköistä teknologiaa.
Uusi Audi Q4 e-tron.

Tämän sivun tiedot koskevat Q4 e-tron -konseptiautoa.
Lopullinen tuotantoauto esitellään pian.

Monipuolinen, taloudellinen ja täynnä uutta sähköistä teknologiaa. Audin ensimmäinen täyssähköinen kompaktin kokoluokan SUV-malli Audi Q4 e-tron saapuu tänä vuonna Suomeen.

Varmista saatavuus ja ennakkovaraa omasi.

Audi Q4 e-tron

Myynti alkaa keväällä

Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeellamme saat mahdollisuuden tilata uuden Audi Q4 e-tron -täyssähköauton ensimmäisten joukossa, kun varsinainen myynti alkaa keväällä 2021.

Myynnin alkaessa valitsemasi jälleenmyyjä on sinuun välittömästi yhteydessä, ja sen jälkeen sinulla on 2 viikkoa aikaa tehdä tilaussopimus ennen kuin muidenkin asiakkaiden tilauksia aletaan syöttää tilausjärjestelmään. Autojen tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajana varmistat saavasi auton ensimmäisten joukossa Suomessa ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt.

Audi Q4 e-tron

Uuden Audi Q4 e-tron -täyssähköauton ennakkovaraus on maksuton. Se ei ole myöskään sitova, vaan voit perua sen halutessasi milloin tahansa.

Ennakkovaraajana sinulla on myös mahdollisuus osallistua vain ennakkovaraajille järjestettäviin webinaareihin, joissa kerromme autosta ja maahantuontiohjelmasta lisää, kun se on mahdollista.

Huom. Tämän sivuston kuvat ovat Audi Q4 e-tron -konseptiautosta. Varsinaisen tuotantomallin kuvat ja tarkemmat lisätiedot julkaistaan myöhemmin.

Videoesittely

Millainen auto on uusi Audi Q4 e-tron ja miksi se kannattaa ennakkovarata? Audi Finlandin Lauri Mäkelä kertoo.

Varaa omasi

Varaa omasi

Ennakkovarauslomake

Avaa lomake ja ennakkovaraa omasi. Lomakkeelta löydät myös varaamiseen liittyviä lisätietoja.

Kysymyksiä ja vastauksia

Varaa omasi


Lue ohesta Audi Q4 e-tron -mallin varaamiseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin myös suoraan yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen e-tron@audi.fi

Mitä etua saan ennakkovarauksella?
Ennakkovarauksen avulla varmistat paikkasi ensimmäisessä Suomen Audi Q4 e-tron -tuotantoerässä ja pääset haluamasi jälleenmyyjän listalle ensimmäisten joukkoon.

Ennakkovaraajana saat myös mm. mahdollisuuden osallistua vain ennakkovaraajille järjestettäviin webinaareihin, joissa saat lisätietoja autosta.
Mikä on ero Audi Q4 e-tron -konseptiauton ja varattavan tuotantomallin välillä?
Nimensä mukaisesti Audi Q4 e-tron concept on konseptiauto, joka antaa suuntaviivoja sille, miltä tuotantoauto lopullisesti näyttää. Konseptiauto ulkoasultaan ja tekniikaltaan jo hyvin lähellä tuotantoversiota, mutta eroavaisuuksiakin saattaa olla.
Mikä on Audi Q4 e-tron -mallin toimintamatka?
Audi Q4 e-tron -konseptiauton toimintamatka on jopa yli 450 km WLTP-syklin mukaan mitattuna.
Milloin saamme lisätietoja Audi Q4 e-tron -mallista?
Lisätietoa julkaistaan tulevina kuukausina. Etukäteisvarauksen tehneenä pidämme sinut ajan tasalla mm. sähköpostitse.
Kuinka monta Audi Q4 e-tronia voin ennakkovarata?
Varauksia voi tällä hetkellä tehdä yhden per asiakas.
Johtaako varaus automaattisesti tilaukseen?
Ennakkovaraus ei muutu automaattisesti tilaukseksi, vaan varauksessa valitsemasi Audi-jälleenmyyjä ottaa sinuun ensimmäisessä vaiheessa yhteyttä, ja sen jälkeen sinulla on 2 viikkoa aikaa tehdä tilaussopimus ennen kuin muidenkin asiakkaiden tilauksia aletaan syöttää tilausjärjestelmään.
Voinko siirtää varaukseni toiselle henkilölle?
Audi e-tron-ennakkovaraus on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
Voinko perua ennakkovaraukseni?
Ennakkovarauksesi on peruttavissa siihen saakka, kunnes varsinainen tilaussopimus on allekirjoitettu jälleenmyyjän kanssa. Perumisen voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen e-tron@audi.fi ja ilmoittamalla, että haluat perua varauksesi.
Milloin voin tilata ja allekirjoittaa ostosopimuksen?
Myynnin alkaessa valitsemasi jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä, antaa lisätietoja ja kertoo asian edistymisestä. Kun auto on tilattavissa, sinulla 2 viikkoa aikaa päättää, allekirjoitatko jälleenmyyjän kanssa virallisen ostosopimuksen.

Sopimus sisältää tarkat tiedot autostasi, lopullisen hinnan ja kaikki tilausehdot. Ostosopimus astuu voimaan, kun olet allekirjoittanut sen.
Mikä on tulevan Audi Q4 e-tron -mallin hinta?
Hinnat julkaistaan virallisen myynnin alkaessa.
Kuinka pitkä on Audi Q4 e-tron -mallin toimitusaika?
Annamme lisätietoa toimitusajoista tuotannon aloituksen lähestyessä. Varsinaiseen toimituspäivään vaikuttaa jälleenmyyjän tilausajankohta ja esimerkiksi auton varusteet.
Lähetin ennakkovarauslomakkeen, mutta en saanut vahvistussähköpostia.
Lähetä sähköposti osoitteeseen e-tron@audi.fi ja selitä tilanteesi, niin selvitämme asian.
Miten henkilökohtaisia tietojani käsitellään ja suojataan?
Lue lisää varausehdoista.

Audi Q4 e-tron -ennakkovarausehdot

Varausehdot


Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan K Auto Oy:ltä (”K Auto”) tekemään Audi Q4 e-tron -täyssähköauton ennakkovaraukseen. Tekemällä ennakkovarauksen asiakas saa mahdollisuuden saada auton ensimmäisestä tuotantoaallosta ensimmäisten kuluttajien joukossa.

Asiakas voi tehdä vain yhden ennakkovarauksen. Ennakkovaraus on henkilökohtainen, sitä ei voi tehdä toisen henkilön puolesta, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle ilman K Auton etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Ennakkovaraus on maksuton.

Lopullinen ennakkovarattava auto ja sen ominaisuudet

Asiakas ymmärtää sen, että ennakkovarausten vastaanottamisen aloitushetkellä Audi Q4 e-tron -täyssähköauto oli vasta konseptivaiheessa ja kaikki siitä annettava tieto oli viitteellistä. Audi Q4 e-tron -tuotantomallin lopullinen ulkonäkö ja toimintamatka saattavat poiketa siitä, mitä niistä on kerrottu aiempien ennakkovarauksen tekemisen hetkellä. Täten mikään ennakkovarauksen tekohetkellä autosta annettu tieto ei sido K Autoa tai ostosopimuksen osapuolena jälleenmyyjäyritystä.

Auton lopulliset ominaisuudet määräytyvät ja informoidaan asiakkaalle sen siirtyessä tuotantovaiheeseen. Asiakas on velvollinen tutustumaan auton lopullisiin ominaisuuksiin ennen ostosopimuksen tekemistä ja auto myydään asiakkaalle ostosopimuksessa sovituin ehdoin ja ominaisuuksin.

Toimitusaika

Ennakkovaraajille tarjotaan mahdollisuus tilata auto ensimmäisestä tuotantoaallosta ja näin varmistaa saavansa auton ensimmäisten joukossa, mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla.

Kun Audi Q4 e-tron -mallin varsinainen myynti alkaa, ennakkovaraajaan ollaan yhteydessä, ja hänellä on 2 viikkoa aikaa tehdä tilaussopimus ennen kuin muidenkin asiakkaiden tilauksia aletaan syöttää tilausjärjestelmään.

Ostosopimukset syötetään tilausjärjestelmään siinä järjestyksessä, missä ennakkovaraukset on tehty. Jos ennakkovaraaja ei tee ostosopimusta 2 viikon kuluessa jälleenmyyjän yhteydenotosta, ennakkovaraus raukeaa.

Audi Q4 e-tron -täyssähköauton tuotanto on suunniteltu alkavan vuonna 2021.

Ennakkovarauksen tekeminen

Asiakas lunastaa paikkansa ennakkovarausjonossa lähettämällä näiltä sivuilta löytyvän ennakkovarauslomakkeen K Auton Audi-maahantuontiin.
Ennakkovaraus on maksuton.

Ennakkovarauksen peruuttaminen

Asiakas voi peruuttaa ennakkovarauksen milloin tahansa. Ennakkovarausmaksun peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti siten, että K Auto voi varmistua peruutuksen tekijän henkilöllisyydestä. Peruutus voidaan tehdä sähköpostiosoitteessa e-tron@audi.fi.

Asiakkaan tulee tehdä peruutus henkilökohtaisesti ja kirjallisesti.

Lopullisen ostosopimuksen tekeminen ja hinta

Ennakkovaraus ei ole Audi Q4 e-tron -täyssähköautoa koskeva ostosopimus, eikä siinä määritellä ostosopimuksen ehtoja. Ennakkovaraus ei sido kumpaakaan osapuolta ostosopimuksen tekemiseen. Asiakas tekee lopullisen ostosopimuksen valitsemansa jälleenmyyjäyrityksen kanssa. Asiakas voi valita jälleenmyyjäyrityksen Audi Q4 e-tron -täyssähköautoa myyvien jälleenmyyjäyritysten joukosta.

Auton lopullinen hinta määräytyy ostosopimuksessa.

Ennakkovaraukseen liittyvien henkilötietojen tallentaminen

Asiakkaan ennakkovarauksen tekemiseksi antamat henkilötiedot tallennetaan K Auto Oy:n asiakkuudenhallintajärjestelmään.