• SQ2
  SQ2
  Hinta: alkaen 58 902,51 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: 8,6–8,5 l/100km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 196–192 g/km

Pysy ajan tasalla > Audi connect > Audi Finland

Pysy ajan tasalla

 • 1400x438_ADIV_P_121088.jpg
1400x438_ADIV_P_121088.jpg

Pysy ajan tasalla.

Lue sähköposteja, tekstiviestejä ja twiittejä: Audi connect -palvelulla teet Audistasi liikkuvan viestintäkeskuksen. Integroidun Wi-Fi-tukiaseman ansiosta jopa kahdeksan mobiililaitetta voi käyttää verkkoyhteyttä samanaikaisesti. Olipa käytössänne tabletti, kannettava tietokone tai pelikonsoli, sinun ja matkustajiesi matka taittuu kotoisasti. Lisävarusteena saatavilla olevalla Audi Smartphone Interface:lla käytät myös Apple CarPlay- ja Android Auto -palveluita. Voit siis integroida ajoneuvoon älypuhelimesi ja käyttää musiikki- ja äänitoimintoja tai kolmansien osapuolien tarjoamia sovelluksia, kuten Spotifyta.

 • 563x317_AA4_D_151192.jpg
  Audi smartphone interface

  Audi Smartphone Interface:lla liität älypuhelimesi Audiisi ja voit katsella puhelimesi sisältöä USB-liitännän kautta ajoneuvon MMI-näytöstä. MMI-säätimellä ja ääniohjauksella käytät helposti navigointia, puhelinta, musiikkia ja haluamiasi kolmansien osapuolien sovelluksia. (Käytettävissä olevat sovellukset riippuvat älypuhelimen käyttöjärjestelmän valmistajasta.)

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi MMI connect -sovellus

  Audi MMI® connect -sovelluksella saat Audi connect -asiakkaana mukautetusti käyttöösi älypuhelimesi lisäominaisuuksia, kuten
  - verkkomediasuoratoiston AUPEO!®-, Napster- ja Audi-musiikkisuoratoistopalvelujen kautta
  - kiinnostavien kohteiden hakutoiminnon
  - kohteen valinnan myAudi- tai Google Maps™*-toiminnolla
  - etälukituksen ja lukituksen avaamisen
  - ajoneuvon tilaraportit

 • 563x317_ADIV_P_121050.jpg
  Älypuhelimen ääniohjaus

  Voit käyttää esimerkiksi Siriä Applen iPhonella, kun laite on liitettynä Audiin Bluetooth-yhteydellä. Ajoneuvon mikrofonit ja kaiuttimet tarjoavat optimaalisen puheentunnistuksen ja äänentuoton ajon aikana. Toiminto vaatii MMI navigointi plus -järjestelmän (ääniohjausjärjestelmä mukaan luettuna), Bluetooth-yhteyden ja monitoimiohjauspyörän. (Ääniohjaus toimii vain englannin kielellä)

 • 563x317_AA8_L_D_11454_AP.jpg
  Wi-Fi-tukiasema

  Audi connect -palvelulla voit tehdä Audistasi Wi-Fi-tukiaseman: lue henkilökohtaiseen tai työsähköpostiosoitteeseesi saapuneita viestejä, surffaa netissä, chattaa tai soita Skype-puheluita. Korkean siirtonopeuden (verkon käytettävyydestä riippuen) ansiosta tiedot näkyvät hetkessä tabletissasi, älypuhelimessasi tai kannettavassa tietokoneessasi. Ajoneuvon matkustajat voivat käyttää Internetiä sinun keskittyessäsi ajamiseen.

 • 563x317_ADIV_P_121027.jpg
  Twitter

  Audi connect -palvelulla voit lukea aina uusimmat twiitit ja seurata tapahtumia integroidulla ääneenlukutoiminnolla. Jos haluat itse lähettää twiitin, voit tehdä sen useilla saatavilla olevilla twiittipohjilla. (englanninkielinen)

 • 563x317_AOZ_DIV_P_151017.jpg
  Verkkomedian suoratoisto

  Kuuntele aina juuri sellaista musiikkia kuin haluat: yhdistä vain älypuhelimesi MMI navigointi plus -järjestelmään Wi-Fi-yhteydellä ja kuuntele mukautettuja radiopalveluja (AUPEO!®), kansainvälisiä radiokanavia (Audi-musiikkisuoratoisto) ja suoratoista musiikkia suoratoistopalvelujen (Napster) kautta. Voit myös kuunnella älypuhelimeesi tallennettua musiikkia. Musiikin suoratoisto on mahdollista myös Bluetooth-yhteydellä.

 • 563x317_AA4_D_151114_neu2.jpg
  Kalenteri

  Käytä älypuhelimesi kalenteria MMI-näytön kautta ajon aikana. Käyttämällä MMI-navigointia pääset seuraavaan tapaamiseesi vaivatta.

 • blank.gif

 • blank.gif

* Google ja Google-logo ovat Google Inc:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.