Tulevaisuuden liikkuvuutta | Audi
Audi activesphere -konseptiauto

Tulevaisuus ei löydy sattumalta. Se luodaan itse.

Uudenlaisen suorituskyvyn, toiminnallisuuden ja eleganssin yhdistelmä kiehtoviin seikkailuihin: täysin sähköinen Audi activesphere -konseptiauto¹

Audi activesphere -konseptiauto sivulta

Täyssähköinen luksusluokan coupé muuntuu pickupiksi

Audi activesphere -konseptiauto täydentää Audin Sphere-konseptiautojen kvartetin.

Lue uutinen
 • audi_etusivu_brandsivu_activesphere_883x496.jpg
  Audi activesphere -konseptiauto¹

  Neliovinen crossover-coupé hämmästyttävän muunneltavalla korirakenteella.

  Katso lisää
 • Hero1_urbansphere_2022_4071_RGB_1920x1080.jpg
  Audi urbansphere -konseptiauto¹

  Konseptiautossa yhdistyy ylellisen tilava sisustus ja digitaaliset ominaisuudet. Jokainen tuuma on harkiten suunniteltu, niin sisältä kuin ulkoakin.

  Katso lisää
 • 883x496_Heroe-1.jpg
  Audi grandsphere -konseptiauto¹

  Audin näkemys huomisen touring-autosta on automatisoitu² ja täyssähköinen, sekä tarpeeksi tilava mukaansatempaaviin kokemuksiin.

  Katso lisää
 • 1920x1080-desktop-PB21-Hype-Sports-Transformation-10221B01_videovorschaubild.jpg
  Audi skysphere -konseptiauto¹

  Kaksi erityyppistä ajokokemusta samassa autossa. Audin ensimmäinen sphere-konseptiauto yhdistää tekniikan ja muotoilun ennennäkemättömällä tavalla.

  Katso lisää
Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto sivukuva

Huomisen Avant: Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹

Katse tulevaisuuteen. Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on uusin lisäys Audin tulevaan sähköiseen e-tron -mallisarjaan.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto edestä

Uudenlainen valaistustekniikka

Valon kosketus: Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ käyttää valaistusta järjestelmällisesti suunnittelu- ja viestintäelementtinä. Valon heijastuksen hyödyntäminen ja kolmiulotteiseen arkkitehtuuriin perustuvat digitaaliset OLED-elementit esittelevät hämmästyttävällä tavalla, miltä autojen sisä- ja ulkovalaistuksen tulevaisuus voi näyttää.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto takaa

Innovatiivinen alusta ja huomiota herättävä muotoilu

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on rakennettu uudelle PPE-alustalle (Premium Platform Electric), joka on suunniteltu täyssähköautoille, ja mahdollistaa auton koko pohjan hyödyntämisen akkuja varten. Tasaisen pohjan ansiosta Audin suunnittelijoilla on vapautta luoda ja toteuttaa merkin lupaus dynaamisuudesta ja jokapäiväisestä käytännöllisyydestä auton muotoilussa.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen, jokaista yksityiskohtaa myöten. Se kehittää Audin nykyistä muotoilua, ja lisää e-tron-mallistolle tunnusomaisia elementtejä, kuten rohkean e-tron Singleframe -etusäleikön. Suunnittelussa keskitytään urheilullisiin mittasuhteisiin, hienovaraisiin muotoihin ja tehokkaaseen aerodynamiikkaan.

 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  Huomisen Avant

  Audi A6 -perheen tulevaisuus on täysin sähköinen. Uusi Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ antaa ensituntumaa tulevaisuuden sähköautoilusta jo nyt.

  Katso lisää
 • 1920x1080-desktop-E6-Showcar-07821B01.jpg
  Johdonmukaista ajattelua

  Audi A6 e-tron -konseptiauto¹ tarjoaa esimakua tulevaisuuden täysin sähköiseen executive-luokkaan. Tutustu uudenlaiseen premiumiin ja lue lisää neliovisesta Sportback-konseptiautosta.

  Katso lisää

Edistys kertaa neljä

Jos haluat mennä eteenpäin, sinun on rikottava rajoja, muutettava osaa maailmasta - ja inspiroitava prosessiin osallistuvia ihmisiä. Tämän saavuttamiseksi me Audilla määrittelemme edistyksen neljällä osa-alueella: kestävä kehitys, muotoilu, digitalisaatio ja suorituskyky.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Ota vastuuta

  Toimi kestävämmin ja muokkaa ajatteluasi täysin uusiksi prosessin aikana. Toimitusketjusta yritysrakenteeseen. Kestävän kehityksen suhteen jokaisen osa-alueen panos on tärkeä.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Luo huominen itse

  Design merkitsee meille paljon enemmän kuin pelkkää autojen suunnittelua. Haluamme avata tilaa uusille, kiehtoville kokemuksille - ja yksinkertaistaa ihmisten jokapäiväistä elämää.

  Katso lisää
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitalisoi liikkuvuus

  Digitalisaatio on avain huomisen liikkuvuuteen. Monet asiat tulevat mahdolliseksi digitaalisten kanavien kautta – avaten kiehtovia polkuja tulevaisuuteen.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Riko rajoja

  Se, mikä tuntui mahdottomalta ennen, voi yhtäkkiä toteutua - kun ihmiset kyseenalaistavat olemassa olevat rajat ja uskaltavat kokeilla jotain uutta.

  Katso lisää
1
Esitetty auto on konseptimalli, jota ei ole saatavana tuotantoautona.
2
Esitetty auto on konseptimalli, jota ei ole saatavana tuotantoautona. Esitetyt automatisoidut ajotoiminnot ja AR-lasit ovat parhaillaan kehitteillä olevia teknologioita, jotka toimivat vain järjestelmän rajoissa. Niitä ei ole saatavana tuotantomalleihin. Kaikki esitettyjen teknisten järjestelmien ja toimintojen mahdolliset käyttötavat ovat esimerkkejä toiminallisuuksista, ja niiden mahdollinen käyttöönotto riippuu kunkin maan vastaavista laeista ja säännöksistä.
3
Esitetyt automatisoidut ajotoiminnot ovat parhaillaan kehitteillä olevia teknologioita, jotka toimivat vain järjestelmän rajoissa. Niitä ei ole saatavana tuotantomalleihin. Kaikki esitettyjen teknisten järjestelmien ja toimintojen mahdolliset käyttötavat ovat esimerkkejä toiminallisuuksista, ja niiden mahdollinen käyttöönotto riippuu kunkin maan vastaavista laeista ja säännöksistä.