Tulevaisuuden liikkuvuutta | Audi
Audi urbansphere -konseptiauto takaviistosta

Audi urbansphere -konseptiauto¹

Aika ja tila uudelleenmääriteltynä.

Sopusoinnussa huomisen liikkuvuuden kanssa

Täyssähköinen Audi urbansphere¹ on sphere-sarjan kolmas, ja tähän mennessä suurin konseptiauto. Audi urbansphere on suunniteltu liikkumaan soljuvasti läpi suurkaupunkien ruuhkien. Ylellinen sisustus sekä uudenlaiset digitaaliset ominaisuudet ja palvelut antavat vihjeen tulevaisuuden liikkuvuuden tarjoamista mukavuuksista.

Akseliväli

3,4

metriä

Selkänojan suurin kallistuskulma

60

astetta

Akkumoduulin energiasisältö

120

kWh

Audi urbansphere -konseptiauto sivulta

Audi urbansphere -konseptiauto¹: Uudenlainen liikkumisratkaisu suurkaupunkeihin

Audin uusin konseptiauto tarjoaa yksilöllistä mukavuutta osana ensiluokkaista ja monipuolista matkustuskokemusta.

Katso lisää
 • Hero1_urbansphere_2022_4071_RGB_1920x1080.jpg
  Audi urbansphere -konseptiauto¹

  Konseptiautossa yhdistyy ylellisen tilava sisustus ja digitaaliset ominaisuudet. Jokainen tuuma on harkiten suunniteltu, niin sisältä kuin ulkoakin.

  Katso lisää
 • 883x496_Heroe-1.jpg
  Audi grandsphere -konseptiauto¹

  Audin näkemys huomisen touring-autosta on automatisoitu² ja täyssähköinen, sekä tarpeeksi tilava mukaansatempaaviin kokemuksiin.

  Katso lisää
 • 1920x1080-desktop-PB21-Hype-Sports-Transformation-10221B01_videovorschaubild.jpg
  Audi skysphere -konseptiauto¹

  Kaksi erityyppistä ajokokemusta samassa autossa. Audin ensimmäinen sphere-konseptiauto yhdistää tekniikan ja muotoilun ennennäkemättömällä tavalla.

  Katso lisää
Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto sivukuva

Huomisen Avant: Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹

Katse tulevaisuuteen. Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on uusin lisäys Audin tulevaan sähköiseen e-tron -mallisarjaan.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto edestä

Uudenlainen valaistustekniikka

Valon kosketus: Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ käyttää valaistusta järjestelmällisesti suunnittelu- ja viestintäelementtinä. Valon heijastuksen hyödyntäminen ja kolmiulotteiseen arkkitehtuuriin perustuvat digitaaliset OLED-elementit esittelevät hämmästyttävällä tavalla, miltä autojen sisä- ja ulkovalaistuksen tulevaisuus voi näyttää.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto takaa

Innovatiivinen alusta ja huomiota herättävä muotoilu

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on rakennettu uudelle PPE-alustalle (Premium Platform Electric), joka on suunniteltu täyssähköautoille, ja mahdollistaa auton koko pohjan hyödyntämisen akkuja varten. Tasaisen pohjan ansiosta Audin suunnittelijoilla on vapautta luoda ja toteuttaa merkin lupaus dynaamisuudesta ja jokapäiväisestä käytännöllisyydestä auton muotoilussa.

Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ on suunniteltu tulevaisuutta ajatellen, jokaista yksityiskohtaa myöten. Se kehittää Audin nykyistä muotoilua, ja lisää e-tron-mallistolle tunnusomaisia elementtejä, kuten rohkean e-tron Singleframe -etusäleikön. Suunnittelussa keskitytään urheilullisiin mittasuhteisiin, hienovaraisiin muotoihin ja tehokkaaseen aerodynamiikkaan.

 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  Huomisen Avant

  Audi A6 -perheen tulevaisuus on täysin sähköinen. Uusi Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto¹ antaa ensituntumaa tulevaisuuden sähköautoilusta jo nyt.

  Katso lisää
 • 1920x1080-desktop-E6-Showcar-07821B01.jpg
  Johdonmukaista ajattelua

  Audi A6 e-tron -konseptiauto¹ tarjoaa esimakua tulevaisuuden täysin sähköiseen executive-luokkaan. Tutustu uudenlaiseen premiumiin ja lue lisää neliovisesta Sportback-konseptiautosta.

  Katso lisää

Edistys kertaa neljä

Jos haluat mennä eteenpäin, sinun on rikottava rajoja, muutettava osaa maailmasta - ja inspiroitava prosessiin osallistuvia ihmisiä. Tämän saavuttamiseksi me Audilla määrittelemme edistyksen neljällä osa-alueella: kestävä kehitys, muotoilu, digitalisaatio ja suorituskyky.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Ota vastuuta

  Toimi kestävämmin ja muokkaa ajatteluasi täysin uusiksi prosessin aikana. Toimitusketjusta yritysrakenteeseen. Kestävän kehityksen suhteen jokaisen osa-alueen panos on tärkeä.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Luo huominen itse

  Design merkitsee meille paljon enemmän kuin pelkkää autojen suunnittelua. Haluamme avata tilaa uusille, kiehtoville kokemuksille - ja yksinkertaistaa ihmisten jokapäiväistä elämää.

  Katso lisää
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitalisoi liikkuvuus

  Digitalisaatio on avain huomisen liikkuvuuteen. Monet asiat tulevat mahdolliseksi digitaalisten kanavien kautta – avaten kiehtovia polkuja tulevaisuuteen.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Riko rajoja

  Se, mikä tuntui mahdottomalta ennen, voi yhtäkkiä toteutua - kun ihmiset kyseenalaistavat olemassa olevat rajat ja uskaltavat kokeilla jotain uutta.

  Katso lisää
1
Esitetty auto on konseptimalli, jota ei ole saatavana tuotantoautona.
2
Esitetty auto on konseptimalli, jota ei ole saatavana tuotantoautona. Esitetyt automatisoidut ajotoiminnot ovat parhaillaan kehitteillä olevia teknologioita, jotka toimivat vain järjestelmän rajoissa. Niitä ei ole saatavana tuotantomalleihin. Kaikki esitettyjen teknisten järjestelmien ja toimintojen mahdolliset käyttötavat ovat esimerkkejä toiminallisuuksista, ja niiden mahdollinen käyttöönotto riippuu kunkin maan vastaavista laeista ja säännöksistä.