• Q7 TFSI e
  Q7 TFSI e
  Hinta: alkaen 84 700,10 EUR

  Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,9–3,2 l/100km | Sähkö: 25,2–23,9 kWh/100 km

  CO2-päästöt, yhdistetty: 88–72 g/km

Audi Progress > Audi Finland
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Yksityisleasing

Katsomme samaa maailmaa.
Mutta näemme sen monin tavoin.

Meitä innostaa maailman näkeminen erilaisin silmin. Siksi omistamme jokaisen hetken tulevaisuuden muovaamiseen. Viemme maailmaa joka päivä hieman eteenpäin – ideoillamme, intohimollamme sekä visioillamme liikkuvuuden tulevaisuudesta.

00:00 | 00:00

Visiomme

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
AUDI_Brandcampaign_AIME_sRGB_1920x1080px_AUDI_04_03_final.jpg
AUDI_Brandcampaign_AIME_sRGB_1920x1080px_AUDI_04_03_final.jpg
 • AI:ME ja muut konseptiautomme esittävät, miltä liikkuvuuden tulevaisuus voi näyttää.

 • Uuden Audi Q5:n⁴ lisävarusteena saatavat OLED-takavalot³ on jaettu yksittäin ohjattaviin kolmiulotteisiin segmentteihin. Näin saadaan aikaan vaikuttava lopputulos ja personoidut valoilmeet.

 • Tulevaisuus on sähköinen. Täyssähköautot, kuten Audi e-tron Sportback², ovat uusia kumppaneita päivittäiseen ajoon.

 • Audi e-tron Sportbackissa sporttinen coupé-muotoilu yhdistyy vaikuttavaan tehoon (300 kW) ja jopa 445 (WLTP) kilometrin toimintamatkaan⁶.

 • Vaikuttavaa RS-suorituskykyä. Mestarillinen suunnittelun taidonnäyte: Audi RS Q8⁵

 • Uusi Audi Q5⁴ – ensiluokkainen yhdistelmä urheilullisuutta ja joka päivän käytännöllisyyttä.

 • Audi RS 7 Sportback on ilmeikäs ja omaleimainen: dynaaminen, leveä etuosa ja Audin Singleframe-säleikkö viestivät V8 TFSI -moottorin raa’asta voimasta.

 • Kaikki alkaa aina ideasta – ja tyhjästä valkoisesta paperista. Audin suunnittelijat muovaavat Audin visiota huomispäivän liikkuvuudesta ajatuksillaan, suunnitelmillaan ja näkemyksillään.

Uusia näkökulmia

Audi

Missä toiset näkevät kauniin muodon. Me näemme luonteen.

Muodot, materiaalit ja teknologiat määrittelevät jokaisen Audin luonteen. Ja jokaisen sähköisen Audi-mallin luonne näkyy myös sen muotoilussa. Lue lisää Audi e-tron Sportbackin muotoilusta ja ominaisuuksista.2

Tutustu tarkemmin
Audi

Missä toiset näkevät uuden valon. Me näemme uuden suunnan.

Kirkkaampi, monipuolisempi ja entistä energiatehokkaampi: lisävarusteena saatava uuden Audi Q5:n4 digitaalinen OLED-teknologia3 on ensimmäinen laatuaan. Se näyttää, mitä valolla voi tehdä ajoneuvojen suunnittelussa.

Tutustu tarkemmin
Audi

Jotkut näkevät nopeuden. Me näemme teknisen suunnittelun.

Katumaasturin runko, coupén profiili ja urheiluauton geenit: Tutustu uuteen Audi RS Q8:aan5, suunnittelun mestariteokseen.

Tutustu tarkemmin
Audi

Jotkut näkevät muutoksen. Me näemme mahdollisuuden.

Ympäröivä maailma ja liikkuvuus ovat muuttumassa. Me näemme muutoksessa tilaisuuksia tarjota entistä parempia ratkaisuja ajamiseen. Tutustu tarkemmin uusimpiin e-tron-malleihin.

Tutustu tarkemmin
Audi

Jatka tutustumista – #FutureIsAnAttitude

Perehdy kokonaisuuteen: aiheisiin, teknologioihin ja ideoihin, jotka kuvaavat Audin näkemystä tulevaisuudesta.

Katso lisää
1
Polttoaineenkulutus ja päästötiedot on laskettu WLTP-mittausmenetelmien mukaan.
2
Yhdistetty virrankulutus1: 25,1–21,4 kWh/100 km, yhdistetyt CO2-päästöt1: 0 g/km (e-tron Sportback 50 quattro)
3
Osa esitellyistä tai kuvauksessa mainituista varusteista on lisävarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Yksityiskohtaiset tiedot maakohtaisista vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä.
4
Yhdistetty polttoaineenkulutus1: 6,4 l/100 km, yhdistetyt CO2-päästöt1: 167 g/km (Q5 Business Advanced 40 TDI 150 kW MHEV quattro S tronic)
5
Yhdistetty polttoaineenkulutus1: 13.7 l/100 km, yhdistetyt CO2-päästöt1: 312 g/km (RS Q8 quattro tiptronic 4.0 V8 441 kW MHEV)
6
Suurin mahdollinen arvo edellyttää Efficiency-ajotilaa ilmastointi ja lämmitys kytkettyinä pois päältä. Lisävaatimuksena on käyttö kaupunkiliikenteessä yli 5 °C:n lämpötilassa 19 tuuman vakiorenkailla.
Plug-in hybrid -mallien kulutus ja täyssähköautojen toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus/toimintamatka vaihtelee riippuen mm. akkukapasiteetista, laataamistiheydestä, ajotyylistä, sähkövarusteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja tavaran määrästä, valitusta ajoprofiilista ja tieprofiilista.