Tulevaisuuden liikkuvuutta | Audi
Audi RS Q e-tron

Uusi aikakausi

Tulevaisuuden liikkuvuus ei ole riippuvainen pelkästään tekniikasta. Uusia ideoita, muotoja tai tilakonsepteja inspiroi aina läheinen vuorovaikutus ihmisten kanssa. Siksi haluamme antaa sinulle käsityksen Audin maailmasta –näyttääksemme sinulle, mikä liikuttaa ja inspiroi meitä tulevaisuudessakin.

Video
Audi skysphere concept, avattava pehemä katto kiinni, pitkällä akselivälillä “Gran Touring” -tilassa

Tulevaisuus muotoutuu

Haluaisitko katsoa tulevaisuuteen? Tee se. Konseptiautomme on kehitetty vastaamaan huomisen liikkuvuuskysymyksiin. Loppujen lopuksi nämä ovat juuri niitä kysymyksiä, jotka vievät meitä eteenpäin nytkin. Kuinka ajoneuvosta tulee vuorovaikutteinen tila? Mihin innovaatioihin ja materiaaleihin voisi kiinnittää tarkempaa huomiota? Koe se itse konseptiautojemme kanssa.

Video
 • 883x496-skysphere_2021_3378_sRGB.jpg
  Koe tulevaisuus Audin kanssa

  Katso näkemyksemme premium-luokan liikkuvuuden tulevaisuudesta ja tutustu kiehtoviin konseptiautoihin.

  Katso lisää
 • 883x496-skysphere_2021_3371_sRGB.jpg
  Interaktiivinen tila ja ”kiehtovien elämysten alusta”

  Audi skysphere concept¹ on Audin uuden konseptiautoperheen ensimmäisen jäsen.

  Katso lisää
 • 883x496_Heroe-1.jpg
  Tulevaisuuden ylellisyyttä

  Audi grandsphere concept¹ on toinen auto Audin visionääristen konseptiautojen sarjassa, tarjoten Audin tulkinnan tulevaisuuden sedanista.

  Katso lisää
Audi RS Q e-tron, Dakar Rallyyn suunniteltu malli

Moottoriurheilun uusi aika

Moottoriurheilu kirjoittaa historiaa − ja myös tulevaisuutta. Testaamme ja siirrämme rajoja kilpailuissa. Monia teknisiä ratkaisuja voidaan testata ensin kilparadoilla ja hyödyntää myöhemmin sarjatuotannossa. Tätä tarkoitamme edistyneisyydellä, jota Audi ja Audi Sport brändeinä edustavat.

Video
 • 883x496_M01_DAKAR38207_wf10.jpg
  Haaste vastaanotettu

  Yhtäältä intohimo, toisaalta pyrkimys täydellisyyteen. Juhli voittoja ja opi tappioista. Kaikki tämä vie meitä eteenpäin. Koe Audi Sportin maailma.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-rallye_dakar_seebach-11521B01.jpg
  ”Äärimmäisyys kiehtoo meitä”

  Audi kisasi Dakar-rallissa uuden Audi RS Q e-tronin¹ kanssa tammikuussa 2022. Audi Sportin toimitusjohtaja Julius Seebach puhuu rohkeudesta uskaltaa kokeilla jotain uutta.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-oliver-hoffmann-11921C01.jpg
  ”Enemmän kuin pelkkä slogan”

  Miten “Vorsprung” (suomeksi ”etumatka”) voidaan kääntää uuden aikakauden liikkuvuudelle sopivaksi? AUDI AG:n teknisen kehityksen johtokunnan jäsen Oliver Hoffmann kertoo, mitä tämä lupaus merkitsee hänelle.

  Katso lisää

Edistys kertaa neljä

Jos haluat mennä eteenpäin, sinun on rikottava rajoja, muutettava osaa maailmasta - ja inspiroitava prosessiin osallistuvia ihmisiä. Tämän saavuttamiseksi me Audilla määrittelemme edistyksen neljällä osa-alueella: kestävä kehitys, muotoilu, digitalisaatio ja suorituskyky.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Ota vastuuta

  Toimi kestävämmin ja muokkaa ajatteluasi täysin uusiksi prosessin aikana. Toimitusketjusta yritysrakenteeseen. Kestävän kehityksen suhteen jokaisen osa-alueen panos on tärkeä.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Luo huominen itse

  Design merkitsee meille paljon enemmän kuin pelkkää autojen suunnittelua. Haluamme avata tilaa uusille, kiehtoville kokemuksille - ja yksinkertaistaa ihmisten jokapäiväistä elämää.

  Katso lisää
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitalisoi liikkuvuus

  Digitalisaatio on avain huomisen liikkuvuuteen. Monet asiat tulevat mahdolliseksi digitaalisten kanavien kautta – avaten kiehtovia polkuja tulevaisuuteen.

  Katso lisää
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Riko rajoja

  Se, mikä tuntui mahdottomalta ennen, voi yhtäkkiä toteutua - kun ihmiset kyseenalaistavat olemassa olevat rajat ja uskaltavat kokeilla jotain uutta.

  Katso lisää
Nainen seisoo Audi RS e-tron GT -mallin vieressä futuristisen arkkitehtuurin ympäröimänä

Tulevaisuus on jo täällä

Audi RS e-tron GT ei ole pelkästään poikkeuksellista muotoilua ja vaikuttavaa sähköistä suorituskykyä. Tämä Gran Turismo tulkitsee uudelleen hienostunutta urheilullisuutta - ja esittelee tyylin, joka määrittää brändiä tulevaisuudessa.

2Audi RS e-tron GT: Sähkön kulutus yhdistetty (WLTP): 21,7–20,6 kWh/100 km, CO2-päästöt yhdistetty: 0–0 g/km

Audi RS e-tron GT -esittely
1
Esitetty auto on konseptiauto, jota ei ole saatavana tuotantoversiona.
2
Plug-in hybridit ja täyssähköautot: Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.