Mallisto | Sähköautot ja hybridit | Audi Finland
Mallisto

Mallisto

Sähköauto- ja hybridimallisto

Saatavilla on upea valikoima Audin täyssähköautoja ja ladattavia hybridimalleja, ja mallisto täydentyy edelleen. Investoimme sähköautoilun tulevaisuuteen 10 miljardia euroa vuoteen 2025 mennessä.

Vuoteen 2025 mennessä meillä on 30 uutta sähköautomallia ja kaikkien Audin tehtaiden on määrä olla hiilineutraaleja¹. Vuodesta 2026 lähtien Audi lanseeraa ainoastaan täyssähköisiä malleja.
Tutustu Audin sähköautoihin ja hybrideihin alapuolella.

Mikä on e-tron?

Mikä on e-tron?

e-tron on Audin sähköautomallisto. Toisin kuin bensiini- tai dieselkäyttöiset moottorit, täyssähköisten autojen moottorit ovat sähköakkukäyttöisiä, joten voit ajaa hiilineutraalisti. Akku on ladattavissa kätevästi monin eri tavoin, kotona tai tien päällä.

Kaikki mitä voit toivoa Audiltasi. Lisänä kaikki sähköautoilun edut.

Täyssähköiset e-tron-mallit

 • Mallisto_content_q4-e-tron_883x496.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Täyssähköinen monitaituri: Muotoilultaan mallikelpoinen Audi Q4 e-tron on Audi-sähköautojen seuraava merkittävä kehitysaskel. Täyssähköinen, vaikuttava ja valmis arkikäyttöön jopa 520 km:n² toimintamatkallaan (Audi Q4 40 e-tron SUV).

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q4-sportback_e-tron_883x496.jpg
  Audi Q4 e-tron Sportback

  Urheilullinen ja täyssähköinen malli, jonka toimintamatka on jopa² 529 km (Audi Q4 40 e-tron Sportback). Audi Q4 Sportback e-tronin edistykselliset sisätilat pursuavat teknisiä innovaatioita, urheilullisuutta ja toiminnallisuutta.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q8_e-tron_883x496.jpg
  Audi Q8 e-tron

  Uusi. Tyylikäs. Edistyksellinen. Tulevaisuuteen katsova. Täysin sähkökäyttöinen Q8 e-tron on kaikkea, mitä voit Audilta odottaa: jopa 408 hevosvoimaa ja toimintamatka² jopa 582 km yhdellä latauksella.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q8_sportback_e-tron_883x496.jpg
  Audi Q8 e-tron Sportback

  Huipputyylikäs. Täysin sähkökäyttöinen. Ilmeeltään veistoksellisen ja coupémaisen e-tron Sportbackin toimintamatka² on jopa 600 km yhdellä latauksella, eikä auto synnytä lainkaan lähipäästöjä.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_e-tron_gt_883x496.jpg
  Audi e-tron GT quattro

  Audi e-tron GT valmistetaan Saksassa legendaarisen Audi R8:n rinnalla Böllinger Höfen tehtaalla, jossa upeat yksityiskohtien arvostus yhdistyy tarkkuuteen ja laatuun. Nauti jopa 481 km:n toimintamatkasta² tällä mallilla, joka edustaa ainutlaatuista edistyksellisyyttä ja mukavuutta.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_rs_e-tron_gt_883x496.jpg
  Audi RS e-tron GT

  Audi Sport -tuoteperheeseen kuuluvassa Audi RS e-tron GT:ssä on gran turismon akseliväli ja ilme, ja auto on kuin kotonaan tien päällä ja kotikulmilla. Toimintamatka² on jopa 465 km.

  Malliesittely
Mikä on ladattava hybridi?

Mikä on ladattava hybridi?

Ladattavissa hybridiautoissa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Sähkömoottorin käyttämä akku ladataan kytkemällä se virtalähteeseen auton ollessa paikallaan. Audin ladattavat hybridit tunnistaa TFSI e -mallimerkinnastä.

Audin ladattavien hybridimallien valikoima kasvaa jatkuvasti. Kaikissa malleissa taloudellinen sähkömoottori yhdistyy Audin polttomoottorin suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Autoissa on kolme ajotilaa: täyssähköajo, polttomoottorikäyttö ja näiden automaattinen yhdistelmä.

Ladattavat hybridit (TFSI e)

 • Mallisto_content_a3_tfsie_883x496.jpg
  Audi A3 Sportback TFSI e

  Ensiluokkainen kompakti kohtaa hybridin. Ensiluokkaisessa kompaktissa A3 -mallissa huippusuorituskyky yhdistyy taloudellisuuteen ja mukavuuteen. Täyssähköajolla toimintamatka² on jopa 63 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a6_sedan_tfsie_883x496.jpg
  Audi A6 Sedan TFSI e

  Audi A6 Sedan TFSI e:ssä ladattavan hybridin ominaisuudet yhdistyvät huipputeknologiaan ja linjakkuuteen. Täyssähköajolla mallin toimintamatka² on jopa 70 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a6_avant_tfsie_883x496.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e

  Innovatiivinen pistokehybridi Audi A6 Avant TFSI e quattro tarjoaa täydellistä ajamisen iloa ja jopa 67 km:n toimintamatkan² täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a7_tfsie_883x496.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e

  Tässä mallissa yhdistyvät suuremman kokoluokan coupén ilme ja innovatiivisen pistokehybridin ominaisuudet. A7 Sportback TFSI e kääntää päät, missä liikkuukin. Toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 66 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a8_tfsie_883x496.jpg
  Audi A8 TFSI e

  Erinomaista suorituskykyä, edistynyttä teknologiaa ja klassista hienostuneisuutta. Uusi Audi A8 TFSI e -lippulaivamalli tarjoaa vertaansa vailla olevan Audin lataushybridikokemuksen ilman kompromisseja. Toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 58 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_a8_l_tfsie_883x496.jpg
  Audi A8 L TFSI e

  Ainutlaatuista ylellisyyttä, erinomaista mukavuutta ja digitaaliset teknologiat. Yhtä vaikuttava on Audi A8 L TFSI -pistokehybridi, jossa taloudellinen sähkömoottori yhdistyy tehokkaaseen polttomoottoriin ja jopa 57 km:n toimintamatkaan² täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q3_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q3 TFSI e

  Koe sähköisen voimansiirron ja polttomoottorin dynaaminen yhdistelmä, joka tarjoaa vakuuttavaa suorituskykyä ja taloudellisuutta. Toimintamatka² on jopa 48 km täyssähköajolla.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q3_sportback_tfsie_883x496.jpg
  Q8 Q3 Sportback TFSI e

  Voimakkaat ja tarkoin harkitut yksityiskohdat – Q3 Sportback TFSI e tarjoaa tehokkaan polttomoottorin yhdistettynä sähkömoottoriin. Täyssähköajolla toimintamatka² on jopa 48 km. Päätät itse, minkä eri ajotiloista valitset.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q5_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q5 TFSI e

  Audin ladattava hybridimalli Q5 TFSI e tarjoilee kaikki sähköautoilun edut ja jopa 62 km:n toimintamatkan² täyssähköajolla – ja lisäksi bensiinimoottorin käytännöllisyyden.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q5_sportback_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e

  Huippuluokan katumaasturi, jossa on coupémainen kattolinja ja reilut sisätilat. Q5 Sportback TFSI e on suorituskyvyltään vaikuttava, tilasta ja tyylistä tinkimättä, ja toimintamatka² on täyssähköajolla jopa 61 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q7_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q7 TFSI e

  Innovatiivinen ladattava hybriditeknologia, upeat tilaratkaisut ja urheilullinen ilme – Audi Q7 TFSI e on ylellinen ja innovatiivinen perheille sopiva auto, jonka toimintamatka² täyssähköajolla on jopa 55 km.

  Malliesittely
 • Mallisto_content_q8_tfsie_883x496.jpg
  Audi Q8 TFSI e

  Vaikuttava ulkoasu. Huipputaloudellinen. Edistynein coupémainen katumaasturimme, jossa valittavissa polttomoottorikäyttö, täyssähköajo, jolloin toimintamatka² on jopa 52 km, tai älykäs yhdistelmäajo.

  Malliesittely

Konseptiautot

 • Hero1_urbansphere_2022_4071_RGB_1920x1080.jpg
  Audi urbansphere -konseptiauto

  Täyssähköinen Audi urbansphere -konseptiauto on järjestyksessään kolmas ja toistaiseksi suurin konseptiauto sphere-mallistossa. Audi urbansphere on suunniteltu liikkumaan soljuvasti läpi suurkaupunkien ruuhkien. Ylellinen sisustus sekä uudenlaiset digitaaliset ominaisuudet ja palvelut antavat maistiaisen tulevaisuuden liikkuvuuden tarjoamista mukavuuksista.

  Lue lisää
 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  Audi A6 Avant e-tron -konseptiauto

  Audi rakentaa laadukkaan liikkumisen tulevaisuutta. Täyssähköisessä A6 Avant e-tron -konseptiautossa yhdistyvät tunteisiin vetoava ja dynaaminen muotoilu sekä edistyksellinen teknologia.

  Lue lisää
 • 1920x1080-desktop-PB21-Hype-Sports-Transformation-10221B01_videovorschaubild.jpg
  Audi skysphere -konseptiauto

  Ei pelkkä auto vaan kokemus. Audi skysphere -konseptiautossa toteutuu visio, jossa rentoutusta, yhteyksiä ja viestintää tarjoileva ensiluokan viihdekeskus yhdistyy ajettavaan ajoneuvoon – tai ajoneuvoon, joka huolehtii itse ajamisesta.

  Lue lisää
 • 883x496_Heroe-1.jpg
  Audi grandsphere -konseptiauto

  Kun sähköautoilun tuoma vapaus yhdistetään automaattiajoon, auton suunnittelu mullistuu täysin. Audi grandsphere mullistaa matkustamon käsitteen ja muuntaa sen yksilölliseksi tilaksi, joka edustaa tulevaisuuden liikkuvuutta.

  Lue lisää
Varaa koeajo

Kokeile itse.

Jos olet valmis ottamaan kehitysaskeleen, olemme apunasi.

Varaa koajo
1
Audi näkee hiilineutraaliuden tilana, jossa niistä Audin tuotteista ja toiminnasta aiheutuvista hiilidioksidipäästöistä, jotka ovat jäljellä kaikkien muiden hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi käytettyjen keinojen jälkeen, ja/tai päästöistä, joita ei voida toistaiseksi välttää, hiilidioksidipäästöistä, jotka kuuluvat toimitusketjun, Audi-ajoneuvojen valmistuksen ja kierrätyksen piiriin, tarjotaan vähintään määrällistä kompensaatiota vapaaehtoisten ja maailmanlaajuisesti toteutettavien hankkeiden välityksellä. Ajoneuvon käyttövaiheen (alkaen siitä, kun ajoneuvo toimitetaan asiakkaalle) aikaisia hiilidioksidipäästöjä ei oteta huomioon.
2
Toimintamatkaan vaikuttavat varustetaso ja lisävarusteet. Kaikki ajoneuvot testataan WLTP-testimenetelmien mukaisesti. Ilmoitetut arvot on tarkoitettu vain vertailua varten; vertaa polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen arvoja vain muihin sellaisiin autoihin, jotka on testattu samalla testimenetelmällä. Nämä arvot eivät välttämättä kuvasta todellisia ajamisen aikaisia arvoja, joihin vaikuttavat monet tekijät, muun muassa tehdasasenteiset lisävarusteet, asennetut varusteet (rekisteröinnin jälkeen), vaihtelevat sää-, tie- ja liikenneolosuhteet, yksilöllinen ajotapa, auton kuorma, auton kunto, järjestelmien, kuten ilmastoinnin, käyttö (ja sähköautojen osalta lataustaso matkan alkaessa sekä akun ikä ja kunto). Sähköautojen arvot on kirjattu sen jälkeen, kun akku on ladattu täyteen. Sähköautot tarvitsevat sähkövirtaa lataamista varten. Nollapäästöt ajon aikana.