Säästö > Sähköautot ja hybridit > Audi Finland
Audin tulevaisuus on sähköinen

Säästöä sähköautolla

Audin tulevaisuus on sähköinen.
Liitytkö joukkoomme?

Aina kun ajat sähköautoa, voit säästää vuosittaisissa polttoaineenkustannuksissa – puhumattakaan hiilijalanjäljestäsi. Säästölaskurimme avulla saat selville, onko e-tron sinulle sopiva vaihtoehto.

Mitä säästöjä sähköautolla saavutetaan?

Täyssähköauto alentaa käyttövoimakuluja ja minimoi CO2-päästöjä kokonaisvaltaisesti. Oheisella laskurilla voit arvioida* Audi e-tronin mukanaan tuomia säästöjä bensiini- ja dieselkäyttöisiin autoihin verrattuna.

Syötä laskuriin vuotuiset ajokilometrit, keskimääräiset bensiininkulutus- ja -kustannustiedot ja anna laskurin hoitaa loput.

Monenlaista säästöä sähköautoilulla

Monenlaista säästöä

Sähköinen autoilu tarjoaa kestävän, taloudellisen ja viisaan tavan liikkuvuuteen.

  • Ympäristöä säästäen: Sähköllä ajettaessa hiilidioksidipäästöt ovat 0 g/km.
  • Etua autoverossa: Suomessa autovero lasketaan CO2-päästöihin perustuen, joten sähkön vaikutus näkyy jo suoraan auton hankintahinnassa.
  • Pienempi verutusarvo: Päästöttömyys alentaa työsuhdeauton verotusarvoa.
  • Helppo ja edullinen kotilataus: Sähkö on käyttövoimana edullista. Yösähkön käyttö pienentää kustannuksia entisestään.
*Laskuri on suuntaa antava. Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
Säästölaskurin tarkoitus on havainnollistaa eri käyttövoimien kulueroja yleisellä tasolla. Yksikköhintoja voi muokata kyseisissä kentissä. Laskuri ei huomioi muita kuluja, kuten huolto- ja vakuutuskuluja tai vuotuisia ajoneuvoveroja.