Alkuperäisosat ja lisävarusteet | Omistaminen ja huolto | Audi
Alkuperäisosat ja lisävarusteet

Alkuperäisosat ja lisävarusteet

Alkuperäisesti Audi

Omaan autoosi parhaiten sopivat osat ja varusteet hankit aina luotettavasti ja varmasti omasta Audi-liikkeestäsi. Samalla varmistat, että niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja täyttävät Audin korkeat laatuvaatimukset.

Tarkka mallikohtainen sopivuus, pitkä kestoikä sekä korkea laatu yhdessä takaavat luotettavan toiminnan ja turvallisen käytön. Audi Genuine Accessories -tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Audi-lisävarusteet

Audi-lisävarusteet

Laadukkailla ja täydellisesti sopivilla alkuperäisillä lisävarusteilla voit täydentää autoasi. Suosituimpia lisävarusteitamme ovat kuljetustarpeisiin liittyvät varusteet kuten kattotelineet sekä auton sisätilojen suojaamiseen tarkoitetut kumi- ja kaukalomatot.

Audin alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu sopimaan juuri sinun autoosi. Ne luovat uusia mahdollisuuksia auton käyttöön ja kuljettamiseen sekä tuovat lisää näyttävyyttä.

Lisätietoja mallikohtaisista varusteista sekä Audi lifestyle -tuotteista ja hinnoista saat lähimmästä Audi-liikkeestä.

Katso lähin Audi-liike
Audi lisävarustekatalogi

Audin koko lisävarustevalikoiman löydät Audin englanninkielisestä katalogista. Voit tilata kaikki katalogin tuotteet Audi-liikkeistä.

Huom! Katalogin hinnat ovat suuntaa antavia, sillä ne poikkeavat Suomen hinnoista rahdin ja arvonlisäveron takia.

Lisävarusteiden toimitusaika on 1–3 viikkoa.

Katso Audin lisävarustekatalogi

Audi alkuperäisosat

Lasit, valot ja näkyvyys

Lasit, valot ja näkyvyys

Audin alkuperäisillä laseilla, Aero-pyyhkijänsulilla ja valoilla näet ja tulet nähdyksi.

Muista myös Audin alkuperäinen lasinpesuneste. Audin alkuperäinen lasinpesunesteen koostumus suojaa myös tuulilasia ja sen pesulaitetta jäätymiseltä ja kalkkeutumilta, eikä se jätä jälkiä auton maalipintaan.

Koriosat ja maalit

Koriosat ja maalit

Audin alkuperäiset koriosat ovat autosi peruspilareita ja ne suojaavat sinua ja matkustajiasi ympäristövaikutuksilta ja onnettomuuden sattuessa. Jotta Audisi näyttäisi uudelta myös naarmun saatuaan, alkuperäiset maalimme saavat sen uuteen loistoon.

Akut

Akut

Käynnistysakkumme tuottaa mallisi tarvitseman määrän energiaa. Sitä käytetään moottorin käynnistykseen, start-stop-järjestelmään, sekä lisämukavuuksiin, kuten seisontalämmitykseen, radioon ja kaikkiin muihinkin toimintoihin, jotka tekevät ajostasi mukavampaa. Saatavana kaikkiin Audi-malleihin.

Jarrut

Jarrut

Alkuperäiset Audin jarruosat toimivat yhdessä jarrujärjestelmän kanssa. Laadulla, joka ylittää lakisääteisen jarrunormin ECE-R90.

Audi-jarrut on mukautettu autosi moottoritehon, painon ja huippunopeuden mukaan. Etusi: pitkä käyttöikä, jarrutusmukavuus ja vähäinen kuluminen.

Moottorit: Hammashihnat ja sytytystulpat

Moottorit: Hammashihnat ja sytytystulpat

Vältä vierastuotteiden ja sopimattomien materiaaliyhdistelmien aikaansaamat moottorivauriot ja käytä taattua Audi-laatua. On sitten kyse sytytystulpista, hammashihnoista, voitelusta tai pakkasnesteestä – alkuperäisosista iloitsee sekä moottori että vaihteisto.

Hammashihna on kestävä ja muotonsa pitävä: lasi- ja muovikuidun ja kulutusta kestävän pinnoitteen ansiosta äärimmäisissäkin lämpötiloissa.

Sytytystulpat huolehtivat mukavuudesta ja pienemmästä kulutuksesta: tasainen käynti ja sytytyskipinän tarkka sijainti palotilassa.

Moottoriöljy, jarruneste, jäähdytysneste

Moottoriöljy, jarruneste, jäähdytysneste

Audin moottoriöljy mahdollistaa parhaan suorituskyvyn. Sopiva öljy on kuin nestemäinen osa, joka täydentää moottoria, suojaa sitä ja mahdollistaa parhaan suorituskyvyn.

Audin alkuperäinen LongLife III moottoriöljy
- Normien 504.00 ja 507.00 mukaisille moottoreille.
- Säästää polttoainetta: Pienempi kitka parantaa energiatehokkuutta – ja pidentää moottorin kestoikää.
- Pidempi öljynvaihtoväli: Hyvän pitkän aikavälin vakauden, alhaisen tuhkapitoisuuden ja viskositeetti-indeksin 5W-30 vuoksi – sopii myös hiukkassuodattimella varustettuihin dieselajoneuvoihin.

Audin alkuperäinen LongLife IV moottoriöljy
- Täyttää uuden sukupolven hiukkassuodattimella varustettujen ja pidemmän huoltovälin omaavien bensiini- ja dieselmoottoreiden kaikki vaatimukset.
- Normien 508.00 ja 509.00 mukaisille moottoreille.
- Suojaa moottoria: alhaisen tuhkapitoisuuden ja viskositeetti-indeksin 0W-20 ansiosta, joka huolehtii oikeasta koostumuksesta kylmissäkin lämpötiloissa.
- Sopii lyhyille ajomatkoille: Öljyn kitka ja vastus moottorissa ovat pienemmät.

Alkuperäinen Audin jäähdytysneste
- Audin alkuperäinen jäähdytysneste jäähdyttää moottoria luotettavasti jopa voimakkaan rasituksen aikana.

Audin alkuperäinen jarruneste
- Kehitetty yhdessä ajoneuvon jarrujärjestelmän kanssa.

Suodattimet

Suodattimet

Alkuperäiset Audi-suodattimet imevät itseensä vieraita aineita ja keräävät likaa.

Sisätilasuodatin suojaa (hieno-)pölyltä, siitepölyltä, noelta, allergeeneilta, aerosoleilta ja osittain myös otsonilta. Ilmansuodatin tukee polttoaineilmaseoksen tarkkaa annostelua – edellytys tehokkaalle palamiselle, täydelle moottoriteholle ja pienelle polttoaineenkulutukselle.

Allergiasuodatin sitoo itseensä suuren määrän allergeeneja ja estää lisäksi bakteerien ja homesienten kasvun.

Äänenvaimentimet

Äänenvaimentimet

Alkuperäiset Audi-äänenvaimentimet takaavat erinomaiset akustiset vaimennusominaisuudet ja ovat lisäksi korroosion- ja kuumuudenkestäviä.

Laadukkaat materiaalit, kuten jaloteräs ja kosteutta ehkäisevä rakenne takaavat pitkän käyttöiän. Alkuperäisellä Audi-äänenvaimentimella myös alennat virtausvastusta ja pienennät pakokaasujen vastapaineita.

Iskunvaimentimet

Iskunvaimentimet

Alkuperäiset Audi-iskunvaimentimet on sovitettu tarkkaan malliin, alustaan ja avustinjärjestelmiin. Ne huolehtivat rauhallisesta ajosta ja auttavat sinua pitämään auton kaistallaan.

Audi-iskunvaimentimen edut:
Vähentävät tärinää ja tukevat kuljettajaa avustavia järjestelmiä Suojaavat koria ja alustan osia voimakkaalta kulumiselta.