Audi-huolto ja vauriokorjaus | Omistaminen ja huolto | Audi
Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Audi-huolto ja vauriokorjaus

Audi-huollon teema on
”Audi Top Service”.

Audi Top Service syntyy edustamiemme tuotteiden perusteellisesta tuntemisesta, halustamme tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä käyttämistämme alkuperäisistä Audi-varaosista. Merkkihuollettu auto takaa myös sen parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon.

Audin huolto- ja korjaamopalvelut palvelevat sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta.

Huoltovälit ja huoltojen laajuudet

Huoltovälit ja huoltojen laajuudet

Autossasi on varustuksesta ja käyttöolosuhteista riippuen joko kiinteä tai joustava huoltoväli. Kaikki autosi turvallisuuteen liittyvät järjestelmät tarkastetaan korjaamolla ja huolletaan ammattitaidolla. Ajoneuvodiagnoosi tunnistaa auton elektroniikan vikatoiminnot. Huoltolaajuuteen sisältyvät kaikki huoltotyöt, jotka ovat tarpeen autosi käyttö- ja liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi. Huollossa erotellaan öljynvaihtohuollot (esim. jaksohuolto) ja huollot ilman öljyvaihtoa (esim. tarkastushuolto).

Varaa huolto
Plussaa Audi-huollosta

Plussaa Audi-huollosta

Saat Plussaa kaikista valtuutetuista Audi-merkkihuolloista ympäri maan. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää huoltopalveluista Plussa-pisteet talteen.

Saat pisteitä huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä, korjauksista ja varaosista. Muistathan näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojallesi tuodessasi Audisi huoltoon.

Varaa huolto


Muut huoltopalvelut ja tarkastukset


Vauriokorjaus ja kolaritilanteet

Vauriokorjaus ja kolaritilanteet

Valtuutettu merkkihuolto palvelee myös kolaritilanteissa

Korjaamme Suomen parhaalla asiantuntemuksella, alkuperäisillä varaosilla ja nykyaikaisimmilla työkaluilla Audisi vauriot. Tiivis yhteistyö autovalmistajan kanssa takaa meille parhaan osaamisen – myös sähköautojen ja hybridien osalta.

Meillä autosi takuu luonnollisesti säilyy aina ennallaan. Tavoitteemme on, että autosi tulee mahdollisimman nopeasti taas kuntoon. Palvelemme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ohjelista: Vahingon sattuessa
1
Pysy rauhallisena ja huolehdi sekä omasta että muiden turvallisuudesta. Soita tarvittaessa hätänumeroon 112
2
Estä mahdolliset lisäonnettomuudet varoittamalla muita ja viemällä varoituskolmion riittävän matkan päähän.
3
Siirrä ajoneuvot syrjään ja kutsu tarvittaessa hinausauto
4
Selvitä vahinkotilanteen aiheuttaja ja ota ylös sekä auton että kuljettajan tiedot. Vahingot on hyvä kuvata myös tuoreeltaan.
5
Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi.
6
Varaa vahinkotarkastus soittamalla tai verkosta lähimmän toimipisteesi kanssa, tarkastuksen yhteydessä saat sovittua myös korjaukselle ajan.


Etsi lähin vauriokorjaamosi alla olevasta listasta valitsemalla maakunta ja toimipiste.
Ole yhteydessä valitsemasi toimipisteen vauriokorjaamoon.


Vauriokorjauksen palveluita tarjoavat Audi-liikkeet

Audi Liikkumisturva

Audi Liikkumisturva

Audi Liikkumisturva on valtuutettujen Audi-huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu. Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päällä autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Jos matkasi katkeaa syystä tai toisesta, ole välittömästi yhteydessä palvelunumeroon 0800 922 822 tai ota yhteys Liikkumisturvaan autosi online-tiepalvelupuhelu -painikkeella.

Lue lisää Audi Liikkumisturvasta
Audi ErWin

Tekninen tuki Audi-korjaamoille

Audin teknisiin korjausohjeisiin, korjaamolaitteisiin ja erikoistyökaluihin liittyvää teknistä tukea on saatavissa kansainväliseltä Audi ErWin Webshop-sivustolta. ErWin-palvelu on valmistajan ylläpitämä palvelu ja se sisältää pääosin maksullista tietoa.

Siirry Audi ErWin-palveluun
Takata-turvatyynyt

Turvatyynyihin liittyvä takaisinkutsu

Takata-turvatyynyjen maailmanlaajuinen takaisinkutsukampanja vaikuttaa monien muiden autonvalmistajien tavoin myös Audin malleihin. Näitä turvatyynyjä on asennettu Suomeen maahantuotuihin Audeihin vuosina 2005–2018.

Kyseisten autojen omistajia tullaan infoamaan tarvittaessa kirjeitse, mutta VIN-numerohaulla voit tarkistaa ennakkoon, että koskeeko takaisinkutsu omaa autoasi.

Lue lisää