Audi connect | Omistaminen ja huolto | Audi
Koe maailma Audi connectin avulla

Audi connect

Koe maailma Audi connectin avulla

Audi connect yhdistää sinut, autosi, älypuhelimesi ja maailman toisiinsa ja tekee arjesta entistä nautittavampaa. Löydä Audi connectin mahdollisuudet ja edut erilaisten Audi connect -palvelujen ja digitaalisen myAudi-ekosysteemin avulla.

Tutustu Audi connectiin

Audi connect -pakettien tarjoamien monipuolisten digitaalisten palveluiden ja ominaisuuksien ansiosta pysyt tiiviissä yhteydessä Audiisi ja muuhun maailmaan. Olet sitten lomalla, matkalla seuraavaan liiketapaamiseen tai vaikka viikonloppumatkalla – Audi connect -palvelut tukevat sinua matkasi suunnittelun jokaisessa vaiheessa sekä tien päällä: ennen matkaa, sen aikana sekä matkan jälkeen. Pääset määränpäähäsi mukavasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Koe Audi connectin edut jokapäiväisessä elämässä
Miten Audi tekee päivittäisestä elämästäsi helpompaa
Koe Audi connectin ominaisuudet ja palvelut

Löytöretkelle Audi e-tronin avulla

Lukuisat avustavat järjestelmät ja Audi connect -palvelut tekevät ajamisesta energiatehokasta ja huoletonta. Uuden Audi connect e-tron -reittisuunnittelun avulla voit suunnitella reittisi mukavasti kotona älypuhelimella myAudi-sovelluksella, joka tuo ajantasaiset tiedot matkan varrella olevista latauspaikoista suoraan reittisuunnitelmaasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että akku tyhjenisi ennen kuin olet päässyt määränpäähäsi. Audi connect auttaa sinua suunnittelemaan matkasi ja tukee sinua sen aikana.

Tutustu Audi connectin tarjoamiin mahdollisuuksiin Audi e-tronissa
 • 883x496_A_E-TRON_D_191010_en.jpg
  myAudi-sovellus

  myAudi-sovellus yhdistää Audisi jokapäiväiseen elämääsi ja tuo siihen mukavuutta Audi connectin ominaisuuksien ja palveluiden avulla. Henkilökohtaisten palvelujen, kuten älypuhelimella tehtävän auton lukitsemisen ja lukituksen avaamisen, lisäksi voit hakea autoasi koskevia tietoa milloin tahansa ja seurata polttoainemäärää, toimintasädettä, huoltovarauksia ja paljon muuta.

  Lisätietoja
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Aloita myAudin käyttö helposti

  myAudi-portaali on Audi connectin hermokeskus. Sen kautta voit asettaa, hallita ja muokata Audi connect -palvelujesi asetuksia. Rekisteröi itsesi ja autosi myAudiin ja hallitse connect-palvelujasi oman tarpeesi mukaan myAudin kautta tai älypuhelimesi myAudi-sovelluksella. Voit mukauttaa palveluja salasanalla suojatussa osiossa ja tarkastella ajoneuvon tärkeitä tietoja.

  Rekisteröidy
 • liitettavyys_tukinumero_563x317.jpg
  Liitettävyyspalveluiden tuki

  Onko sinulla kysyttävää tai ongelmia liitettävyys-, kuten Audi Connect- tai Function on Demand-palveluihin liittyen?

  Voit olla yhteydessä myAudi 24/7 -tukeen soittamalla: 0800 115044

  Nyt sinulla on myös mahdollisuus olla suoraan yhteydessä valmistajan tukipalveluun.
  Varaa soittoaika alla olevasta linkistä. Palvelu on suomenkielinen.

  Painamalla ajanvarauspainiketta siirryt pois www.audi.fi -sivustolta ulkoisen palveluntarjoajan ajanvaraussivustolle.

  Varaa soittoaika