Audi A3 allstreet | Kompakti allstreet kevythybridi | Audi
Audi A3 allstreet ajokuva takaa

Uusi A3 allstreet

Audi A3 allstreet

Karismaattinen katumaasturi.

Valmis uusille poluille? Uudessa Audi A3 allstreetissä¹ yhdistyvät houkutteleva muotoilu, ajonautinto ja käytännöllisyys. Upeat maastoautohenkiset elementit luovat yhdessä voimakkaan ulkomuodon.

Osta Audi A3 allstreet

Osta Audi A3 allstreet.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Urbaani monitaituri.

Uusi Audi A3 allstreet on kaikkea muuta kuin tavallinen. Kahdeksankulmainen Singleframe-jäähdyttimensäleikkö erottuvine muotoiluineen, seleniitinhopeat kontrastiväriset muotoiluelementit ja jämäkät maastoautohenkiset kylkilistat – muotoilussa juhlistetaan liikkumisen vapautta.

Audin sovelluskauppa⁸ omassa Audissasi.

Voit käyttää laajaa ja jatkuvasti kasvavaa valikoimaa suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

Audi A3 allstreetin ohjaamoAudi A3 allstreetin ohjaamo

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista.

Koe digitalisaatio.

Navigoi, kommunikoi, hanki tietoja tai vain nauti laajoista infotainment-järjestelmän ominaisuuksista – MMI-kosketusnäytöllä varustetussa MMI Navigation plus -järjestelmässä². Se tarjoaa myös laajan valikoiman Audi connect -palveluja²,⁴, jotka mahdollistavat pääsyn liikkumisen digitaaliseen maailmaan.

Henkilökohtaista, ei tavallista.

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi³ kohdassa Teemat¹⁰,¹². Huomiota herättävä vaikutelma: LED-sisävalopaketti plus² säätää lisäksi väritunnelman automaattisesti teemaan sopivaksi.

Audi A3 Sportbackin ohjaamoAudi A3 Sportbackin ohjaamo

Huom. Kuva on Audi A3 Sportback -mallista. MMI:n tausta © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dynaamista suorituskykyä.

Uuteen Audi A3 Allstreetiin¹ on saatavissa tehokkaita ja taloudellisia moottoreita alkaen 110 kW:sta (yhdistetty polttoaineenkulutus, l/100 km: 5,4–5,8; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 124–133). Voit siis nauttia samaan aikaan sekä miellyttävästä ajosta että erinomaisesta mukavuudesta.

Enemmän tilaa.

Käytännöllinen arjessa, muuntautumiskykyinen vapaa-ajalla. Suhteessa 40:20:40 taittuva takaistuimen selkänoja² tekee uudesta Audi A3 allstreetistä² erittäin monipuolisen matkakumppanin. Tavaratilan tilavuutta voidaan lisätä 380 litrasta 1 200 litraan istuimien ollessa taitettuna kokonaan alas.

Intensiivinen äänikokemus.

Uuteen Audi A3 allstreetiin on tilattavissa lisävarusteena SONOS 3D premium -äänentoistojärjestelmä². 15 tehokasta kaiutinta mukaan lukien subwoofer tekevät musiikin kuuntelusta unohtumattoman elämyksen. Voit kokea korkeiden ja matalien äänien uskomattoman äänentoiston yhdessä muhkean basson kanssa.

Audi Sonos

Audi exclusive¹⁷.

Tee Audi A3 Allstreetistä inspiroivan ainutlaatuinen ja erottuvasti itsesi näköinen. Valitse useista räätälöidyistä ulkoväreistä, kuten Goodwood-vihreä helmiäisväri.

Audi A3 allstreet Seitenansicht

Mukauta tarpeidesi mukaan.

Lukuisilla alkuperäisillä Audi Genuine Accessories -lisävarusteilla¹⁸ saat Audiisi vielä enemmän haluamiasi ominaisuuksia. Hyödynnä juuri sinulle räätälöityjä ratkaisuja upeine muotoiluineen ja toiminnallisuuksineen.

Audi A3 allstreet sivukuva ylhäältä

Dynaamisuus piilee yksityiskohdissa: Ilmavirtausta ohjaava katon yläreunan spoileri on hiilikuitua², joten se istuu täydellisesti Audisi luonteeseen. Se korostaa entisestään urheilullista muotoilua ja antaa auton takaosalle huikean viimeistelyn.

Audi A3 Sportback

A3 Sportback.

Audi A3 Sedan.

Audi A3 Sedan.

¹Audi A3 allstreet 35 TFSI S tronic (yhdistetty polttoaineenkulutus, l/100 km: 5,4–5,8; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 124–133). Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti.
²Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
³Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
⁴Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.fi/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
⁵Kuljettaja on vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
⁶Audi Sport GmbH.
⁷Kevytmetallivanteita, joissa on sorvattu tai jyrsitty kiiltävä pinta, tai vanteita, joissa on kiillotettu tai osittain kiillotettu pinta, ei saa käyttää talviolosuhteissa. Valmistussyistä johtuen vanteen pintaa ei voida riittävän hyvin suojata korroosiolta talvikäyttöä ajatellen, joten esimerkiksi tiesuola saattaa vaurioittaa vannetta pysyvästi.
⁸Osa Audin sovelluskaupan varusteista ja älypuhelinliitäntä saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena. Sovellusten käyttö edellyttää myAudi-tiliä ja tietojen keräystä.
⁹-
¹⁰Osa Audi connect Navigation & Infotainment plus -palvelun varusteista on saatavissa vain lisämaksusta lisävarusteena.
¹¹-
¹²Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
¹³Vain mallin 35 TFSI S tronic (yhdistetty polttoaineenkulutus, l/100 km: 5,4–5,8; yhdistetyt CO₂-päästöt, g/km: 124–133) yhteydessä. Mallien kulutus- ja päästöarvot ovat ovat WLTP-normin mukaisia, eivät NEDC-normin.
¹⁴Polarisoivat aurinkolasit rajoittavat tuulilasinäytön käyttöä.
¹⁵Dinamica on mikrokuitukangasta, jonka valmistuksessa hyödynnetään kierrätettyjä polyesterikuituja.
¹⁶Vain S-sisustan yhteydessä.
¹⁷Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi
¹⁸Audi Genuine Accessories -lisävarusteet ovat erillisiä Audin huoltoverkoston kautta myytäviä tuotteita, eivätkä ne sisälly auton hintaan. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.