Audi A6 Sedan | Mallisto | Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Audi A6 Sedan

Audi A6 Sedan

Kehitystä ei ainoastaan tunne,
se koetaan:
Uusi A6 Sedan.

Kun muotoilu kohtaa taloudellisuuden ja urheilullisuus tyylin. Kun innovaatio ja tarkkuus kulkevat käsikkäin ja edistyksellinen tyylikkyys on ilmeistä jokaisessa linjassa. Kun muoto ja funktio loistavat yhdessä ja kehitys nousee kaiken yläpuolelle. Edustusluokka saa uuden esikuvan: Audi A6 Sedan. Urheilullisempi kuin koskaan. Ylivertainen entiseen tapaan.

Ota yhteyttä

Osta Audi A6 Sedan.

Kiinnostaako tämä auto?
Siirry kaupan puolelle ja kysy koeajoa, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tästä autosta lähimmästä Audi-liikkeestäsi.

Lataa kaikki
00:00 | 00:00
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
 • Edustusluokan sedan julistaa luonteensa erehtymättömällä tavalla tiiviiden pintojen, terävien kulmien ja hätkähdyttävien linjojen ansiosta.

 • A6 Sedan on ilmeikäs esimerkki Audin uudesta muotoilukielestä.

 • Lukituksen avaaminen, lukitseminen ja moottorin käynnistäminen Android-älypuhelimella – Audi connect -älypuhelinavain korvaa haluttaessa perinteisen auton avaimen ja tekee A6 Sedanin käsittelemisestä entistäkin kätevämpää.

 • Lyhyt takaluukku päättyy kaarevaan spoileriin aerodynamiikan optimoimiseksi ja visuaalisen ilmeen viimeistelemiseksi.

 • Pitkä konepelti, pitkä akseliväli sekä lyhyet etu- ja takaylitykset. Audi A6 Sedanin ominaispiirteitä ovat tasapainoiset mittasuhteet ja hienostunut urheilullisuus.

 • Puhdas dynaamisuus: voimakkaat muodot ulottuvat pyörien yli vihjaten hienovaraisesti Audin quattro-perinteistä.

 • Mullistaminen, uusien asioiden löytäminen, maailman näkeminen tuorein silmin: monet kaipaavat tätä ja Audi brändinä ottaa haasteen vastaan.

 • Entistä enemmän mukavuutta, varmuutta ja turvallisuutta lyhyillä ja pitkillä matkoilla. A6 Sedan asettaa luksusluokalle uudet standardit uusien ja hienostuneiden kuljettajaa avustavien järjestelmien myötä.

 • Leveä, syvällä oleva Singleframe-säleikkö, tasaiset ajovalot ja voimakkaasti muotoillut ilmanottoaukot luovat urheilullisen ilmeen.

 • Enemmän tilaa: uusi Audi A6 Sedan tarjoaa enemmän jalkatilaa takana edeltäjäänsä verrattuna, vaikka tavaratilan tilavuus on ennallaan (530 litraa).

Selkeä ilme
jokaisesta kuvakulmasta.
Entistä leveämmästä Singleframe-säleiköstä urheilullisten, kromikoristeilla varustettujen sivuilmanottoaukkojen kautta kapeisiin ajovaloihin – A6 Sedanin progressiivinen keula antaa upean ensivaikutelman. Entistä terävämpi olkalinja ja pyöränkoteloiden yllä olevat voimakkaat kaaret korostavat quattro-nelivetoperinnettä. Ulkopeilit sijaitsevat urheilulliseen tyyliin käsinojan vieressä. Lisäksi coupémaisesti laskeutuva kattolinja yhdistyy elegantisti perään. Kolmiulotteinen muotoilu korostaa alumiinille tunnusomaista tyyliä.
Lisätietoja valaistustekniikasta
Das Ambientelicht der neuen A6 Limousine bereichert das stimmige Interieur-Design.

Tunnelman kohottaja

Lisävarusteena hankittava Laajennettu LED -sisä- ja ulkovalopaketti luo ainutlaatuisen tunnelman ja tekee A6 Sedanin sisustasta kiinnostavan. Sen tunnuspiirteenä on tunne hyvinvoinnista. Täsmällisesti muotoillut valot korostavat mittaristoa, keskikonsolia ja muita vaikuttavia muotoilurakenteita 30 eri värisävyssä jatkuvalla himmennyksellä.

Minimalistista muotoilua.
Maksimaalista käyttömukavuutta.

Vakiovarusteena A6 -malleissa on 8,8 tuuman ylänäyttö ja 8,6 tuuman alanäyttö. Molemmat korkearesoluutioiset kosketusnäytöt yhdistyvät saumattomasti tyylikkääseen kojelautaan. MMI Navigointi plus -järjestelmän yhteydessä ylänäyttö on 10,1 tuumainen. MMI Navigointi plus -järjestelmän yhteydessä autoon tulee myös 12,3 tuuman Audi virtuaali mittaristo. Useiden mukautusvaihtoehtojen ansiosta jopa seitsemän kuljettajaa voi tallentaa suosikkiasetuksensa yksilöllisiin käyttäjäprofiileihinsa. Älypuhelimien tapaan keskeiset ajoneuvotoiminnot voidaan raahata ja pudottaa haluttuihin kohtiin MMI-näytöllä.

Audi A6 Sedanin tekniset tiedot
400

mukautettavaa toimintoa

4

jousitusvaihtoehtoa

21"

lisävarustevanteet

Lue lisää ajovaloista
Lue lisää apujärjestelmistä

Huippuluokan suorituskyky

Suomessa Audi A6 Sedan on saatavilla ladattavana TFSI e -versiona (220 kW tai 270 kW) tai kevythybriditeknologiallalla (MHEV) varustettuna TDI-mallina (150 kW).

Aina yhden sukupolven edellä, jo kahdeksan sukupolven ajan

Innovaatioiden luominen vision perusteella. Digitaalisen näkemyksen muuttaminen todeksi. Tulevaisuuteen katsovalla toimintakonseptilla, laajalla verkostolla ja laajalla valikoimalla kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Turvallista. Mukavaa. Uuden vakiotason luomiseksi luksusluokkaan. Siihen me pyrimme. Se on intohimomme. Se on 8. sukupolven A6 Sedan.