Audi A6 Sedan | Tilava kevythybridi | Audi

Videoesittely

Tutustu Audi A6 Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00
Audi A6 Sedan sivulta

Klassista kauneutta urheilullisella ilmeellä

Audi A6 Sedanin Advanced-varustetaso edustaa urheilullisuutta ja tyylikkyyttä keulasta perään saakka aina uudistetusta Audi Singleframe -säleiköstä uudelleen muotoiltuun diffuusoriin.

Audi A6

Tekniset tiedot ja mitat

Osta Audi A6 Sedan

Osta A6 Sedan.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Selkeä kannanotto. Joka kulmasta

Keulan tunnuspiirteitä ovat uudistettu Audi Singleframe -säleikkö ja sivun ilmanottoaukot Selenite-hopeisine somisteineen. Entistä terävämpi olkalinja ja pyöränkoteloiden yllä olevat voimakkaat kaaret korostavat quattro-perinnettä ja ulkopeilit tuovat esiin urheilullisuuden.

Audi A6 Sedan takaa

Veistoksellinen takaosa: Coupémaisesti laskeva kattolinja päättyy veistosmaisen tyylikkääseen takaosaan. Advanced-varustetaso korostaa takaosaa tunnusomaisella alumiinilistallaan sekä uudelleen muotoillulla mustalla diffuusorilla Selenite-hopeisine somistelistoineen.

Enemmän tilaa

Audi A6 Sedanin runsaat sisätilat tarjoavat monia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, yksilöllisesti säädettävän käyttökonseptin ja alhaisen melutason.

Audin sovelluskauppa omassa Audissasi

Voit käyttää suosittuja sovelluksia, kuten Spotifyta tai YouTubea, suoraan autosi MMI:ssä – tarvitsematta toimia älypuhelimen kautta.

MMI-järjestelmä ja Apple Music

Sisäänrakennettu Apple Music¹⁰: Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹⁰ avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia — suoraan autosi MMI-näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää.

Henkilökohtaista, ei tavallista

Lumoavan kauniita valokuvia tai tunnettuja elokuvasankareita: valitse suosikkikuvasi myAudi-sovelluksessasi¹² kohdassa Teemat⁸,¹⁴ ja aseta se MMI-näytön taustakuvaksi. Huomiota herättävä vaikutelma: Laajennettu LED sisä- ja ulkovalopaketti⁸ säätää automaattisesti väritunnelman teemaan sopivaksi.

Audi-teemavalaistusAudi-teemavalaistus

Huomaa: Kuva Audi A6 Avant -mallista. MMI-näytön tausta: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Näyttävämpi. Urheilullisempi

Vakiovarusteena oleva progressiivinen ohjaus mahdollistaa voimakkaan ajodynamiikan poikkeuksellisen urheilullisen välityksensä ansiosta. 20-tuumaiset vanteet⁸ korostavat auton urheilullisuutta ja alenavat melutasoa.

Audi A6 Sedanin avustavat järjestelmät

Avustavat järjestelmät: Valitse haluamasi järjestelmät kuljettajaa avustavista järjestelmäpaketeista²,⁵ pitkille matkoille sekä kaupunkiajoon ja pysäköintiin.

Erehtymättömän ainutlaatuinen. Audi exclusive⁶

Tee Audi A6 Sedanistasi itsesi näköinen Audi exclusive⁶ -ominaisuuksilla. Valitse haluamasi somistelistat, nahan värit ja yksilölliset ulkovärit useista saatavilla olevista värivaihtoehdoista. Valitse ulkoväriksi esimerkiksi Audi exclusiven räätälöity Misano-punainen helmiäisväri.

Näyttävä sisääntulo

LED-sisääntulovalo⁷ heijastaa Audi-renkaat maahan LED-valolla ja luo näin ainutlaatuisen tervetulotoivotuksen.

Audi A6 Sedan tervetulovalo
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

1
Yhdistetyt CO₂-päästöt¹: 145−186 g/km (WLTP); yhdistetty polttoaineenkulutus¹: 5,5–8,2 l/100 km (WLTP).
2
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain järjestelmärajoitusten puitteissa, ja ne ainoastaan avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa autolla ajamisesta, ja kuljettajan on pysyttävä valppaana kaikissa tilanteissa.
3
Saat lisätietoja Audi connectista osoitteesta www.audi.com/connect tai ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.
4
Toiminnot voivat vaihdella riippuen saatavuudesta eri maissa ja auton varustelusta. Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
5
Audi exclusive on lisähintaan saatavissa oleva Audi Sport GmbH:n tarjoama lisävaruste. Lisätietoja vakio- ja lisävarusteista saat Audi-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.audi.fi.
6
AUDI AG toimittaa alkuperäiset Audi-lisävarusteet lisämaksusta. Lisävarusteita ei ole huomioitu laskettaessa auton polttoaineenkulutusta ja päästöarvoja. Näin ollen lisävarusteet voidaan asentaa vasta ensirekisteröinnin jälkeen.
7
Mainittu varuste on lisähintaan saatavissa oleva lisävaruste.
8
-
9
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjältä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc.:n tai sen sidosyritysten tavaramerkkejä. Apple Music on osa Audi connect Navigation & Infotainment -palvelua. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Se edellyttää datapakettia ja Apple Music -käyttäjätiliä. Seurauksena saattaa olla lisäkustannuksia. Apple Music varaa itselleen oikeuden poistaa palvelu käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältäsi.
10
-
11
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti. iOS/Android-käyttöjärjestelmän yhteensopivuus on ilmoitettu App Storesta saatavan myAudi-sovelluksen kuvauksessa. Edellyttää rekisteröintiä osoitteessa www.my.audi.com.
12
Osa Audi connect Navigation & Infotainment (IT3) -palvelua.

Holoride-teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin.

3D VR -lasien käyttö matkan aikana:
- on sallittu vain toisen istuinrivin reunapaikkojen matkustajille
- on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille
- on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi ulottua edessään oleviin esineisiin (esim. etuistuimen takaosaan) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet);
- on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -laseihin.

Lisätietoa Holoride-järjestelmästä saa osoitteesta www.holoride.com.
13
Saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.