Matrix LED -ajovalopaketti > Functions on demand | Omistaminen ja huolto | Audi > Audi Finland

Matrix LED -ajovalopaketti

Matrix LED -teknologia yhdistää kamerajärjestelmän LED-valolähteisiin ja tarkkaan optiikkaan, mikä tuottaa erittäin mukautuvan valon jakautumisen tilanteen mukaan. Jos muita ajoneuvoja havaitaan, järjestelmä himmentää vain havaitun ajoneuvon alueen, ja kaukovalo pysyy päällä muilla alueilla.

Yleiskatsaus tilauskausiin

Yhtä joustavaa kuin elämäsikin: joustavuus ja tehokas ajankäyttö ovat nykyisin entistäkin tärkeämpiä. Jotta Audisi kasvaa muuttuvien tarpeidesi mukaan, voit valita varustetilauksellesi eri sopimuksen kestoja.

1 kokeilukuukausi¹

1 kuukausi

6 kuukautta

1 vuosi

2 vuotta

3 vuotta

Pysyvä tilaus
1,24 €²

alkaen 27,03 €²

alkaen 139,55 €²

alkaen 270,33 €²

alkaen 513,62 €²

alkaen 729,88 €²

alkaen 1405,69 €²

Näin Matrix LED -ajovalopaketti toimii

Korkean hyötysuhteensa lisäksi LED-ajovalot tarjoavat etuja myös turvallisuuden ja mukavuuden suhteen. Noin 5 500 Kelvinin värilämpötilan myötä valo on samanlaista kuin päivänvalo, joten silmäsi eivät juuri rasitu pimeissä ja huonoissa sääolosuhteissa. Matrix LED -toiminnon lisäksi ajovaloissa on myös seuraavat toiminnot: päiväajovalot, lähivalot, kaukovalot, seisontavalot, dynaamiset suuntavilkut, jokasäänvalot (vähentävät heijastusta heikon näkyvyyden aikana), ja automaattinen ajovalojen korkeussäätö. Dynaaminen vilkku aktivoituu segmentti kerrallaan muutaman millisekunnin välein, ja se kulkee aina kääntymissuuntaan vilkutettaessa. Merkitsinvalo sisältyy paketin varusteluun, jos autoon on tilattuna myös pimeännäköavustin. Havaitut jalankulkijat merkitään silloin vilkuttamalla LED-valoja kolmesti nopeassa tahdissa, jolloin jalankulkijan ympäristö korostuu selkeästi.

Lisäämällä tämän Functions on Demand -toiminnon Audiisi, voit tutustua siihen, miten hyvin Matrix LED -teknologia sopii tarpeisiisi.

Lataa myAudi-sovellus nyt ja valitse haluamasi tilausjakso Matrix LED -ajovalopaketille
Mukava

Osta käyttöösi joustavasti tarpeen mukaan

Tehokas

Mukauta ajoneuvosi nopeasti uusiin olosuhteisiin

Turvallinen

Parempi ajomukavuus hämärällä/pimeällä, paremman valotehon tuoma turvallisuus ja vähennät myös muiden tienkäyttäjien häikäisyä.

Oston edellytykset

Matrix LED -teknologian käyttöön Functions on Demand -toimintojen kautta tarvitset seuraavaa:

  • vahvistettu myAudi-tili joko pää- tai oheiskäyttäjänä
  • ajoneuvossa oltava valmius kyseiselle Functions on Demand -toiminnolle
Oikeudelliset tiedot
1
Jokainen pääkäyttäjä voi kokeilla toimintoa 1,24 eurolla yhden kuukauden ajan. Tämän voi tehdä ajoneuvoa kohti 2 pääkäyttäjää kerran vuodessa.
2
Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia. myAudi-sovelluksessa näytettävät hinnat ovat laillisesti sitovia ostohetkellä.
3
Huomaa: järjestelmät toimivat vain rajojensa puitteissa ja avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on aina vastuussa siitä, että hän kiinnittää riittävästi huomiota tieliikenteeseen.