Park Assist -pysäköintiavustin > Functions on demand | Omistaminen ja huolto | Audi > Audi Finland

Park Assist -pysäköintiavustin

Pysäköintiavustin¹ nopeuttaa ja helpottaa auton pysäköintiä suorittamalla pysäköinnin lähes automaattisesti; kuljettajan tehtävänä on jarrun ja kaasun kontrollointi sekä vaihteen valinta. Järjestelmä myös havaitsee sopivat poikittais- ja taskupysäköintipaikat ultraäänitunnistinten avulla.

Mukava

Osta käyttöösi joustavasti tarpeen mukaan

Tehokas

Etsi sopivia pysäköintipaikkoja ultraäänitunnistimilla

Turvallinen

Pysäköi turvallisesti jopa pienillä pysäköintialueilla

Yleiskatsaus tilauskausiin

Yhtä joustavaa kuin elämäsikin: joustavuus ja tehokas ajankäyttö ovat nykyisin entistäkin tärkeämpiä. Jotta Audisi kasvaa muuttuvien tarpeidesi mukaan, voit valita varustetilauksellesi eri sopimuksen kestoja.

1 kokeilukuukausi²

1 kuukausi

6 kuukautta

1 vuosi

2 vuotta

3 vuotta

Pysyvä tilaus
1,24 €³

alkaen 9,80 €³

alkaen 50,40 €³

alkaen 97,50 €³

alkaen 185,30 €³

alkaen 263,40 €³

alkaen 507,20 €³

Näin pysäköintiavustin toimii

Pysäköintiavustin avustaa kuljettajaa ajamaan pysäköintipaikalle ja sieltä pois oikeilla ohjausliikkeillä. Sopivia poikittais- ja taskupysäköintipaikkoja etsitään ultraäänitunnistinten avulla. Poikittaisille paikoille lasketaan parhaat ohjausliikkeet (eteen ja taakse), taskupysäköinnille taas oikeat saapumis- ja poistumisliikkeet. Järjestelmä suorittaa tarvittavan ohjauksen lähes automaattisesti. Auton suorittaessa ohjausliikkeitä kuljettajan tarvitsee vain painaa kaasu- ja jarrupoljinta ja seurata pysäköintitapahtumaa näytöltä. Ohjauskulmasta riippuen näytössä saattaa näkyä varoitus auton sivulla olevista esteistä. Järjestelmä tukee pysäköintiä usealla liikkeellä.

Lisäämällä tämän Functions on Demand -toiminnon Audiisi, voit tutustua siihen, miten hyvin Park Assist -pysäköintiavustin sopii tarpeisiisi.

Lataa myAudi-sovellus nyt ja valitse haluamasi tilausjakso Park Assist -pysäköintiavustimelle
Oston edellytykset pysäköintiavustin

Oston edellytykset

Park Assist -pysäköintiavustimen käyttöön Functions on Demand -toimintojen kautta tarvitset Audi e-tron -mallin sekä seuraavat:

  • vahvistettu myAudi-tili joko pää- tai oheiskäyttäjänä
  • ajoneuvossa oltava valmius kyseiselle Functions on Demand -toiminnolle
Oikeudelliset tiedot
1
Huomaa: Järjestelmät toimivat vain rajojensa puitteissa ja avustavat kuljettajaa. Kuljettaja on aina vastuussa ajamisesta ja hänen pitää tarkkailla tietä.
2
Jokainen pääkäyttäjä voi kokeilla toimintoa 1,24 eurolla yhden kuukauden ajan. Tämän voi tehdä ajoneuvoa kohti 2 pääkäyttäjää kerran vuodessa.
3
Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia. myAudi-sovelluksessa näytettävät hinnat ovat laillisesti sitovia ostohetkellä.