• Q7 TFSI e
    Q7 TFSI e
    Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

1300x551_AQUA_141001_ICC39L.jpg

Audi exclusive.
Juuri Sinulle.

Audi valmistaa vuosittain n. 1,8 miljoonaa autoa. Mutta se myös valmistaa vain juuri sellaisen auton, kuin olet itse tilannut. Kuinka se on mahdollista? Audi Exclusiven kautta. Se tekee autostasi ainutlaatuisen.

Yhdistele valikoituja somistelistoja, värillisiä nahkaverhoiluja ja yksilöllisiä ulkovärejä Audi exclusiven laajasta valikoimasta, omien mieltymyksiesi mukaisesti. Mahdollisia yhdistelmiä on käytännöllisesti katsoen rajaton määrä. Ja tuloksena on Sinun ainutlaatuinen autosi.
00:00 | 00:00

Tutustu Audi exclusiveen videon välityksellä.

AE_PG01_AQUA_10351.jpg

Inspiraatio

Yksilöllinen ajoneuvo ainutlaatuiselle persoonallisuudelle. Audilla ajavat odottavat jotain erityistä ja omaperäistä. Audi exclusive antaa Sinulle mahdollisuuden luoda jotain erikoislaatuista, joka vastaa omia henkilökohtaisia odotuksiasi ja toiveitasi. Päästä mielikuvitus valloilleen.
AE_PG02_AQUA_10330.jpg

Käsityötaito

Monissa prosessin vaiheissa tarvitaan erityisen tarkkaa ja täsmällistä työkalua: Ihmisen kättä. Ihmisellä on koneisiin verrattuna erityisominaisuus. Herkkä tuntuma. Jopa nahkaverhoilun saumat ovat pääasiallisesti käsin ommeltuja, jonka tuloksena ommelkuvioissa on erityislaatuinen olemus.
QA4_D_131001.jpg

Nahkaverhoilut ja somisteet.

Kahta samanlaista nahkapalaa ei ole olemassa. Se sopii täydellisesti Audi exclusiven filosofiaan. Tyylikkäät nahkasomisteet kruunaavat verhoilukokonaisuuden. Luo autoosi oma persoonallinen ilmapiiri.
Lisätietoa
AA4_L_131001.jpg

Erikoisvärit

Auringonlaskun kullankimalteinen vivahde, hienon punaviinin punaisuus - maailmassa on loputon määrä värejä. Mikä on Sinun mielivärisi? Yksilöllinen Audi exclusive -ulkoväri antaa autollesi juuri sen ainutlaatuisen silauksen.

Lisätietoa
Audi Exclusive -esite katalog-teaser-neu.jpg

Audi Exclusive on tarkoitettu niille, jotka haluavat autostaan ainutlaatuisen.