• Q7 TFSI e
    Q7 TFSI e
    Hinta: alkaen 79 606,35 EUR

    Polttoaineen kulutus, yhdistetty: Bensiini: 3,0–2,6 l/100km | Sähkö: 25,0–23,6 kWh/100 km

    CO2-päästöt, yhdistetty: 68–58 g/km

LDR_BN_AQUA_10331.jpg

Audi exclusive -nahkaverhoilu. Näe ja tunne se. Ihastu siihen.

Nahka on ainutlaatuinen luonnontuote. Pelkkä kosketus ja tuntuma saa aikaan rentouttavan tunteen - ja lupauksen upeasta ajoelämyksestä. Sitä on mukava katsoa. Pehmeä pinta näyttää hohtavan valossa. Audin istuinverhoiluissa nahkapala muuntuu osaksi ylellistä mukavuutta.

Kahta samanlaista nahkapalaa ei ole. Itse asiassa se sopii täydellisesti Audi exclusiven filosofiaan. Siitä huolimatta huoehdimme hyvin tarkasti, että nahkakappaleet joita käytetään auton sisäverhoilussa, ovat täydellisesti yhteensopivia. Taidokas käsittely takaa, että tämän materiaalin luonnollinen kauneus säilyy aitona.
LDR_PG01_AQUA_10333.jpg

Näyttää ja tuntuu hyvältä.

Ennen kuin nahka otetaan käsiteltäväksi Audia varten, sen on läpäistävä enemmän kuin 30 erilaista testiä. Se takaa, että avatessasi Audisi oven, Sinua tervehtii nahkaverhoilun upea näkymä ja tuntuma.
LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

Tarkkuutta.

Tietyissä istuimien ja sisustuksen yksityiskohdissa panostamme tarkkaan ja täsmälliseen käsityötaitoon. Esimerkiksi Audi exclusive-ohjauspyörien saumaompeleet on pääosin käsin ommeltu, huolellisesti ja taidolla.
256x144_AQUA_141001_ICC39L.jpg

Laaha värivalikoima

Kun tilaat nahkaverhoilun Audi exclusivelta, voit päästää mielikuvituksesi valloilleen. On mahdollista esimerkiksi tilata ohjauspyörään istuimista poikkeava väri - tai eri väri istuimen tiettyihin osiin.

LDR_PG04_AQUA_10334.jpg

Yksilöllistä luonnetta

Valitse juuri Sinun makuusi sopiva nahkaverhoilun väri valtavasta tarjolla olevasta valikoimasta. Voit myös valita kontrastiompeleen värin. Anna autollesi aidosti yksilöllinen luonne.
Audi Exclusive -esite katalog-teaser-neu.jpg

Audi Exclusive on tarkoitettu niille, jotka haluavat autostaan ainutlaatuisen.