Audi Q8 Sportback e-tron | Tilava täyssähköinen SUV-coupe | Audi
 Audi Q8 e-tron sivulta

Audi Q8 Sportback e-tron

Videoesittely

Tutustu Audi Q8 e-tron Land of quattro -malliston ominaisuuksiin ja varusteluun oheisella videolla.

00:00 | 00:00
Audi Q8 e-tron Sportback takaa

Pidempi toimintamatka. Lyhyempi latausaika.

Uusi täyssähköinen Audi Q8 Sportback e-tron nyt alkaen 76 990 €. Koe edistyksellinen ajoelämys Audi Q8 Sportback e-tronin ratissa.

Latausaika 10%:ta 80%:iin

31*

min

suurteholatauksella

Toimintamatka (WLTP), jopa

592*

km

Latauskapasiteetti, jopa

170*

kW

*Q8 e-tron Progress 55 quattro, kulutus EU-yhd. 20,1-24,1 kWh/100 km | CO₂-päästöt 0 g/km.
Q8 Sportback e-tron

Mittatiedot

Ota yhteyttä

Osta Audi Q8 Sportback e-tron.

Askarruttaako tämän auton hankinta?
Tutustu autoon lisää varaamalla koeajo, kysymällä lisätietoja myyjältä tai vaikka pyytämällä esimerkkitarjous autosta. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.

Audi exclusive

Audi exclusive

Juuri niin kuin itse haluat. Audi exclusiven ulkoväri- ja sisustusvaihtoehdoilla teet autostasi ainutlaatuisen.

Tutustu tarkemmin Audi exclusiveen

Lisää toimintamatkaa

Korkeajänniteakku, jonka nettokapasiteetti on jopa 106 kWh ja maksimitoimintamatka jopa 592 kilometriä. Kun akun varaustila on alhainen, voit lisätä toimintamatkaa esimerkiksi aktivoimalla Range-ajotilan⁴ MMI:stä.

Close-up MMI display Audi Q8 Sportback e-tron
Audi Q8 Sportback e-tronin pikalataus

Nopeammat latauspysähdykset: Pikalataus on nyt mahdollista jopa 170 kW¹ teholla suurteholatausasemilla. e-tron reittisuunnittelijan⁵ avulla latauspisteet integroidaan reittiopastukseen siten, että korkeaa latauskapasiteettia voidaan hyödyntää tehokkaasti.

Mukavaa autoilua

Audi Q8 Sportback e-tronille on tarjolla useita latausvaihtoehtoja sekä kotona että tien päällä. Lataus on vieläkin helpompaa Plug & Chargen⁷ avulla. Ja suurentuneen akkukapasiteetin ja laajan latausverkoston ansiosta voit nauttia sähköisestä liikkumisesta myös pitkillä matkoilla.

Audi Q8 Sportback e-tronin lataaminen

Lataus kotona: e-tron-latausjärjestelmät⁶ Compact tai Connect ovat saatavilla kotilataukseen lisävarusteena. Audi wallbox -seinälaturimallit mahdollistavat entistä kätevämmän latauksen.

Teknisiä tietoja Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro

Maksimiteho

300*

kW

Maksimivääntö 664 Nm

Kiihtyvyys (0-100 km/h)

5,6*

s

Akun nettokapasiteetti, jopa

106*

kWh

*Q8 e-tron Progress 55 quattro, kulutus EU-yhd. 20,1-24,1 kWh/100 km | CO₂-päästöt 0 g/km.

Sähköistävää coupé-muotoilua

Audi Q8 Sportback e-tron¹ yhdistää tehokkaasti SUV:n runsaat tilat ja neliovisen coupén eleganssin. quattro-arkkitehtuurin veistoksellinen olkalinja ja erityiset päiväajovalot korostuvat loistavasti esimerkiksi Madeira-ruskeassa metallivärissä.

Hienostunut sisätilojen suunnittelu

Paljon enemmän kuin runsas tilakonsepti. Tarkkaan valitut materiaalit, ensiluokkainen viimeistely ja edistyneet digitaaliset toiminnot tekevät jokaisesta matkasta Audi Q8 Sportback e-tronissa ensiluokkaisen elämyksen.

Huomio yksityiskohdissa: S line -sisustus on ilo kaikille aisteille. Edessä urheiluistuimissa on laadukasta nahkaa ja Dinamica Frequency -mikrokuitua. Etuistuinten selkänojassa on S-logot. Somisteet harjattua alumiinia (lisävaruste).

Uusi ajokokemus

Astu sisään ja koe sähkömoottorien lähes äänetön kiihtyvyys. Täyssähköisen nelivedon ansiosta saat paremman pidon ja vakauden. Parannettu ajodynamiikka mukautuvan ilmajousituksen ja lukuisten apujärjestelmien ansiosta. Irrotettava vetokoukku on saatavana lisävarusteena.

Striimaa sisäänrakennetulla Apple Musicilla

Nauti äärimmäisestä musiikkikokemuksesta Apple Musicin¹² avulla. Suoratoista saumattomasti yli 100 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia – suoraan autosi sisäänrakennetulta näytöltä. Soita suosikkimusiikkiasi ja löydä uutta musiikkia, josta voisit pitää. Kuuntele suorana kolmea maailmanlaajuista radioasemaa, joita isännöivät artistit, jotka soittavat nykypäivän hittejä ja klassikoita. Käytä musiikkikirjastoasi ja etsi helposti artisteja, kappaleita, albumeja ja soittolistoja.

MMI-näyttö Audi Q8 e-tron

Note: The illustration is of the Audi SQ8 Sportback e-tron²³.

Digitaaliset palvelut

Liikkuvuuden digitaalinen maailma avautuu sinulle lukuisilla Audi connect -palveluilla². Ajantasaiset online-liinennetiedot³, Functions on Demand -tilaustoiminnot ja myAudi-sovellus pitävät sinut ja Audisi ajan tasalla.

MMI-näyttö Audi Q8 Sportback e-tron

Informatiivista matkaseuraa: MMI on sisäänpääsysi Audi connectiin². Se sisältää e-tron-palveluita, kuten e-tron-reittisuunnitteleijan⁵, joka näyttää parhaan mahdollisen reitin tarvittavilla latauspisteillä. Sinulla on aina pääsy kaikkiin matkaasi liittyviin tärkeisiin tietoihin ja asetuksiin.

Astu sisään ja sukella virtuaalimaailmaan

Nojaa taakse, laita VR-lasit päähän ja nauti poikkeuksellisesta kokemuksesta. Audi tuo holoride virtuaalitodellisuusviihdettä ajoneuvoosi. Tämä innovatiivinen tekniikka yhdistää ajoliikkeen virtuaalimaailmoihin. Kun Audisi ajaa mutkaan, tunnet sen takapenkillä. Mutta suunnanmuutos havaitaan myös visuaalisesti – esimerkiksi kolmiulotteisena kuvattuna avaruusaluksena, joka lentää pitkin mutkittelevaa polkua.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Monipuolinen kuin elämä

Audi Genuine Accessories -lisävarusteilla voi tehdä autostasi vieläkin enemmän omanlaisesi. Niin toiminnaltaan, tekniikaltaan kuin ulkonäöltäänkin.

Audi Q8 Sportback e-tron tavaratilan suoja

Käytännöllisyyttä tavaratilaan: Käytännöllinen tavaratilan suojus korotetulla reunalla suojaa tavaratilan lattiaa lialta ja kosteudelta. Suojuksen pintamateriaali estää kuormaa liukumasta ympäriinsä. 20 litran kylmälaukku/lämmönvarauslaatikko voidaan myös säilyttää turvallisesti tavaratilassa.

Kestävän tulevaisuuden puolesta

Audin tulevaisuuteen suuntautuneita ratkaisuja ovat kestävä resurssien käyttö, ympäristöystävällinen tuotanto ja hiilineutraali toimitusketju. Käytämme esimerkiksi vihreää sähköä – mm. tuotantorakennusten katoilla olevia aurinkosähköjärjestelmiä lämmön toimittamiseen ja akkujen valmistukseen.

People playing virtual games with Holoride in the rear of the Audi Q8 e-tron
Audi Q8 Sportback e-tron sivulta

Audi Q8 e-tron

1
Q8 e-tron Progress 55 quattro, kulutus EU-yhd. 20,1-24,1 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km.
2
Vieraile osoitteessa www.audi.fi/connect tai ota yhteyttä Audi-jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja Audi connectista.
3
Riippuu maakohtaisesta saatavuudesta. Nykyinen yhteensopivuus iOS/Android-käyttöjärjestelmän kanssa löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com.
4
Range-tila rajoittaa huippunopeuden noin 90 km/h, esimerkiksi säätää mukavuustoimintojen asetuksia, kuten automaattisen ilmastointilaitteen ja poistaa istuinlämmityksen käytöstä.
5
Osa Audi connect navigation & infotainment -palveluita. Riippuen maakohtaisesta saatavuudesta. iOS/Android-käyttöjärjestelmän nykyinen yhteensopivuus löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com.
6
Lisävarusteena saatavilla oleva e-tron latausjärjestelmä Compactin maksimi latausteho on 11 kW. Lisävarusteena saatavilla oleva e-tron latausjärjestelmä Connetin maksimi latausteho on 22 kW (Jos autoon on tilattu toinen sisäinen latauslaite (OBC) 22 kW). Latausteho riippuu siitä minkä tyyppistä verkkoliitintä käytetään, maakohtaisesta jännitteestä, saatavilla olevien vaiheiden määrästä sekä asiakkaan asuinkiinteistön sähköjärjestelmästä. Joissain tapauksissa maksimi latausteho voi siis olla alhaisempi. Verkkoliitin voimavirtapistokkeella sekä latausjärjestelmän käyttöyksikkö on sovitettu toisiinsa ja mahdollistavat tietyn latauskapasiteetin. Akun latausaika voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, muun muassa ympäristön lämpötila, muiden maakohtaisten liittimien käyttö ja esivalmistelun käyttö (esim. ajoneuvon kauko-ohjattu ilmastointi). Kotitalousliittimiä käytettäessä e-tron-latausjärjestelmä rajoittaa latauskapasiteettia.
7
Edellytetään olemassa olevaa sopimusta e-tron Charging Servicen² kanssa ennen kuin toiminto aktivoidaan. Palvelu voidaan tämän jälkeen aktivoida myAudi-sovelluksen³ kautta ja vastaava sähköinen Plug & Charge -varmenne palvelun käytöstä välitetään suoraan valittuun Plug & Charge -yhteensopivaan ajoneuvoon. Plug & Charge -toiminnon käyttöpalvelu on – kuten e-tron Charging Service – saatavilla maissa Itävalta, Belgia, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari. Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta. Palvelu Euroopassa on toistaiseksi saatavilla vain Plug & Charge -toiminnolla varustetuilla IONITY-verkon latausasemilla. Palvelua laajennetaan kattamaan muut latauspisteoperaattorit maakohtaisesti. Pääsy ja verkko: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan. e-tron-Charging Serviseä voi käyttää vain sähköistetyissä Audi-merkin malleissa (voimassa oleva ajoneuvon tunnusnumero vaaditaan). Euroopan laajuinen pääsy: e-tron Charging Service on saatavilla 26 Euroopan maassa. Palvelua suunnitellaan myös muihin maihin. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan, mutta vaihtelee maittain ja riippuu siitä, missä määrin olemassa olevaa infrastruktuuria laajennetaan. Tietyn maan kaikkiin latauspisteisiin ei ole oikeutta. AUDI AG ei takaa toimintaa, saatavuutta, latauskapasiteettia ja muuta latausinfrastruktuurin ominaisuuksia. Sijaintitietoa latauspisteiden määrästä päivitetään säännöllisesti; ei ole velvollisuutta antaa täydellisiä tietoja. e-tron Charging Service -asiakaskorttia voi käyttää verkossa vasta 24 tunnin kuluttua kortin aktivoinnista. Näiden ensimmäisten 24 tunnin aikana korttia voidaan käyttää tarvittaessa paikallisin rajoituksin. MyAudi-sovelluksen kautta tapahtuva todennus (QR-koodi latauspisteessä) vaatii aktiivisen radio- ja internetyhteyden. Tämä todennusmenetelmä ei ole käytettävissä kaikissa latauspisteissä. Hinnat on yhdenmukaistettu yksittäisten Euroopan maiden sisällä, mutta ne voivat poiketa Saksassa määrätyistä hinnoista. Maasi viimeisimmät hinta- ja sopimustiedot löytyvät osoitteesta www.e-tron.charging-service.audi. Audi e-tron -latauspalvelu on saatavilla Digital Charging Solutions GmbH:lta (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 München, Saksa).
8
Huomaa: kahta AC-latausporttia ei voi käyttää samanaikaisesti. Molempien AC-latausporttien samanaikainen käyttö on estetty latausläppien lukituskonseptilla.
9
Kotona lataaminen 22 kW:lla vaatii lisävarusteisen e-tron latausjärjestelmä Connectin tai muun vaihtoehtoisen kodin latausratkaisun, joka tukee 22 kW:n vaihtovirtaa. e-tron latausjärjestelmä Compactin teho on rajoitettu 11 kW:iin.
10
Pääsy ja verkko: Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan. e-tron-Charging Serviseä voi käyttää vain sähköistetyissä Audi-merkin malleissa (voimassa oleva ajoneuvon tunnusnumero vaaditaan). Euroopan laajuinen pääsy: e-tron Charging Service on saatavilla 26 Euroopan maassa. Palvelua suunnitellaan myös muihin maihin. Käytettävissä olevien latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan, mutta vaihtelee maittain ja riippuu siitä, missä määrin olemassa olevaa infrastruktuuria laajennetaan. Tietyn maan kaikkiin latauspisteisiin ei ole oikeutta. AUDI AG ei takaa toimintaa, saatavuutta, latauskapasiteettia ja muuta latausinfrastruktuurin ominaisuuksia. Sijaintitietoa latauspisteiden määrästä päivitetään säännöllisesti; ei ole velvollisuutta antaa täydellisiä tietoja. e-tron Charging Service -asiakaskorttia voi käyttää verkossa vasta 24 tunnin kuluttua kortin aktivoinnista. Näiden ensimmäisten 24 tunnin aikana korttia voidaan käyttää tarvittaessa paikallisin rajoituksin. MyAudi-sovelluksen kautta tapahtuva todennus (QR-koodi latauspisteessä) vaatii aktiivisen radio- ja internetyhteyden. Tämä todennusmenetelmä ei ole käytettävissä kaikissa latauspisteissä. Hinnat on yhdenmukaistettu yksittäisten Euroopan maiden sisällä, mutta ne voivat poiketa Saksassa määrätyistä hinnoista. Maasi viimeisimmät hinta- ja sopimustiedot löytyvät osoitteesta www.e-tron.charging-service.audi. Audi e-tron -latauspalvelu on saatavilla Digital Charging Solutions GmbH:lta (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 München, Saksa).
11
Riippuen maakohtaisesta saatavuudesta. iOS/Android-käyttöjärjestelmän nykyinen yhteensopivuus löytyy myAudi-sovelluksen kuvauksesta kyseisessä sovelluskaupassa. Vaaditaan ennakkorekisteröityminen osoitteessa www.my.audi.com
12
Lisätietoja saatavuudesta saat Audi-jälleenmyyjiltä. Apple ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Apple Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Apple Music on osa lisävarusteena saatavaa Audi connect navigation & infotainment -palveluita. Apple Musicin yleinen saatavuus on maakohtainen. Tietopaketti ja Apple Music -tili vaaditaan. Tästä voi aiheutua lisäkustannuksia. Apple Music pidättää oikeuden poistaa palvelun käytöstä milloin tahansa. Lisätietoja saat Audi-kumppaniltasi. Apple on tarkastanut ja hyväksynyt tekstit. Käännöksiä/sovituksia varten ota yhteyttä Audi Marketing Communication Manageriin (MCM) osoitteessa VM-24 ja jaa käännös Applen kanssa tarkistettavaksi/hyväksyttäväksi: JeD Ton (jton@apple.com) Becca Lin (becca_lin@apple.com)
13
Lisätietoja vanteista: Vanteita, joissa on kiiltävä pinta, sekä kiillotettuja tai galvaanisesti kromattuja vanteita ei saa käyttää talvisissa tieolosuhteissa. Valmistussyistä vanteen pinnalla ei ole riittävää korroosiosuojaa tällaiseen käyttöön ja se voi vaurioitua pysyvästi tiesuolan takia.
14
Holoride -teknologian käyttö on rajoitettu toiseen istuinriviin. 3D VR -kuulokkeiden käyttö matkan aikana: · on sallittu vain matkustajille toisella istuinrivillä sivuistuimissa · on sallittu yli 1,5 metrin pituisille henkilöille · on sallittu vain, jos 3D VR -laseja käyttävä henkilö ei voi saavuttaa edessään olevaa esinettä (esim. etuistuimen takapinta) täysin ojennetulla käsivarrellaan (mukaan lukien ojennetut sormet) · on sallittu vain, jos tarvittavat turvaominaisuudet (esim. kiinnityslaite) on kiinnitetty 3D VR -kuulokkeisiin