Auton takuu | Auton hankinta | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Takuu

Takuuvarma laadun merkki.

Audin kattavan takuujärjestelmän ansiosta voit nauttia laadukkaasta ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuodesta toiseen.

Lisätietoja takuusta saat Audi-jälleenmyyjältä.
Tarkemmat takuuehdot löydät tämän sivun lopusta tai autosi takuutodistuksesta.

Uuden Audin takuu

Uuden Audin takuu.

Uuden Audin takuu on 2 vuotta. Takuuajan ensimmäisen 24 kuukauden aikana ei ole kilometrirajoitusta. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Audin koritakuu

Koritakuu Euroopassa myytäville Audeille.

Koritakuu kattaa 3 vuoden takuun maalipinnassa esiintyvien virheiden varalle. Takuu kattaa maalausmateriaalissa tai maalaustyössä esiintyvät virheet.

Takuu sisältää myös 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun, jolla tarkoitetaan materiaalivirheestä aiheutuvaa koripellin tai kotelorakenteen läpisyöpymistä, joka on edennyt sisäpuolelta ulkopuolelle ehjän maalipinnan alla.

Korin kestosuojan edellytyksenä on auton huolto-ohjelman mukaiset tarkastukset. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Audin akkutakuu sähköautoille

Sähköautojen ja ladattavien hybridien akkutakuu.

Sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen korkeajänniteakkujen takuuaika on 8 vuotta tai 160 000 km, riippuen siitä, kumpi ensin saavutetaan. Poikkeuksena takuuajan ensimmäinen 24 kk, jonka aikana sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen korkeajänniteakuilla ei ole kilometrirajoitusta. Takuu alkaa takuutodistukseen merkitystä luovutuspäivästä.

Takuunantaja takaa, että 70%:ia täyssähköauton (BEV) korkeajänniteakun alkuperäisestä nettokapasiteetista säilyy edellä mainitun ajanjakson- tai kilometrilukeman ajan – riippuen siitä, kumpi ensin saavutetaan.


Kysyttävää Audi-takuusta?

Ota ensisijaisesti yhteyttä auton myyneeseen Audi-jälleenmyyjään. Jälleenmyyjät auttavat kaikissa takuuseen ja reklamaatioihin liittyvissä asioissa.

K AUTO OY 01530 Vantaa, 2/2022