#Audilife | Audi | Audi Finland
#Audilife

#Audilife

#Audilife

Audin omistajana saat enemmän kuin muut.

Haluammekin kutsua kaikki Audi-kuljettajat osaksi uudenlaista elämäntyyliä, joka tunnetaan nimellä #Audilife – se tarjoaa sinulle sesongista riippuen erilaisia eksklusiivisia etuja ja unohtumattomia kokemuksia samanhenkisten kumppaneidemme kanssa.

Aina hissilippueduista golfkierroksiin ja tasokkaasta majoittumisesta ajoelämyksiin Alpeilla ja talviajokouluissa, me haluamme, että Audin omistajana elämäsi on aina hiukan laadukkaampaa ja helpompaa.

Tervetuloa osaksi jotain parempaa – tervetuloa osaksi #Audilife-elämäntyyliä.

Ainutlaatuisia elämyksiä ja nautintoja

Nautinnollisia kaarroksia Levin vauhdikkailla rinteillä, rentouttavaa nautiskelua Hangon tunnelmallisessa Regatta Spa -hotellissa, ainutlaatuisia ajoelämyksiä hulppeilla Alpeilla ja Lapin kiiltävillä jääradoilla. Katso voimassa olevat edut näiltä sivuilta. Upeat #Audilife -sisällöt ja edut päivittyvät aina sesongin mukaan, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Juha Kankkunen Driving Academy

Lähde mukaan Juha Kankkunen Driving Academy -matkalle

Audi Finland järjestää talvella 2024 yhteensä 5 matkaa Juha Kankkunen Driving Academyyn Kuusamoon. Koe ultimaattinen jää- ja lumiajokokemus ja opi talviautoilun niksit rallin nelinkertaisen maailmanmestarin opastamana. Opetuskalustona toimii valikoima Audin quattro-nelivetomalleja.

Katso matkaohjelma ja aikataulut oheisesta linkistä ja varaa oma matkasi jo tänään.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Etuja Levi Ski Resortista

Nosta tasoa Levillä

Superior-tason välineet standard-välineiden hinnalla. Etu koskee 1–3 päivän vuokrauksia, ja edun saa kahdelle/auton omistaja näyttämällä Audi-avaimia. Etu on käytettävissä kerran talvessa.

Etu on hyödynnettävissä joko Zero Point tai South Point -vuokraamoissa.

Levi
Hanko Regatta Spa Hotel -edut

Hanko Regatta Spa Hotel -edut

Ylellisyyttä ja nautintoja kesäisessä Hangossa. Hanko Regatta Spa Hotel tarjoaa majoittuvalle Audi-kuljettajalle mahdollisuuksien mukaan huoneen upgraden veloituksetta, mikäli hotellissa on tilaa. Edun saa käyttöön näyttämällä Audi-avaimia hotellin vastaanotossa. Lisäksi käytössä on erillinen Audi-pysäköinti.

Span puolella on tarjolla smoothie tai lasi kuohuvaa veloituksetta.

Suomen eteläisin golfkenttä HanGolf tarjoaa puolestaan 18 reiän pelioikeuden hintaan 24 €.

Hanko Regatta Spa Hotel
Audi Summer of Golf

Audi Summer of Golf – unelmien golfkesä

Golf on elämäntyyli, jossa Audi on vahvasti mukana. Audi Summer of Golf tarjoaa monipuolisia etuja ja elämyksiä Audi-kuljettajan golfkesään.

Tutustu etuihin ja yhteistyökenttiin oheisesta linkistä.

Audi Summer of Golf
Golfpiste.com Jäsenkortilla lisäetuja

Kierrä Suomen upeita kenttiä etuhintaan.

Golfpiste.com Jäsenkortti on aktiivigolfarin monipuolinen etukortti, joka sisältää muun muassa ”kaksi yhden hinnalla” pelietuja yli 60 eri kentällä. Lisäksi etukortilla saa alennuksia ja etuja monilta muilta palveluntarjoajilta, kuten golfliikkeistä ja harjoittelukeskuksista. Tutustu Jäsenkortin mahtaviin etuihin osoitteessa golfpiste.com/jasenkortti.

Audi-kuljettajien kesäetu:
Golfpiste.com Jäsenkortti -50%

Jäsenkortin voit tilata oheista.

Tilaa jäsenkortti
Audi Driving Experience

Audi Driving Experience

Audi Driving Experience tuo ulottuvillesi maailmanluokan ajoelämyksiä, jotka saavat sydämesi sykkimään. Haluatko tutustua Alppien henkeäsalpaaviin maisemiin yli 600 hevosvoimaisen Audi R8 Spyder Performancen tai täyssähköisen RS e-tron GT:n ohjaksissa? Oletko aina haaveillut legendaaristen F1-ratojen valloittamisesta? Tai miltä kuulostaisi Lapin jääradat ja Audi quattron saumaton yhteispeli?

Tätä kaikkea haluamme mahdollistaa asiakkaillemme all inclusive -tapaan paketoituna.