Audi Summer of Golf | #Audilife | Audi Finland
Audi Summer of Golf

Audi Summer of Golf

golf-video

Audi Summer of Golf.

Suomen kesä ja golf tarjoavat nautintoja golfin harrastajille läpi maan. Audin vahva panostus golfiin näkyy monilla rintamilla, mm. tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien avulla golfkentillä.

Summer of Golf -kokonaisuuden avulla Audi haluaa tehdä Audi-kuljettajan golfkesästä parhaan mahdollisen.

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla

MPiltz_2022.jpg
Vaikka golfvalmentajana näen jatkuvasti paljon epäedullisuuksia harrastajien ja kilpapelaajienkin tekniikoissa, ymmärrän myös sen, että golf on lopulta peli, jota voi pelata monin eri tavoin, tekniikoin ja tyylein.

Toki pelaaminen on usein miten helpompaa, tuloksekkaampaa ja sitä kautta miellyttävämpää, kun tekniset asiat ovat mahdollisimman hallussa tai ainakin ymmärryksessä. Golftekniikka on loppuelämän projekti, jossa ei valmista tule koskaan, siksi ymmärrys on tärkeää.

Alkuasento, liikkeellelähtö, suunnanvaihto. Tässä minun mielestäni golfsvingin pyhä kolminaisuus. Hyvä alkuasento (sisältää myös suuntauksen haluttuun kohteeseen) mahdollistaa liikkeellelähdön ja taakseviennin. Käytän varmasti yli 80% opetusajastani pelaajien alkuasennon korjaamiseen. Se on kaiken perusta.

Liikkeellelähtö ja siitä seuraava vartalonkierroilla syntyvä taaksevienti lataa jousen. Unohda kädet ja laita vartalo hommiin! Samalla tulee hyötyliikuntaa, kun kroppa kiertyy.

Suunnanvaihto on minusta ainoa vaikea asia golfissa. Sitä opetellaan sitten loppuikä, kun kaksi edellä mainittua asiaa on kunnossa. Ja sillä hetkellä, kun nuo kaikki asiat toimivat täydellisesti, on tunne lyönnissä huumaava, koukuttava.

Jo edesmennyttä mäkilegendaamme vapaasti lainaten, ”Kesä on golfarin parasta aikaa”. Peli opettaa pelaamalla. Pelaa siis niin paljon, kuin vain suinkin mahdollista! Audi Summer of Golf tarjoaa Audi-kuljettajille tähän erinomaisia mahdollisuuksia. Yksittäisiä onnistumisia, oivalluksia svingissä ja kesän parhaita kierroksia ja tunnelmia on sitten mukava muistella talven pimeinä iltoina ja haaveilla tulevista kierroksista ja golfhetkistä hyvässä seurassa.

Golf on peli, jonka oppii pelaamalla. Oppimista helpottaa toki myös se, että ymmärtää oppimisen olevan loppuelämän projekti. Siksi rento asenne ja prosessista nauttiminen on tärkeää.

Rentoja ja runsaita pelejä!

Mika Piltz
Audi-pelietu: Kaksi yhden hinnalla

Audi-pelietu:
Kaksi yhden hinnalla.

Nauti golfkesästä useilla laadukkailla golfkentillä ja hyödynnä kaksi yhden hinnalla -pelietu!

Varaa tiiaika kenttien normaalien varaussääntöjen mukaisesti. Audin avaimia näyttämällä saat green feen kahdelle yhden hinnalla kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun mukaisesti.

Audi Summer of Golf -yhteistyökentät ja edun voimassaolot näet ohesta.

Audi Summer of Golf -peliedun voimassaolot:
Kesä 2024
Tarjouksen voi käyttää yhden kerran per kenttä.
Tarjous lasketaan normaalihintaisesta greenfeestä.

*arkipäivisin, peliedun käyttäjälle range
**sisältää rangepallot
***sisältää kahvit
****golfauto puoleen hintaan
Vko 23 (3.-9.6.)
Pickala Golf**, Levi Golf****, Aura Golf, Kokkolan Golf, Oulun Golfkerho, Kartanogolf, Master Golf*
Vko 24 (10.-16.6.)
Pickala Golf**, Levi Golf****, Aura Golf, Kokkolan Golf, Kartanogolf, Master Golf*
Vko 25 (17.-23.6.)
Pickala Golf**, Levi Golf****, Kokkolan Golf, Oulun Golfkerho, Master Golf*
Vko 26 (24.-30.6.)
Pickala Golf**, Levi Golf****, Pirkkala Gof, Kankaisten Golf, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 27 (1.-7.7.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 28 (8.-14.7.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 29 (15.-21.7.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 30 (22.-28.7.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 31 (29.7.-4.8.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 32 (5.-11.8.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 33 (12.-18.8.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 34 (19.-25.8.)
Pickala Golf**, Kokkolan Golf, Master Golf*
Vko 35 (26.8.-1.9.)
Pickala Golf**, Master Golf (31.8. saakka)*
Vko 36 (2.-8.9.)
Pickala Golf**, HyviGolf***, Kartanogolf
Vko 37 (9.-15.9.)
Pickala Golf**, HyviGolf***, Kankaisten Golf, Kartanogolf
Vko 38 (16.-22.9.)
Pickala Golf**, Kartanogolf
Vko 39 (23.-29.9.)
Pickala Golf**, Kartanogolf
Kentät
Pickala Golf
Kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18 reiän kenttää ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa. Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upeat puitteet niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkin.

https://pickalagolf.fi/
Master Golf
Tervetuloa Masteriin nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista huippuluokan kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

https://mastergolf.fi/
Aura Golf
Lauri Arkkolan ja seuran oman jäsenen Pekka Sivulan suunnittelema 18-reikäinen championship-tason puistokenttä Ruissalon saarella. Golfkenttä on rakennettu 54 ha:n maa-alueelle, joka on vuokrattu Turun kaupungilta. Kentän hyvä kunto vuodesta toiseen on jäsenistölle jatkuva ylpeydenaihe. Ensimmäiset yhdeksän reikää avattiin jo vuonna 1969 ja 18-reikäiseksi kenttä laajeni vuonna 1983, neljäntenä koko maassa.

https://auragolf.fi/
Levi Golf
Levin upea golf-kenttä sijaitsee mahtavan Levitunturin ja kauniina kimaltelevan Ounasjoen välissä. Lähes 100 hehtaarin maa-alue tekee pelaamisesta vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Lapin olosuhteet tekevät Levillä golfaamisesta tavanomaista mielenkiintoisempaa. Upeat maisemat ja Levin rento lappilainen meininki rauhoittavat ja auttavat unohtamaan arjen huolet. Kentällä voit törmätä esimerkiksi poroihin, palloja varastelevaan kettuun tai vaikkapa hiiripöllöön poikasineen.

https://www.levi.fi/aktiviteetit/pelit-ja-seikkailut/golf/
Kankaisten Golf
Turun keskustasta vain 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kankaisten Golf on alueen ainoa 27 reikäinen golfkeskus. Kankaisten Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan kolmen yhdeksän reiän kenttäkokonaisuuden. Klubitalon modernit ja viihtyisät tilat täydentävät viihtyvyyden omille ja vieraspelaajille, jotka ovat lämpimästi tervetulleita.

https://kgm.fi/
Pirkkala Golf
Golf Pirkkala on huippukuntoinen 18 reiän kenttä lyhyen ajomatkan päässä Tampereen ytimestä. Pirkkalassa yhdistyvät loistavat pelipinnat ja mahtavat harjoitusmahdollisuudet.

https://golfpirkkala.fi/
Kokkolan Golf
Vain muutaman kilometrin päästä torilta, löydät kauniin golfkentän jonka erilliset etu- ja takakierrokset tarjoilevat kaksi täysin erilaista golfkokemusta.

https://kokkolangolf.fi/
Oulun Golf
Oulun Sankivaaran 36-reikäinen golfkeskus tarjoaa loistavat puitteet golfille. Sankivaarassa on kaksi 18 reiän kenttää sekä 2021 valmistunut huippuluokan 6-reikäinen Par 3 -kenttä keinoviheriöillä.

https://oulugolf.fi/
HyviGolf
Hyvigolfin kenttä on 18-reikäinen. Vaikka kenttä ei ole pituudeltaan kovinkaan pitkä, tarjoaa se mukavasti haasteita kaikentasoisille pelaajille. Suuret korkeuserot ja kentän läpi virtaava Vantaa-joki lisäävät mielenkiintoa ja haastetta. Monipuolinen kenttä sijaitsee Hyvinkäällä.

https://hyvigolf.fi/
Kartanogolf
Tule Kartanogolfiin kokemaan se kuuluisa Joroisten henki. Kartanogolfiin kaikki ovat tervetulleita pelaajan taitotasosta riippumatta.

https://kartanogolf.fi/
Audi Businessaamu

Audi Businessaamu 2024.

Yhdessäoloa, kilpailua ja bisnestä. Audi Businessaamu on golfaavien yrityspäättäjien moderni golfliiga, joka yhdistää saumattomasti laadukkaan ja jännittävän golfkilpailun tehokkaaseen liike-elämän verkostoitumiseen.

Kiertueen suosion salaisuus:
• Ajankäytöllisesti tehokkaat 9-reiän aamutapahtumat ja businessaamiainen
• Yli 300 yrityskontaktia kiertueen aikana
• Pääkaupunkiseudun lisäksi Oulussa, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä
• Kausi huipentuu kaikki joukkueet yhteen kokoavaan Lucky Winners -tapahtumaan Vierumäelle 10.9.
• Finaali pelataan Korineum Golf & Beach Resortissa Kyproksella marras-joulukuun vaihteessa (ajankohta tarkentuu)


Lisätiedot:

Audi Businessaamu
Tie huipulle ja The Piltz Golf Show

Videoarkisto:
Tie huipulle ja
The Piltz Golf Show

Tie huipulle -videosarja kertoo neljän suomalaisen golfikonin tarinan kohti menestystä. Mikko Ilonen, Minea Blomqvist-Kakko, Mika Piltz ja Roope Kakko haastavat ensin muut golfhaasteeseen omalla vahvuusalueellaan, ja tämän jälkeen siirrytään keskustelemaan kunkin tiestä kohti huippua. Luvassa on taidokkaita suorituksia, hauskoja ja opettavaisia hetkiä haasteiden parissa ja yllättäviäkin tarinoita peliurien varrelta.

The Piltz Golf Show yhdistää keskusteluohjelman ja golfopettamisen hauskalla tavalla. Kutsuimme tunnettuja suomalaisia mukaan show'hun kertomaan omasta suhteestaan lajiin ja samalla koetimme saada selville mikä saa heidät golfkentälle ja mitä kaikkea golfharrastus heille antaa.

Tie huipulle

The Piltz Golf Show