Käyttöehdot

Tämän palvelun sisällön kaikkine oikeuksineen omistaa Audi AG ja K Auto Oy.

Kaiken audi.fi-sivuston sisältämän aineiston tai sen osien levittäminen, siirtäminen, julkaiseminen, kopioiminen, saattaminen yleisön saataviin, uudelleen tuottaminen, jakelu tai tallentaminen muuhun kuin henkilökohtaiseen yksityiskäyttöön on kielletty ilman Audi AG:n tai K Auto Oy:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

TDI, quattro, Spaceframe, ASF ja automallien nimet ovat Audi AG:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Audi.fi-sivuston sisältö esitetään sellaisenaan. Audi AG tai K Auto Oy varaa oikeuden koska tahansa muuttaa sivuja tai estää pääsyn sivuille. Audi AG tai K Auto Oy ei vastaa kolmansien osapuolien WWW-palveluista, joihin saatatte siirtyä Audi.fi-sivuston linkkiyhteyksien kautta.

Sivuilla voi olla osuuksia, joiden täyttä toimivuutta kaikissa laite- ja ohjelmistoympäristöissä emme voi taata, samoin kuin suojaa mahdollisilta tietokoneviruksilta. Tästä syystä Audi AG, K Auto Oy tai näiden sivujen valmistaja eivät vastaa mahdollisesta vahingosta, jonka näiden sivujen käyttö saattaa aiheuttaa, kuten esimerkiksi suora tai välillinen taloudellinen menetys, tietokoneelle aiheutunut vahinko, tietokoneelle asennetun tiedon häviäminen, ajanhukka tai muu haitta.

AUDI AG