Audi Yksityisleasing | Audi Finland
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Yksityisleasing

Audi Yksityisleasing

Helppoa ja huoletonta autoilua.
Audi Yksityisleasing.

Haluaisitko käyttöösi uuden Audin jopa kahden vuoden välein? Ilman autoon sidottua tuntuvaa pääomaa ja vaikkapa täysin ilman käsirahaa? Ilman huolta auton arvon alenemisesta? Vieläpä niin, että autoilun kuukausikulut ovat mahdollisimman tarkasti tiedossa?


Jos vastaat kyllä, on Audi Yksityisleasing kuin sinulle tehty. Se on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla, jossa auton omistamisen sijaan maksat vain sen käytöstä.


Saat uuden Audin käyttöösi haluamallasi palvelutasolla ja kuukausimaksulla. Palvelutasoja on valittavissa laajuuden mukaan kolme, S-, M- ja L-tasot.


Helppoa, huoletonta ja tätä päivää. Sitä on Audi Yksityisleasing.

Audi Yksityisleasing

Audi Yksityisleasing tarjoaa mm. seuraavia hyötyjä:

  • Pääset helposti uuden Audin käyttäjäksi – halutessasi ilman käsirahaa tai vaihtoautoa
  • Ajokilometrit ja sopimuskauden pituus on joustavasti sovittavissa
  • Palvelun laajuus oman valintasi mukaan
  • Ei jäännösarvoriskiä
  • Käytössäsi uusi ja turvallinen Audi
Katso palvelutasojen sisällöt ja lisäpalvelut


Yksityisleasinglaskuri

Oheisella laskurilla voit laskea arvion halumallesi mallille ja palvelutasolle. Auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti jälleenmyyjän toimesta.

Audi Yksityisleasing ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää Audi Yksityisleasing -palvelusta?

Mikäli kiinnostuit Audi Yksityisleasingista ja haluat hyödyntää vaivattoman autoilun edut, ota yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.

Jälleenmyyjä auttaa sinua kaikissa Audi Yksityisleasingiin liittyvissä asioissa, ja laskee sinulle tarjouksen haluamastasi autosta ja varusteista haluamasi sopimuksen pituuden ja kilometrimäärän mukaan. Jälleenmyyjä kertoo myös tarkemmat tiedot autonhankintaprosessin (mm. luottohakemus) etenemisestä.

Lisätietoa muiden Audi-mallien yksityisleasinghinnoista saat Audi-jälleenmyyjiltä. Kuvien autoissa erikoisvarusteita. Audi Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.