Audi Liikkumisturva | Omistaminen ja huolto | Audi
Audi Liikkumisturva

Audi Liikkumisturva

Audi Liikkumisturva

Audi Liikkumisturva on valtuutettujen Audi-huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu. Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päällä autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Liikkumisturva ei ole takuu tai siihen rinnastettava palvelu, vaan sen tarkoituksena on varmistaa liikkuminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa.

Apua saatavilla aina: soita 0800 922 822

Apua saatavilla aina:
soita 0800 922 822

Apua saatavilla aina Jos matkasi katkeaa syystä tai toisesta, ole välittömästi yhteydessä palvelunumeroon 0800 922 822 tai ota yhteys Liikkumisturvaan autosi online-tiepalvelupuhelu -painikkeella.

Palvelunumero on sama kaikista maista soitettaessa. Soitto on maksuton Suomessa 24 h vuorokaudessa.

Liikkumisturvan sisältö ja ehdot

Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä auton ensimmäiseen huolto-ohjelman mukaiseen määräaikaishuoltoon. Tämän jälkeen palvelu jatkuu katkeamattomana kun autoa huolletaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Audi-huollossa.


Liikkumisturva palvelee sinua seuraavilla tavoilla:

- Ensisijaisesti pyrimme pienkorjauksen tai avustukseen paikan päällä (esim. apuvirta, öljyn tai jäähdytysnesteen lisäys, renkaan paikkaus, vararenkaan vaihto tai polttoainetankin täyttö max. 5 l). Mahdollisista tarvikekuluista vastaa aina asiakas.
- Mikäli apu paikan päällä ei auta, hinaamme autosi lähimpään valtuutettuun Audi-huoltoon
- Jos autosi korjausta ei saada toteutettua kohtuullisessa ajassa, on käytössäsi jokin seuraavista palveluista:

• taksin käyttö
• matkan jatkaminen muulla vaihtoehtoisella kulkuvälineellä (linja-auto, juna, lentokone)
• Sijaisauto (ei sis. polttoaineita) oman auton korjauksen ajaksi, kuitenkin enintään viideksi vuorokaudeksi (+viikonloppu ja arkipyhät)
• enintään viiden yön majoittuminen kaikille autossa matkustaneille


Näiden lisäksi tarjoamme:

• tarvittaessa oman auton palautus korjaavalta jälleenmyyjältä asiakkaalle
• tapauksesta aiheutuneet todelliset puhelin- ja pysäköintikustannukset kuittia vastaan


Liikkumisturva ei ole voimassa mikäli

- matkan katkeaminen aiheutuu käyttäjän omasta toiminnasta tai välinpitämättömyydestä (esim. öljyn tai polttoaineen puutteesta, sopimattoman polttoaineen käytöstä tai muusta käyttöohjekirjanvastaisesta käytöstä).

- auton huolto-ohjelmaa ei ole noudatettu, tai matkan katkeaminen johtuu huollossa havaittujen vikojen korjaamatta jättämisestä.

- matkan katkeaminen johtuu ulkoisesta tekijästä (esim. varkaus, ilkivalta, onnettomuus, luonnonmullistus tai muu ulkoisen aiheuttajan aikaan saama vahinko).

Liikkumisturva ei myöskään kata auton korjauskustannuksia, eikä niitä kustannuksia, jotka saattavat aiheutua palvelunumeron antamien ohjeiden vastaisesta toiminnasta.


Maat joissa Liikkumisturva on voimassa: