Sähköautot ja hybridit | Audi
Audi-sahkoautot-ja-hybridit

Audi - Sähköautot ja hybridit

Audin sähköinen maailma

Hankintatukien ja kannustimien sekä planeettamme kestävän tulevaisuuden turvaamisen lisäksi on useita muitakin syitä siirtyä sähköautoiluun.

Saatavilla on upea valikoima täyssähkö- ja ladattavia hybridimalleja. Tavoitteenamme on olla täysin hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä, joten muutoksessa on niin liiketoimintamme kuin sinun ajokokemuksesi.

Audi - Sähköautot ja hybridit

Testaa, mikä sähköinen Audi sopisi sinulle.

Pääset alkuun vastaamalla muutamaan kysymykseen alapuolella.
Tämä on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Mutkatonta sähköautoilua – Aloita tästä

Tehdään sähköautoilusta mutkatonta. Olemmekin luoneet sinulle aloituspaketin, joka auttaa sinua sähköautoiluun siirtymisessä! Koostimme yhteen olennaiset tiedot, joiden avulla voit selvittää, soveltuuko sähköauto vai hybridi sinulle parhaiten.

Kattava valikoima täyssähköautoja.

Tulevaisuus odottaa. Saatavilla on laaja valikoima täyssähköautoja.

Sähköauton toimintamatka

Jotta voit ajaa täyssähköisellä Audillasi haluamasi matkan, olemme laatineet kattavan oppaan, johon on koottu käytännön vinkkejä mahdollisimman tehokkaaseen lataukseen.

Jos harkitset Audi e-tronia, voit myös selvittää toimintamatkalaskurillamme, miten eri ajotilanteet, valitsemasi ajotila, ulkolämpötila ja rengaskoko vaikuttavat valitsemasi Audi-sähköauton realistiseen toimintamatkaan.

Lataus

Mietityttääkö lataus?

Miten ladataan ja miten huolehditaan akun käyttöiästä? Kerromme kaiken tarvittavan, jotta osaat ladata autosi.

Latausaika riippuu siitä, lataatko autosi kotona vai tien päällä. Jos harkitset Audi e-tronia, arvioi latauslaskurin avulla ajomatkaan tarvittava latausaika.

Usein kysyttyä sähköautoilusta

Usein kysyttyä sähköautoilusta

Tutustu sähköautoilun usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue lisää sähköauton hyödyistä, kustannuksista, akusta, lataamisesta ja toimintamatkasta.

Usein kysyttyä