Hinnastot ja esitteet | Audi
Käytetyn Audin tuonti ulkomailta

Hinnastot ja esitteet

Ladattavassa muodossa.
Sinua varten.

Alta löydät ajantasaiset hinnastomme.

Tietoa autojen tekniikasta ja ominaisuuksista

Tietoa autojen tekniikasta ja ominaisuuksista

Autot ja niiden teknologia kehittyvät jatkuvasti mahdollistaen uusia varusteita ja toiminnallisuuksia. Uusien ominaisuuksien käyttöön ja toimivuuteen kuitenkin liittyy myös esimerkiksi käyttöolosuhteista johtuvia rajoitteita.

 Lue lisää ja lataa esite.

Lue lisää

Herättikö hinnastot kysymyksiä? Me autamme.

Mitä eri hinnastot tarkoittavat ja mitä ne sisältävät?

Automallin hinnasto:
Hinnastosta löydät automallin eri varustelutasot ja moottorivaihtoehdot kätevästi taulukkoon asetettuna. Taulukosta selviää eri varustelutasojen ja moottorien teho (kW/hv), vaihteistotyyppi, yhdistetty kulutus (l/100km) ja sähköauton toimintamatka, hiilidioksidipäästöt (Co2-päästöt), autoveron määrä sekä alkaen hinnat ilman lisävarusteita. Löydät hinnastosta myös eri varustelutasojen vakiovarusteet.

Lisävarustehinnasto:
Lisävarustehinnastosta löydät kaikki valitsemaasi automalliin saatavilla olevat lisävarusteet, lisävarusteiden tuotekoodit, mahdolliset varustelutasokohtaiset rajoitteet ja tuotekuvaukset sekä lisävarusteiden autoverottomat ja autoverolliset hinnat.

Mitä ovat varastoautojen ja tilattavien autojen hinnastot?

Varastossa olevien tai jo tilattujen autojen hinnastot saattavat poiketa tilattavien autojen hinnastoista.

Mikäli olet tilaamassa uutta autoa, on viimeisin hinnasto aina ajantasainen. Löydät ajantasaisen hinnaston automallin kohdalta ensimmäisenä.

Otathan yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi lisätietojen saamiseksi.

Miten näen haluamani auton kokonaishinnan lisävarusteineen?

Voit katsoa haluamasi automallin kokonaishinnan lisävarusteineen automallin Yhteenveto-sivulta auton konfiguroinnin valmistuttua. 

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Kysy haluamasi automallin kokonaishinta lisävarusteineen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 

Mistä saan autoedun verotuslaskelman?

Voit katsoa autoedun verotusarvolaskelman (ilman lisävarusteita) haluamasi automallin hinnastosta.

Autoedun verotusarvolaskelman lisävarusteineen saat valitsemasi automallin Yhteenveto-sivulta auton konfiguroinnin valmistuttua. 

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Saat haluamasi automallin autoedun verotusarvolaskelman siis myös lähimmältä jälleenmyyjältäsi. 

En löytänyt vastausta kysymykseeni - Mitä tehdä?

Ei huolta, voit esittää kysymyksesi suoraan lähimmälle jälleenmyyjällesi. 

Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.