Audi exclusive | Auton hankinta | Audi
Audi RS e-tron GT

Audi exclusive

Interior view of the R8 Coupé V10 performance RWD with sports seats with yellow stitching and yellow details

Valitse yksilöllisyys. Valitse ainutlaatuisuus

Audin omistajat haluavat autoltaan jotakin erityistä. Audi exclusive tarjoaa mahdollisuuden muuntaa jonkin erityisen joksikin yksilölliseksi.

Luo jotakin ainutlaatuista

Yhdistele erilaisia vaihtoehtoja ja koe Audi exclusiven monipuoliset ja räätälöitävissä olevat vaihtoehdot Audi RS e-tron GT:ssä ja Audi Q8 e-tronissa. Nauti interaktiivisesta kokemuksesta aktivoimalla 3D-näkymä napsauttamalla 3D-painiketta.

Audi RS e-tron GT

Vaihda sisustuksen pohjaväriä
Vaihda sisustuksen kontrastiväriä
Vaihda sisustuksen koristetikkausten väriä
Vaihda ulkoväriä
Tulosta pdf-muodossa

Audi Q8 e-tron

CO₂-päästöt, yhdistetty*: 0–0 g/km

Vaihda sisustuksen pohjaväriä
Vaihda sisustuksen kontrastiväriä
Vaihda sisustuksen koristetikkausten väriä
Vaihda ulkoväriä
Tulosta pdf-muodossa

Henkilökohtainen värivalintasi

Jokainen yksilöllinen Audi exclusive -ulkoväri tuo mukanaan jotakin hyvin erityistä. Yksilöllisten värien sekoittaminen ja erilaisten maalipintojen toteuttaminen – jokainen vaihe edellyttää ehdotonta tarkkuutta.

Valittavissa runsaasti yksilöllisiä ulkovärejä

Keltainen Audi RS e-tron GT takaviistosta

Audi RS e-tron GT värinä Vegas-keltainen.

Mikä on sinun värisi?

On vain yksi mahdollisuus tehdä ensivaikutelma. Hyödynnä tilaisuutesi ja valitse oma persoonallinen ulkovärisi Audi exclusiven laajasta värivalikoimasta. Alla mainitut yksilölliset ulkovärit ovat Audin testaamia ja hyväksymiä. Tarkista haluamasi ulkovärin saatavuus haluamaasi autoon ottamalla yhteyttä Audi-jälleenmyyjään.

Metallivärit: hohtavaa tyylikkyyttä.

Erityistä tunnelmaa myös sisätiloissa

Lukuisat nahkaverhoiluvaihtoehdot, värilliset koristesaumaompeleet sekä somisteiden erilaiset puulajit täydentävät kaikki sisätilojen tyyliä ja luovat ainutlaatuisen ilmeen.

Valitse jokin nahan 8 väristä ja koristesaumaompeleiden 11 väristä

Sisäkuva S8:sta, jossa punaiset koristetikkaukset ja muita yksityiskohtia

Audisi voisi näyttää myös tältä: Ohessa esimerkkejä autoista, joiden sisätilat on räätälöity yksilöllisesti. Tässä Audi S8, jossa on Audi exclusive -nahkaverhoilu Valcona-nahkaa sekä yksilölliset muotoillut mukavuusistuimet urheilullisuutta korostavlilla timanttikuvioilla. Varusteluun sisältyy myös Crimson-musta muotoilupaketti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten yksilöllinen valintaprosessi etenee?

Kun haluat tilata Audin yksilöllisesti valikoiduin Audi exclusive -ominaisuuksin, suosittelemme keskustelemaan etukäteen Audi-jälleenmyyjäsi kanssa. Näin voit selvittää, mikä malli sopii juuri sinulle parhaiten, minkä lisäksi jälleenmyyjäsi osaa antaa kattavia neuvoja koskien mahdollisia yksilöllisiä toiveita.

Monilla Audi-jälleenmyyjillä on saatavilla ajantasaiset mallikappaleet ja näytteet räätälöityjä ulkovärejä ja nahkaverhoiluja varten. Sama koskee keinonahkoja, somisteita ja mattoja, joten voit sovittaa autosi ulkovärin suoraan sisätilan väreihin ja materiaaleihin. Jokaista yksilöitävää elementtiä ei ole kuitenkaan saatavissa jokaiseen autoon. Koska kaikkia yksilöitäviä vaihtoehtoja ei voi esitellä Audin varustelutyökalussa tai esitteessä, suosittelemme henkilökohtaista tapaamista, jotta voit keskustella kaikista toiveistasi yksityiskohtaisesti.

Jälleenmyyjämme auttavat mielellään juuri sinun henkilökohtaisten toiveidesi toteuttamisessa. Audisi räätälöidään juuri sinulle, kun tilaat uuden auton. Tilauksen jälkeen saat tiedon toimituspäivästä ja voit nauttia odottamisen ilosta.

Keneen otan yhteyttä?

Haluatko tehdä Audistasi yksilöllisen tai haluatko saada lisätietoa Audi exclusive -mallistosta? Etsi sinua lähinnä oleva Audi-jälleenmyyjä.

Millaisia vaihtoehtoja minulla on?

Sinulla on haluamasi mallin mukaan runsaasti erilaisia vaihtoehtoja oman henkilökohtaisen unelmiesi auton suunnittelussa Audi exclusive -ominaisuuksien avulla. Suosittelemme henkilökohtaista tapaamista. Periaatteessa voit valita autoosi seuraavat yksilölliset ominaisuudet:
 
ULKOPUOLI:
 
Ulkoväri:
Räätälöidyt ulkovärit, mattamaali valikoituihin RS-malleihin
 
Ulkopeilin kotelo:
Mallin mukaan ulkopeilin kotelo voidaan valmistaa valikoiduista materiaaleista tai maalata tietyllä värillä
 
SISÄTILAT:

Nahkaverhoilu:
Mallin mukaan istuinverhoilut, pääntuet, oviverhouksien somisteet, ovitaskut, ovenkahvat, ovilistat, kaiuttimien kehykset, polvituet, keskikonsoli ja sen käsinojat, kattoverhous, erillinen istuin, ohjauspyörä, ohjauspaneeli ja käyttövivut sekä vaihteenvalitsin, kaikki käyttöelementit, käyttövivun suojus, ilmanvaihtoaukot, kattoverhous ja turvavyöt voidaan valita pakettina tai yksilöllisesti erityyppistä nahkaa, keinonahkaa ja eri väreissä
 
Somisteet:
Sopivat käytettäviksi muun muassa kojelaudassa, ovipaneeleissa ja keskikonsolissa. Nämä voivat olla erityyppistä puuta, muita materiaaleja tai maalattuna tiettyyn väriin.
 
Matot:
Värit, tereet ja koristesaumaompeleet ovat vapaasti valittavissa Audi exclusive -värivalikoimasta
 
Kynnyslistat:
Listat voi valita yksilöllisesti, ja ne voidaan valaista mallin ja varustelun mukaan
 
Mallin mukaan myös muita yksilöllisiä erikoistoiveita on mahdollista toteuttaa, esim. kirjaillut nimikirjaimet. Näitä yksilöllisiä ominaisuuksia voi pyytää milloin tahansa, minkä jälkeen Audi-jälleenmyyjäsi tarkastaa ne yksilöllisesti seuraavassa vaiheessa.

Mitä Audi exclusive -materiaaleja on valittavissa?

Ulkoväri:
Laaja valikoima ulkovärejä ja yli 50 sävyä ovat yksilöllisesti valittavissa juuri sinun autoosi. Käytämme erittäin nykyaikaisia maalausjärjestelmiä, jotta maalipintamme täyttävät AUDI AG:n ja Audi Sport GmbH:n tiukat vaatimukset, ja takaamme maalipinnan erinomaisen ja pitkäkestoisen laadun. Haluttu sävy sekoitetaan käyttäen orgaanisia ja epäorgaanisia pigmenttejä. Orgaaniset pigmentit takaavat säihkyvät värit ja epäorgaaniset pigmentit puolestaan kestävät hyvin ikääntymistä. Yhdessä ne takaavat maalipinnan pitkäkestoisen ja voimakkaan värin. Räätälöidylle Audi exclusive -ulkovärille asetetut korkeat vaatimukset noudattavat kaikkien materiaalien korkeaa laatua – myös tulevina vuosina. Näin ollen jokainen väri testataan huolellisesti ennen hyväksyntää.

Metallivärit:
Maaliin on lisätty pieniä metallihiukkasia, jotka luovat metallivärien upean efektin. Hiukkaset on yleensä valmistettu alumiinista tai messingistä. Metallivärin maalaaminen edellyttää äärimmäistä huolellisuutta, jotta pikkuruiset metallihiukkaset eivät pääse murtumaan. Meidän korkeat laatuvaatimuksemme takaavat tämän.

Helmiäisvärit:
Helmiäisvärien ominaispiirteenä on se, että ne näyttävät eriväriseltä katselukulmasta riippuen. Tämä efekti saadaan aikaan helmiäispigmenteillä. Helmiäispigmentit lisätään maaliin, joka sitten saa värin kirkkauden vaihtelemaan katselukulman mukaan. Tämä antaa maalipinnalle erityistä syvyyttä ja tarjoaa värien eloisaa ja lumoavaa leikkiä.

Mattavärit:
Valikoituihin malleihin on lisäksi saatavilla mattavärejä. Tällä hetkellä tarjoamme seuraavat värit: Nardo-harmaa, Daytona-harmaa, Suzuka-harmaa, Ibis-valkoinen, Florett-hopea, Glacier-valkoinen ja Vegas-keltainen.

Nahka:
Nahka on ainutlaatuinen luonnon tuote, kahta samanlaista ei ole, mikä vastaa täydellisesti Audin yksilöllistä filosofiaa. Kiinnitämme prosessin aikana erityistä huomiota siihen, että sisätilojen osat sopivat täydellisesti toisiinsa. Laadukkaiden nahkojen valinta ja varovainen käsittely auttavat säilyttämään luonnollisen tuntuman ja samalla luomaan materiaalin, joka kestää kulutusta. Kaikki nahka on värjätty ilman kromia. Nahka on hengittävää ja läpivärjättyä, joten pienet naarmut jäävät lähes näkymättömiin.

Käytettävän nahan mukaan siihen levitetään erittäin ohuita lakkakerroksia, jotka kerrostuessaan auttavat nahkaa kestämään käyttöä paremmin. Toisaalta, mitä ohuemmin lakkaa levitetään, sitä parempi on istuinmukavuus.

Valcona-nahka:
Valcona-nahka on käsitelty ohuella lakkakerroksella, joten se on erittäin hyvin hengittävää eikä siinä ole keinotekoista kohokuviota.

Fine Nappa -nahka:
Fine Nappa -nahka on käsitelty keskipaksulla lakkakerroksella, joten se on melko hyvin hengittävää ja sen keinotekoinen kohokuvio on hyvin vähäinen.

Puulajit ja somisteet:
Audi exclusive käyttää vain valikoituja puulajeja, jotka korostavat kunkin auton luonnetta. Valikoima ulottuu klassisesta tammesta lumoaviin hienosyisiin myrtteihin, avohuokosia sisältävään saarneen ja eukalyptukseen ja edelleen tyylikkäisiin somisteisiin pianolakattuina tai hiilikuituisina. Avohuokoisista puulajeista valmistetut somisteet tuntuvat aivan luonnonpuulta. Ne muuntavat sisätilat ainutlaatuiseksi hiljaiseksi rauhan tyyssijaksi, jossa vallitsee miellyttävä tunnelma. Audi ei käytä trooppisia puulajeja edes viljeltyinä.

Millaisia laatu- ja käsittelystandardeja Audi exclusive -materiaaleissa noudatetaan?

Nahka: Audin istuimien nahka on peräisin Etelä-Euroopan härkien taljoista. Niissä on aivan erityinen pinta ja paksuus, joten ne soveltuvat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin. Nautaeläinten takaosasta saatava nahka on laadultaan parasta mahdollista, sillä sen kuiturakenne on tasainen ja siinä on erittäin harvoin halkeamia tai vammoja. Seuraavien laatukriteerien pitää täyttyä, jotta nahkaa voidaan käyttää Audi exclusive -tuotteissa:

Värjäys ilman kromia:
Yli 20 vuotta sitten (aikansa edelläkävijänä autoteollisuudessa) Audi lopetti kromisuolojen käytön, jotta voidaan välttää raskasmetalleja sisältävien jätteiden syntyminen. Audi käyttää vain ilman kromia värjättyä nahkaa ja pyrkii näin jatkuvasti toteuttamaan eettisiä velvoitteitaan nahantuotannossa.

Pintasuojaus:
Nahan laadun mukaan on kehitetty erilaisia viimeistelytapoja. Erilaiset viimeistelytavat takaavat nahan erinomaisen hengittävyyden, mikä parantaa myös istuinmukavuutta.

Testijakso:
Autoissa käytettäviin nahkapintoihin kohdistuu voimakasta rasitusta: suuria lämpötilaeroja, voimakasta kuumuutta auton seistessä auringossa, hankausta astuttaessa autoon ja siitä pois, painavien ja kovien esineiden kuljetusta sekä hikoilua. Ennen kuin Audi käsittelee nahkaa, sen pitää läpäistä yli 30 erilaista testiä. Laboratoriossa testataan hankauskestävyyttä, valonkestävyyttä, kutistumista, taivutuskestävyyttä, venytyskestävyyttä, päästöjä ja syttyvyyttä. Vasta näiden testien jälkeen nahkaa käytetään istuinverhoiluissa ja muissa sisätilan osissa. Testit kestävät yli 12 kuukautta.

Puulajit/somisteet:
Audi ei käytä trooppisia puulajeja edes viljeltyinä. Somisteiden ohuet viilut kuoritaan puunrungoista ja pahkoista. Yksi osasetti on yleensä peräisin yhdestä pahkasta tai rungosta, jotta auton eri osat olisivat samanlaisia. Audi käyttää vain aitoa puuta. Tuotannossa yhdistyvät manuaaliset työvaiheet ja mekaaninen tuotanto.

Valmistuksen jälkeen tuotteelle tehdään huolellinen laatutarkastus. UV-valon avulla tarkastetaan, onko tuotteessa halkeamia tai sulkeutumia ja onko tiivistävä kerros kunnossa. Pintakerros on puhdistusta varten naarmunkestävä, ja siinä on UV-suoja, joka takaa värin pitkäaikaisen säilyvyyden.

Mitä autoni yksilölliset ominaisuudet suunnilleen maksavat?

Löydät hinnat konfiguraattorista tai haluamasi mallin hinnastosta.

Kuinka hyvin verkkosivusto, kuvat ja esitteet toistavat eri värit?

Yksilöllisten värien ja materiaalien valintaa varten suosittelemme yleensä henkilökohtaista tapaamista Audi-jälleenmyyjän kanssa. Esittelytilassa olevien autojen lisäksi monilla jälleenmyyjillä on paikan päällä näytteitä räätälöidyistä ulkoväreistä ja nahoista samoin kuin keinonahoista, somisteista ja matoista. Tuotteen digitaalinen tai tulostettu kuva antaa vain summittaisen vaikutelman. Vaikutelmaan vaikuttavat muun muassa näytön väri- ja kirkkausasetukset ja ulkopuolinen valaistus.

1
Audi RS e-tron GT quattro, Audi Q8 e-tron 50 quattro.